Anna tien ja fiiliksen viedä

Anna merituulen tuivertaa tukkasi sekaisin. Valtaa dyynit auringon noustessa. Ota erä rantalentistä. Kiipeile, suppaile ja leijasurffaa. Hyppää avantoon. Purjehdi kaljaasilla majakkasaarelle. Bongaa visaisimmat geokätköt ja tunne löytämisen riemu. Ota mukaasi perhe ja parhaat kamut.

Kalajoen ihmeet kutsuvat toimintaan – kaikkina vuodenaikoina!

Vesipuistoile

 • Lue lisää  →

  VESIPUISTOILE

  Kesäisin avoinna oleva JukuPark sijaitsee Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä. Alueella on huikeita vesiliukumäkiä, joissa voi laskea renkailla, vauhtimatolla tai perinteisesti. Isot altaat, saunat ja viihtyisät auringonottoalueet terasseineen sekä useita huvipuistolaitteita ja -toimintoja. Grillit, kahvilat, kioskit ja terassit palvelevat nälkäisiä ja janoisia.

  Vesipuisto JukuPark
  Jukupolku 3-5
  08 469 2308
  www.jukupark.fi

  divider

  Tapiolandissa nautitaan kesällä auringosta ja lämpimästä vedestä maauimalassa. Aikuisten ja lasten ilona on myös vesiliukumäki ja kävijöitä palvelevat saunat sekä suihkut.

  Tapioland
  Tapion Tupa
  Matkailutie 3
  08 466 622
  www.tapiontupa.com

RETKEILE

 • Lue lisää  →

  RETKEILE

  Opastettuja meriretkiä Maakallaan ja Ulkokallaan sekä ohjelmapalveluja Hiekkasärkillä, Siiponjoella ja Rahjan saaristossa.

  femEmare Oy
  040 722 6401
  www.fememare.fi

  divider

  Hiekkasärkkien Ohjelmapalvelut Oy järjestää meIontaretkiä, vesijettisafareja, maastopyöräretkiä ym.

  Hiekkasärkkien Ohjelmapalvelut Oy
  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi

  divider

  Meriluontokeskus on luontoretkien alkupiste, josta saa karttoja ja vinkkejä Kalajoen alueen sekä Perämeren rannikon parhaisiin luonto- ja retkikohteisiin.

  Kalajoen Meriluontokeskus
  Metsähallitus
  Jukupolku 5
  020 639 7007
  www.luontoon.fi/kalajoki

  divider

  Purjehdi Kaljaasi Ansiolla Maakallaan! Kaljaasi Ansio on kaksimastoinen, puinen perinnealus, jonka ainutlaatuinen kauneus valloittaa! Ansion suunnittelun pohjana on käytetty Kalajoella vuonna 1891 rakennetun kaljaasi Ansion alkuperäisiä linjapiirustuksia, puolimallia ja yhtä valokuvaa. Katso purjehdusaikataulut www-sivuilta. Lähdöt Rahjan Kalasatamasta Konikarvosta.

  Kaljaasi Ansio
  044 270 4358
  www.plassi.fi

  divider

  Maakalla ja Ulkokallan majakkasaari
  Maakalla on ainutlaatuinen saari noin 18 km:n päässä rannikolta. Se on itsehallintoalue, jossa on kymmeniä kalastajamökkejä, kaunis puinen kirkko ja kalastusmuseo. Ulkokallassa on majakka ja majakanvartijoiden talo. Maakallaan pääset esimerkiksi taksiveneellä ja Kaljaasi Ansiolla. Ulkokallaan pääsee taksiveneellä.

  Lue lisää »

  Rahjan saaristo
  Rahjan saariston muinaisrannat ja vanhat haminat ovat eläviä todisteita maankohoamisesta. Rahjan sadalla saarella voi nähdä kaikki maankohoamisrannikon luontotyypit sisäsaariston suojaisista metsistä avomeren ulkoluotoihin. Kalastajakylät ja lammashaat muistuttavat saaristolaisperinteestä. Rahjan saaristo on mukava suojainen retkikohde geokätköilyyn, melonta- tai SUP-lautaretkelle tai hiihtoreissulle.
  www.luontoon.fi/rahja

  Siiponjoen luontopolku
  20 km:n mittainen luontopolku kulkee upeiden mäntykankaiden halki Siiponjoen rannalle. Sen varrella on kota ja kolme laavua. Joki kiemurtelee hiekkaisessa maassa muokaten jatkuvasti uomaansa ja luoden taianomaista tunnelmaa ja paikoin reheviä rantalehtoja muutoin valoisaan kangasmetsämaastoon. Joki laskee useana jokihaarana mereen Rahjan saaristoon. Luontopolulla näkee kalajokista maisemaa parhaimmillaan.

