Slappna av och återuppliva

Njut av rutschbanorna och bubbelbaden. Bowla till musikens rytm och i neonbelysningens sken. Höj pulsen genom att delta i gruppgymnastik. Upplev känslan av ubåtsdykning till havsbottnen. Bekanta dig med havsnaturens underligheter på utställningar. Hitta ditt lekfulla sinne på nytt. Skratta och koppla av.

Låt inte molnigt väder hindra semesternöjena: I Kalajoki hittar du mycket att göra även inomhus!

STYR STEGEN MOT INOMHUSLEKPARKEN

 • Läs mer  →

  SaniFani Spa

  Välmående och oförglömliga semesterupplevelser: Hos oss hittar du under ett och samma tak spa, gym, inomhuslekpark, mångsidiga restaurangtjänster, bowlinghall, skönhetssalong och frisörsalong.

  SaniFani Spa
  Santa’s Resort & Spa Hotel Sani
  Jukupolku 5
  +358 8 469 2500
  www.kalajokiresort.fi

BOWLA

 • Läs mer  →

  Sun Bowling Kalajoki

  Njutningsfulla stunder för såväl proffsbowlare som familjer, kompisgäng och större sällskap. Bowlinghallen har sex banor för både nybörjare och proffs. När barnen står på tur fäller vi upp räcken och under diskobowlingen höjer musiken och diskobelysningen prestationerna. Klot och skor kan hyras i hallen, dryck och snack kan köpas i baren.

  Sun Bowling Kalajoki
  Kylpylä SaniFani
  Jukupolku 3
  +358 8 469 2234
  www.sunbowling.fi

NJUT I BADINRÄTTNINGEN

 • Läs mer  →

  SaniFani Spa

  SaniFani Spa har tropiska pooler och en strömmande flod. Du kan njuta av den vilda rutschbanan, masserande vattenstrålar och bubblande bad året om. Vi har även en 25 meters bassäng för motionssimning.

  SaniFani Spa
  Santa’s Resort & Spa Hotel Sani
  Jukupolku 5
  +358 8 469 2500
  www.santashotels.fi

HAVSNATURUTSTÄLLNING & UBÅTSSIMULATOR

 • Läs mer  →

  Kalajoki naturum

  Kalajoki naturum är ett måste för besökare vid Bottenviken. Naturumet finns i kärnan av Kalajokis sanddyner. Från naturumet får du tips om de bästa utflyktsobjekten vid den vida och klara Bottenviken. I vår utställning kan du dyka ner i Bottenvikens undervattensvärld, lära om områdets kulturarv och meta Finlands rekordfisk.

  Kalajoki naturum
  +358 206 39 7007
  Jukupolku 5
  85100 Kalajoki
  +358 206 39 7007
  www.utinaturen.fi/kalajoki