Rentoudu ja virkisty

Rentoudu kylpylässä. Nauti liuúista ja poreista. Hohtokeilaa musiikin rytmissä ja värivalojen loisteessa. Nosta sykettä ryhmäliikuntatunnilla. Koe miltä tuntuu sukellusveneen kyyti meren pohjaan. Tutustu näyttelyissä meriluonnon ihmeellisyyksiin. Löydä leikkisä mielesi uudelleen.
Naura ja rentoudu.

Älä anna pilvisen sään estää lomariemuja: Kalajoelta löytyy tekemistä myös sisällä!

SUUNTAA SISÄLEIKKIPUISTOON

 • Lue lisää  →

  SUUNTAA SISÄLEIKKIPUISTOON

  Hotellin vastaanoton vierestä löydät Santa’s Sanin hauskan sisäleikkipuiston perheen pienimmille! Liukumäet ja pallomeri kutsuvat peuhaamaan! Avoinna päivittäin klo 9-20.

  Santa’s Sanin Sisäleikkipuisto
  Jukupolku 5
  08 469 2500
  www.kalajokiresort.fi/sisaleikkipuisto

  divider

  SuperCorner Kalajoki tarjoaa keväästä 2018 alkaen yhdessä liikkumisen iloa kaikenikäisille! Hauskoja aktiviteetteja on tarjolla sekä sisällä että katetuissa ulkotiloissa. Lapset innostuvat SuperCornerin monipuolisista seikkailuaktiviteeteista, ja nuorisoa puhuttelevat mm. freestyle-alue trampoliineineen, foam-allas sekä Air Track -ilmavolttirata. Aikuisia viihdyttävät mm. lajitestauspaikat, kuten lätkälämäys ja pesislyönti nopeustutkineen.

  SuperCorner Kalajoki
  Ostoskylä Raitti (avautuu keväällä 2018)
  Matkailutie 312

KEILAA

 • Lue lisää  →

  KEILAA

  Nautinnollisia hetkiä niin kilpakeilaajille, perheille, kaveriporukoille kuin suuremmillekin ryhmille. Kuusirataisessa keilahallissa on tilaa sekä vasta-alkajille että ammattilaisille. Pienten keilaajien vuorolla laidat nostetaan avuksi, kun taas hohtokeilauksessa musiikki ja diskovalot vauhdittavat suorituksia. Pallot ja kengät saa vuokralle keilahallilta, juomat ja naposteltavat baarista.

  Sun Bowling Kalajoki
  Kylpylä SaniFani
  Jukupolku 3
  08 469 2234
  www.sunbowling.fi

PULIKOI KYLPYLÄSSÄ

 • Lue lisää  →

  PULIKOI KYLPYLÄSSÄ

  Kylpylä SaniFanissa on trooppisen lämpimät altaat ja virtaava joki. Hurjasta liukumäestä, hierovista vesisuihkuista ja kuplivista poreista voi nauttia ympäri vuoden. Lisäksi uimareille 25 metrin kuntouintiallas.

  Kylpylä SaniFani
  Santa’s Resort & Spa Hotel Sani
  Jukupolku 5
  08 469 2500
  www.kalajokiresort.fi/kylpyla

MERILUONTONÄYTTELY & SUKELLUSVENESIMULAATTORI

 • Lue lisää  →

  Meriluontokeskus

  Perämeren kävijän ykköskohde hiekkasärkkien ytimessä! Merellistä menoa kaikenikäisille ja vinkkejä Perämeren parhaista retkikohteista. Aitoja tarinoita Perämereltä -näyttelyssä kerrotaan luonnon ihmeistä ja merellisestä kulttuuriperinnöstä. Lapset saavat sukeltaa vedenalaiseen maailmaan ja onkia Suomen ennätyskaloja. Näyttelyn sukellusvenesimulaattori Botnia vie Perämeren pinnan alle.

  Kalajoen Meriluontokeskus
  Jukupolku 5
  85100 Kalajoki
  www.luontoon.fi/kalajoenluontokeskus

Pidä hauskaa porukalla

 • Lue lisää  →

  Seikkailupuisto Pakka

  Seikkailupuisto Pakasta löydät myös uusia sisäaktiviteetteja:

  Jousipyssysota

  Joukkueet kokoontuvat areenalle ja kun pilli viheltää niin sota voi alkaa! Voittajajoukkue on se joka saa ensimmäisenä tiputettua osumalla vastustajajoukkueen pelaajiin tai ampumalla maalitaulusta kaikki viisi osumaa. Archery Tag on peli jonka ei haluaisi koskaan loppuvan! Seikkailupuisto Pakka on lisensoitu Archery Tag toimija! Soveltuu parhaiten 10 – 48 hengen ryhmille.

  Lue lisää »

  Kuplafutis

  Pelissä noudatetaan jalkapallon sääntöjä, mutta jokaiselle pelaajalle tulee ylleen ilmatäytteinen kuplapallo, joka tekee pelistä hieman haasteellisempaa, mutta myös mielettömän hauskaa. Kuplafutis soveltuu parhaiten 10 – 32 hengen ryhmille.

  Lue lisää »

  Seikkailupuisto Pakka
  Tuomipakkaintie 19
  040 534 0837
  www.seikkailupuistopakka.com