  Lähtö- ja paluupaikka
  Tapion Tupa
  Matkailutie 3
  08 466 622
  www.tapiontupa.com

Golfaa

 • Lue lisää  →

  GOLFAA

  Tasokas ja hieno, 18-reikäinen par 73 -kenttä Hiekkasärkkien ainutlaatuisen luonnon keskellä. Kentän kapeat väylät ja leveät, hienohiekkaiset bunkkerit antavat riittävästi haastetta kaikentasoisille pelaajille. Myös monipuolinen harjoitusalue. Kaikille avoin par 3 -kenttä, jossa voi tutustua lajiin ilman green cardia. Myös alkeiskursseja!

  Kalajoki Golf
  Tiitaival 59
  010 505 5510
  www.kalajokigolf.fi

Seikkaile

 • Lue lisää  →

  SEIKKAILE

  Seikkailupuisto Pakka
  Suomen monipuolisin seikkailupuisto! Eritasoiset, puihin rakennetut kiipeilyseikkailuradat vaijeriliukuineen tarjoavat hauskaa ja jännittävää ulkoilmaseikkailua ympäri vuoden kaikenikäisille! Lisäksi Bungee Trampoliinit, Seikkailutorni X-Tower, 18-väyläinen frisbeegolfrata, Pakkagolf, jousiammuntakilpailut jne.

  Seikkailutorni X-Tower
  X-Tower on seikkailukesän kovin juttu! Euroopan suurimman seikkailutornin seinämällä kohoaa kolme 20 metrin mittaista kiipeilyreittiä. Seikkailutornin huipulta lähtee 330 metrin mittainen Mega Zipline, Suomen pisin vaijeriliuku. Ylätasanteelta puolestaan voit tehdä vatsanpohjaa kouraisevan vapaapudotuksen 20 metristä!

  Seikkailupuisto Pakka
  Tuomipakkaintie 19
  040 534 0837
  www.seikkailupuistopakka.com

  divider

  SuperCorner Kalajoki tarjoaa keväästä 2018 alkaen yhdessä liikkumisen iloa kaikenikäisille! Hauskoja aktiviteetteja on tarjolla sekä sisällä että katetuissa ulkotiloissa. Lapset innostuvat SuperCornerin monipuolisista seikkailuaktiviteeteista, ja nuorisoa puhuttelevat mm. freestyle-alue trampoliineineen, foam-allas sekä Air Track -ilmavolttirata. Aikuisia viihdyttävät mm. lajitestauspaikat, kuten lätkälämäys ja pesislyönti nopeustutkineen.

  SuperCorner Kalajoki
  Ostoskylä Raitti (avautuu keväällä 2018)
  Matkailutie 312

Ratsasta

 • Lue lisää  →

  RATSASTA

  Laadukasta, elämyksellistä ratsastustoimintaa Hiekkasärkillä ympäri vuoden, ammattitaitoisten opettajien johdolla ja kokeneiden, osaavien sekä luotettavien ratsujen kanssa. Merenrantaa ja hiekkakankaita kierteleviä maastoratsastuksia, ratsastustunteja eritasoisille ratsastajille kentällä ja maneesissa sekä viikonloppu-, loma- ja kesäkursseja yhteistyössä paikallisten majoitusliikkeiden kanssa.

  Merenrannan Ratsutila
  Ratsutie 30
  040 567 9220
  www.merenrannanratsutila.fi

  divider

  Vaellusratsastusta, ratsastustunteja, teemapäiviä ryhmille.

