Tervetuloa aktiiviselle lomalle Kalajoelle!

Houkuttaako upottaa varpaat kuumaan hiekkaan ja kylpylän poreisiin? Vai onko haaveenasi suunnata taittamaan talven selkä arjen ulottumattomiin, lunta pöllyttävien aktiviteettien parissa?
Mitä tahansa mielessäsi onkin, ota luuri käteen tai meilaa meille! Olemme aina valmiina auttamaan ja antamaan vinkkejä lomaasi Kalajoella, tulitpa sitten yksin, perheen kanssa tai ystäväporukalla.

Olipa Kalajoki sinulle jo tuttu tai tuntematon, löydät täältä aina uutta koettavaa!

divider

SAAVUTETTAVUUS

Kalajoen Hiekkasärkät ja matkailukeskus sijaitsevat meren rannalla Pohjois-Pohjanmaalla, Valtatie 8 varrella. Suuntaa kohti Kalajokea omalla autolla, bussilla, junalla tai lentäen. Perillä voit liikkua vaikka bussilla tai ihailla maisemia katujunan kyydistä!

Rovaniemi 350 km
Oulu 130 km
Kajaani 220 km
Kokkola 70 km
Kuopio 280 km
Jyväskylä 280 km
Seinäjoki 210 km
Tampere 380 km
Helsinki 550 km

divider

PERILLE KAIKILLA KULKUVÄLINEILLÄ

Omalla autolla

Kalajoen Hiekkasärkät ja Kalajoen matkailukeskus sijaitsevat 7 km Kalajoen keskustasta etelään Valtatie 8 varrella. Matkailualueelle käännytään Hiekkasärkät E tai Hiekkasärkät P-liittymästä.

Junalla

Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Ylivieskassa (40 km) ja Kokkolassa (60 km). Kokkolasta voit jatkaa matkaa Kalajoelle bussilla.

Katso aikataulut ja varaa liput:
www.vr.fi

Bussilla

OnniBus liikennöi Oulun ja Turun suunnasta rannikkoreittiä pitkin Kalajoelle erittäin edullisesti.
Bussilla pääsee Kalajoen keskustaan, josta paikallisbussit liikennöivät 7 km:n päähän Kalajoen matkailukeskukseen ja Hiekkasärkille.

Katso bussiaikataulut ja varaa liput:
www.onnibus.com
www.matkahuolto.fi

Lentäen

Lähimmät lentokentät ovat Oulu (130 km) ja Kokkola-Pietarsaari (100 km).

Katso aikataulut ja varaa liput:
www.finnair.fi

Taksilla

Taksit kuljettavat sinut mukavasti ja kätevästi Kalajoen keskustasta 7 km:n päähän Kalajoen matkailukeskukseen ja Hiekkasärkille.

Katso lisätiedot ja aikataulut:
http://www.taksinumerot.fi/Kalajoki

Tilausbussi

Tarvitsetko suurempaa bussia? Kysy tilausajoista Kalajoen alueella!

08 469 4400
www.kamusenliikenne.fi

divider

Tapahtuma-järjestäjille

Kalaoen Hiekkasärkät ovat upea miljöö erilaisten yleisötapahtumien järjestämiseen. Matkailualueen monipuoliset palvelut tarjoavat ohjelmaideoita ja tukitoimintoja kaikenlaisiin tapahtumiin. Alueen majoituskapasiteetti on jo yli 10 000 vuodepaikkaa. Kävijöitä palvelevat lukuisat rennot ravintolat, ja tilaa ohjelmalle on sekä sinisen taivaan alla että säältä suojassa.

Jos suunnittelet yleisötapahtumaa tai harrastetapahtumaa, autamme sinua kaikissa tapahtumatuottamiseen liittyvissä käytännön järjestelyissä: tilavarauksissa, lupa-asioissa, majoitus- ja ruokailuvarauksissa sekä monipuolisen ohjelman suunnittelussa.

Kalajoella kaikki on mahdollista!

divider

Hankkeet

Kalajoen matkailun kasvuohjelma 2015–2018

Kalajoki Matkailuyhdistys ry:llä on käynnissä Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittama matkailun toimintaympäristön kehittämishanke ajalla 30.12.2014-30.4.2017. Hankkeen päätavoitteina on Kalajoen alueen matkailu- ja tukipalvelu­yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen sekä matkailijoiden määrän lisääminen.
Hankkeen toiminnallisina painopistealueina ovat tuotekehitys, aluemarkkinoinnin ja viestinnän kehittäminen, kansainvälistyminen, aluetapahtumakonseptin, matkailu­imagon ja -brändin kehittäminen, lähialuematkailun ja ympärivuotisuuden edis­täminen sekä pk-yritysten kilpailukyvyn parantaminen. Hanke on osa Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 -ohjelmaa ja vastuuviranomaisena toimii Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus.

 

Matkailullisesti monipuolinen – kansainvälistyvä Oulun alue,
Attractive Oulu Region (AOR)

Attractive Oulu Region on kansainvälisen matkailun kehittämishanke, jonka tavoitteena on lisätä Oulun seudun matkailualueen (Oulu, Kalajoki, Syöte ja Rokua Geopark) ja Pohjois-Pohjanmaan tunnettavuutta kansainvälisenä matkailualueena sekä vahvistaa alueen elinkeinotoimintaa. Hankkeen päätoteuttaja on Humanpolis Oy ja osatoteuttajina ovat Kalajoen Matkailuyhdistys, Syötteen Matkailuyhdistys, BusinessOulu ja Metsähallitus. Jokaisella hankkeen toteuttajalla on vastuullaan työ­paketti, joiden toimenpiteillä lisätään alueen houkuttelevuutta ja matkailuyritysten valmiutta kansainvälisten matkailijoiden saavuttamiseksi.

Kalajoen työpaketin tavoitteena on Kalajoen matkailupalveluiden kehittäminen alue­tasolla. Hankkeen avulla selvitetään sopivimmat tuotteet kullekin markkina-alueelle muodostaen tuotteista myytävät paketit. Lisäksi tavoitteena on selvittää valittujen markkina-alueiden myyntikanavat ja mahdollisuudet tarjota alueen yritysten palveluita.
EAKR-rahoitteisen AOR-hankkeen toteutusaika on 1.9.2015-31.8.2018. Hankkeen toteuttajien lisäksi hanketta rahoittavat Pudasjärven kaupunki ja Oulun Matkailu Oy. Rahoittajaviranomaisena hankkeessa toimii Pohjois-Pohjanmaan liitto.

 

aluevipuvoimaaRGB_v_300px

 

 

divider

 

 

Julkaisut

 

divider

 

Ota yhteyttä

Kalajoki Matkailuneuvonta
Jukupolku 3 / Kylpylä SaniFani
85100 Kalajoki
+358 8 469 2500
myynti@kalajokiresort.fi

Kalajoki Keskusvaraamo
+358 8 469 4449
keskusvaraamo@kalajoki.fi

Kalajoki Matkailuyhdistys ry
Johanna Nakkula
myynti- ja markkinointipäällikkö
+358 46 923 5530
matkailu@visitkalajoki.fi