  Tuomiston hevostila
  Torvenkyläntie 291, Himanka
  044 377 4098
  www.tuomistonhevostila.fi

  divider

  Työhevostila Pohjanmaan Vossikka järjestää sopimuksen mukaan työhevostoimintaan liittyviä koulutuksia sekä kyydityksiä ja ajeluja hevosella tapahtumissa, juhlissa ja yksityisesti. Tilan Korpipurolla on sauna ja lapinkota, jonne voi tilata ruokailun ja ohjelmaa. Ajoaika Kalajoelta on noin 35 minuuttia.

  Pohjanmaan Vossikka
  Pyhänkoskentie 646, Ylipää
  0440 102 880
  www.vossikka.com

SUPPAA & PURJELAUTAILE

 • Lue lisää  →

  SUPPAA & PURJELAUTAILE

  SUP-, purje- ja leijalautailun alkeisohjausta ja ryhmäkursseja sekä SUP-melontaretkiä. Vuokrattavana kesällä SUP- ja purjelautoja.

  Rautio Sports Surf Center
  Top Camping Kalajoki
  Tuomipakkaintie 20
  044 546 0090
  www.surfcenter.fi

Pelaa minigolfia

 • Lue lisää  →

  PELAA MINIGOLFIA

  Kaksi kiehtovaa kenttää, vapaa-aikarata ja Fun Fun -kilparata. Välinevuokraus viereisestä Beach Bar Surffarista.

  Top Camping Kalajoki
  Tuomipakkaintie 20
  08 469 5200
  www.kalajokicamping.fi

  divider

  Jukuparkista löytyy vesipuiston lisäksi minigolfrata, jonka käyttö sisältyy pääsylipun hintaan.

  Vesipuisto JukuPark
  Jukupolku 3-5
  08 469 2308
  www.jukupark.fi

PELAA BEACHVOLLEYTA & FUTISTA

 • Lue lisää  →

  PELAA BEACHVOLLEYTA & FUTISTA

  Neljä beachvolley-kenttää Ravintola Dyynin ja Kalajoki Camping -leirintäalueen välisellä alueella ovat avoinna toukokuusta elokuun loppuun. Yksittäiset pelaajat ja perheet voivat käyttää kenttiä vapaasti. Pallojen vuokraus Kalajoki Camping -leirintäalueelta tai Safaritalolta. Ota yhteyttä, jos mielessäsi on rantalentis- tai rantafutisturnauksen tai tapahtuman järjestäminen!

  Beach Volley -kentät
  Dyynitie 4
  046 923 5530

  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi

VUOKRAA KULKUPELEJÄ

 • Lue lisää  →

  VUOKRAA KULKUPELEJÄ

  Kamusen Liikenne Oy:n kyydissä matkustat turvallisesti ja miellyttävästi! Linja-autoja nykyaikaisella varustuksella 16-61 hengelle.

  Kamusen Liikenne Oy
  Kalajoentie 9
  08 469 4400
  www.kamusenliikenne.fi

  divider

  Mönkijäajelu
  Katsele Hiekkasärkkien maisemia mönkijän kyydistä ohjatulla safarilla! Myös mönkijöiden ja lasten mönkijöiden vuokraus.

  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi

VUOKRAA VÄLINEITÄ

 • Lue lisää  →

  VUOKRAA VÄLINEITÄ

  Vuokraa vesijet, vesihiihtosukset, sup- tai purjelauta, kanootti, merikajakki, banaani, pelastusliivit, märkäpuku, mönkijä, polkupyörä, fatbike, polkuauto, potkulauta, rullaluistimet, segway, skeittilauta, frisbeet, ulkoporeallas kylpyvalmiina mökkisi pihalle tai vaikka traktori! Talvella moottorikelkat varusteineen lapsille ja aikuisille, sukset, lumikengät, luistimet, kävelysauvat, potkurit ja pulkat.

  Hiekkasärkkien Ohjelmapalvelut Oy
  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi

  divider

  Vuokrattavana kesällä purje- ja SUP-lautoja sekä talvikaudella talvisurf-välineitä. Lisäksi lasten ja aikuisten Jopoja, BMX-pyöriä sekä sähköpyöriä.

  Rautio Sports Surf Center
  Top Camping Kalajoki
  Tuomipakkaintie 20
  044 546 0090
  www.surfcenter.fi

  divider

  Seikkailupuisto Pakasta voit vuokrata frisbeegolfkiekot ja Pakkagolf-välineet puiston aukioloaikoina.

  Seikkailupuisto Pakka
  Tuomipakkaintie 19
  040 534 0837
  www.seikkailupuistopakka.com

   

Kokeile kartingia tai vesijettiä

 • Lue lisää  →

  KOKEILE KARTINGIA TAI VESIJETTIÄ

  Karting
  Vauhdikas asfalttipintainen ulkorata, jonka korkeuserot tuovat monipuolisuutta ajamiseen. Kesäkarting ja talvella jääkarting. Uudistettu 700 metrin rata on avattu kesäkuussa!

  Vesihiihto & vesijet
  Vuokraa vesijetti tai vesisukset ja suuntaa kohti pärskeitä! Vesijetin vuokra sisältää märkäpuvun ja pelastusliivit.

  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi

Lähde luontosafarille

 • Safaritalo  →

  Lähde luontosafarille

  Katsele Hiekkasärkkien maisemia mönkijän tai mootorikelkan kyydistä ohjatulla safarilla! Lähde lumikenkävaellukselle tai vuokraa lumikengät, luistimet tai retkiluistimet ja lähde kiitämään Kalajoen jäille! Suuntaa melontaretkelle, vesijettisafarille, maastopyörä-, sauvakävely- tai kalastusretkelle, hiihtämään tai hevosvaellukselle.

  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi

Pelaa frisbeegolfia

 • Lue lisää  →

  Pelaa Frisbeegolfia

  Suomen ensimmäinen kansainvälisen AA1-luokituksen saanut frisbeegolfrata kiertää Hiekkasärkkien ytimessä, jossa kaikki palvelut ovat lähellä. 18-väyläinen rata on avoinna ympäri vuoden. Kierrosmaksut, ratakartat, tuloskortit ja välinevuokraus Seikkailupuisto Pakasta. Uutuutena myös huippuhauska Pakkagolf! Opastukset ja Pro Shop avoinna Seikkailupuisto
  Pakan aukioloaikoina.

  Hiekkasärkät Frisbeegolf
  Seikkailupuisto Pakka
  Tuomipakkaintie 19
  040 534 0837
  www.seikkailupuistopakka.com

Käy kalassa

 • Lue lisää  →

  KÄY KALASSA

  Kirjolohet odottavat Kalajoessa! Vuokraa välineet ja kalasta omatoimisesti. Saat jokialueesta kartan, johon on merkitty parhaat ottipaikat helppokulkuisilla alueilla – kengätkään eivät välttämättä kastu. Saaliiksi voi saada myös haukea, ahventa, kuhaa ym. luonnonkalaa. Saaliin voi pitää tai palauttaa jokeen. Käytössä myös makkaranpaistopaikka.

  Kaislarent
  Kalajoentie 37
  050 591 4658
  www.luotsikaislarent.fi

  divider

  Ongintaa vuodesta 1978. Välineet, opastus, savustus, kahvila ja ravintola rantaterassilla. Nappaa lohilammesta päivällinen koko porukalle! Savustamme saaliisi ja se tarjoillaan valmiina lisukkeiden kera, riihimiljöössä tai rantaterassilla. Voit myös tilata valmiita kalaruoka-annoksia, erikoiskahveja ja -oluita sekä drinkkejä. Kokous/juhlatilat erillisriihessä sekä korumyymälä.

  Lohilaakso
  Tahkokorvantie 39
  0400 851 186
  www.lohilaakso.fi

  dividerTapion Tuvalta voit ostaa kalastuslupia Rahjan saaristoalueelle.

  Tapion Tupa
  Matkailutie 3
  08 466 622
  www.tapiontupa.com

  Lisätietoja kalastusmahdollisuuksista Kalajoella http://kalastakalajoella.fi/

Hiihdä

 • Lue lisää  →

  HIIHDÄ

  Kalajoen matkailualueen tuntumassa sijaitseva pururataverkosto muuntuu talvella laajaksi latuverkostoksi, josta suuri osa on myös valaistu. Latua pitkin pääsee Hiihtomajalle saakka, josta ladut jatkuvat edelleen kilometrien päähän kohti merta ja Mariston kaunista aluetta Letolla ja Vihaslahdessa.

  Suksien voitelupalvelu ja hiihtovälineiden vuokraus:
  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi

KÄVELE, JUOKSE & SUUNNISTA

 • Lue lisää  →

  KÄVELE, JUOKSE & SUUNNISTA

  Hiekkasärkkien lankkupolut
  Hiekkasärkkien rantamaisemassa luikertelevat lankkupolut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kävelyretkiin hiekalla. Lankkupolkua on matkailualueella kilometreittäin. Polun varrella on opasteita ja roskiksia.

  Pururadat
  Hiekkasärkkien matkailualueen tuntumassa kauniilla mäntykankailla polveilee pururata, joka palvelee sauvakävelijöitä ja lenkkeilijöitä. Pururataa pitkin pääsee Hiihtomajalle saakka, josta reitistö jatkuu kilometrien päähän kohti merta ja Mariston kaunista aluetta Vihaslahden tuntumassa.

  Alueen retkeilykartat:
  Kalajoen Meriluontokeskus
  Jukupolku 5
  020 639 7007
  www.luontoon.fi/kalajoki

  Tutustu kalajoen karttoihin »

Etsi geokätköjä

 • Tutustu geokätköilyyn  →

  ETSI GEOKÄTKÖJÄ

  Geokätköily on ulkoiluharrastus, jossa etsitään satelliittipaikannusta hyödyntäen geokätköjä kiinnostavista kohteista ympäri maailman. Harrastus sopii kaikille, sillä jokainen voi itse valita missä ja millaisilla kätköillä käy.

  Kalajoella geokätköjä on paljon, ja niitä on mahdollista etsiä autoillen, pyöräillen, kävellen, meloen, hiihtäen tai jopa kiipeillen. Kätköillessä pääset tutustumaan Kalajoen upeisiin luontokohteisiin sekä opit mielenkiintoista paikallishistoriaa.

  www.geokätköt.fi

MELO & MOOTTORIKELKKAILE

 • Lue lisää  →

  MELO & MOOTTORIKELKKAILE

  Kanoottien, merikajakkien ja pelastusliivien vuokraus sekä melontaretket.

  Hiekkasärkkien Ohjelmapalvelut Oy
  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi
  divider

  Erimittaisia moottorikelkkasafareita Kalajoen hienoihin kohteisiin. Kaikkiin kelkkasafareihimme sisältyy ajovarusteet (kypärä, suojahuppu, ajohanskat ja -kengät, kelkkahaalarit), opastus ja ajo-opetus, polttoaine, retkieväät ja kelkkavakuutus. Myös moottorikelkkojen ja ajovarusteiden vuokraus.

  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi

BONGAA LINTUJA

 • Lue lisää  →

  BONGAA LINTUJA

  Vihaslahden lintutorni ja luonnonsuojelualue
  Vihaslahti on monipuolinen lintukohde aivan Hiekkasärkkien matkailualueen tuntumassa ja se kuuluu Vihas-Keihäslahden luonnonsuojelualueeseen. Vihaslahdelle pääsee patikoiden Hiekkasärkkien matkailualueen lankkupolkua pitkin. Matkaa esim. Meriluontokeskukselta on yhteen suuntaan noin 4 kilometriä. Vihaslahden poukamassa on kota, lintutorni, tulentekopaikka, kuivakäymälä ja opastuskatos.

  http://www.luontoon.fi/kalajoenluontokeskus

LEIJASURFFAA & LEIJAHIIHDÄ

 • Lue lisää  →

  LEIJASURFFAA & LEIJAHIIHDÄ

  Leijalautailukursseja ja snowkiting-leijahiihtokursseja. Alkeisohjausta ja ryhmäkursseja purje-, leija- ja SUP-lautailun parissa sekä SUP-melontaretkiä.

  Rautio Sports Surf Center
  Top Camping Kalajoki
  Tuomipakkaintie 20
  044 546 0090
  www.surfcenter.fi

LUISTELE & LUMIKENKÄILE

 • Lue lisää  →

  Luistele & Lumikenkäile

  Lumikenkävaellus pistää veren kiertämään ja nostaa punan poskille. Lähde ohjatulle lumikenkävaellukselle tai vuokraa lumikengät ja suuntaa itsenäisesti retkelle Kalajoen luontoon! Vuokraa luistimet tai retkiluistimet ja lähde kiitämään Kalajoen jäille!

  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi

PYÖRÄILE

 • Lue lisää  →

  PYÖRÄILE

  Vuokraa peruspolkupyörä, citypyörä, maastopyörä, jopo, chopper tai fatbike, ja polkaise löytämään uudet reitit sekä Kalajoen monet kohteet! Vuokrattavana myös lastenistuimet ja kuljetusvaunut polkupyöriin.

  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi

  divider

  Pyöräile upeissa Hiekkasärkkäin maisemissa tai merkatuilla poluilla metsässä! Pyöriä voit vuokrata Tapion Tuvalta.

  Tapion Tupa
  Matkailutie 3
  08 466 622
  www.tapiontupa.com

  divider

  Pyöräile huimiin seikkailuihin, Rautio Sports Surf Center vuokraa lasten ja aikuisten jopoja, BMX-pyöriä sekä sähköpyöriä.

  Rautio Sports Surf Center
  Top Camping Kalajoki
  Tuomipakkaintie 20
  044 546 0090
  www.surfcenter.fi

SKEITTAA & SCOOTTAA

 • Lue lisää  →

  SKEITTAA & SCOOTTAA

  Vuokraa lasten ja nuorten suosikit eikä aika käy pitkäksi! Skeittilaudoilla ja potkulaudoilla etenet mukavasti asfalttia pitkin. Vuokraamme myös rullaluistimia, polkuautoja lapsille ja aikuisille sekä
  segway-lautoja.

  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi

Purjehdi kaljaasilla

 • Kaljaasi Ansio  →

  PURJEHDI KALJAASILLA

  Purjehdi Kaljaasi Ansiolla Maakallaan! Kaljaasi Ansio on kaksimastoinen, puinen perinnealus, jonka ainutlaatuinen kauneus valloittaa! Ansion suunnittelun pohjana on käytetty Kalajoella vuonna 1891 rakennetun kaljaasi Ansion alkuperäisiä linjapiirustuksia, puolimallia ja yhtä valokuvaa. Katso purjehdusaikataulut www-sivuilta. Lähdöt Rahjan Kalasatamasta Konikarvosta.

  Kaljaasi Ansio
  044 270 4358
  www.plassi.fi

Ohjelmapalvelut

 • Lue lisää  →

  Ohjelmapalvelut

  Opastettuja meriretkiä Maakallaan ja Ulkokallaan sekä ohjelmapalveluja Hiekkasärkillä, Siiponjoella ja Rahjan saaristossa. Kotatilaisuudet maustettuna paikallisilla tarinoilla ja ruualla, sekä halutessa myös savusaunan leppeitä löylyjä!

  femEmare Oy
  040 722 6401
  www.fememare.fi

  divider

  Melontaretket, vesijettisafarit, maastopyöräretket, sauvakävelyretket, kalastusretket, karting ja paljon muita ohjelmapalveluja.

  Hiekkasärkkien Ohjelmapalvelut Oy
  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi

  divider

  Työhevostila Pohjanmaan Vossikka järjestää sopimuksen mukaan työhevostoimintaan liittyviä koulutuksia sekä kyydityksiä ja ajeluja hevosella tapahtumissa, juhlissa ja yksityisesti. Tilan Korpipurolla on sauna ja lapinkota, jonne voi tilata ruokailun ja ohjelmaa. Ajoaika Kalajoelta on noin 35 minuuttia.

  Pohjanmaan Vossikka
  Pyhänkoskentie 646, Ylipää
  0440 102 880
  www.vossikka.com

  divider

  Alkeisohjausta ja ryhmäkursseja purje-, leija- ja SUP-lautailun parissa sekä SUP-melontaretkiä. Leijalautailu- ja snowkiting-leijahiihtokursseja.

  Rautio Sports Surf Center
  Top Camping Kalajoki
  Tuomipakkaintie 20
  044 546 0090
  www.surfcenter.fi