facebook pixel

Kalajoki kutsuu elämysten pariin!

Olemme koonneet yhdelle sivulle ainutlaatuisimmat Kalajoki-elämykset ja majoitukset – Tutustu ja varaa juuri sinulle mieluisimmat! Kalajoki on lomakohde vailla vertaistaan, mutta samalla myös upea vaihtoehto etätyöskentelyyn, kokoustamiseen, tapahtumille ja juhlapaikaksi.

Tervetuloa kokemaan parhaita hetkiä niin vapaalla tai lomalla kuin arjen keskelläkin!

Elämyksellisiä kokouksia tai etätyömahdollisuuksia
Kokous loma-asunnolla
Yhdistä työ ja loma, ja järjestä kokous upeassa merinäköalahuvilassa. Varaa majoitus ja tarvitsemasi kokouspalvelut Kalajoki Keskusvaraamolta.
Varaa
Seikkailupäivä porukalle Pakassa
Köysiradoille seikkailemaan, vaijeriliukumaan, vapaapudotukseen, seinäkiipeilemään tai pomppimaan? Myös frisbeegolf ja jousiammuntakilpailu sopivat kaikille!
Tutustu
Workation Santa's Sanissa
Etätöihin meren rannalle! Workation-paketti sisältää majoituksen päivän parhaaseen hintaan.
Varaa
Elämyksellistä majoitusta Hiekkasärkillä
Luontoluksusta meri-igluissa majoittuen
Meri-iglu on ylellinen monin mukavuuksin varusteltu sviitti kahdelle keskellä Kalajoen meriluontoa omassa rauhassa. Varaa iglu hotelli-ravintola Lokkilinnasta.
Tutustu
Seaside Caravan – luksusta leirielämään!
Majoitu Suomen suosituimmalla leirintäalueella palveluiden äärellä Seaside Caravan -matkailuajoneuvopaikoilla aivan hiekkarannan tuntumassa. Näkymät merelle!
Varaa
Merellinen mökkiloma
Hyvin varusteltu loma-asunto lähellä rantaa ja palveluita on varattavissa lisäpalveluineen Kalajoki Keskusvaraamolta!
Varaa
Laatuloma hirsihuvilassa
Tasokas ja tilava perhekohde rauhallisella sijainnilla on varattavissa helposti lisäpalveluineen Kalajoki Keskusvaraamon verkkokaupasta.
Varaa
Lomakoti Hiekkasärkkien sydämessä
Uusi viihtyisä kahden makuuhuoneen huoneisto aivan palveluiden keskellä löytyy Kalajoki Keskusvaraamon verkkokaupasta! Samalla voit varata myös aktiviteetteja.
Varaa
Lomalle lemmikin kanssa
Premium-tason lemmikkihuoneisto palveluiden äärellä on vain klikkauksen päässä lisäpalveluineen Kalajoki Keskusvaraamon verkkokaupassa.
Varaa
Irish House lomahuoneistot
Irlanti-teemaan suunnitellut, tasokkaat ja tilavat huoneistot on kalustettu ja sisustettu laadukkailla, pohjoismaisilla tuotteilla.
Varaa
Rentoudu rantahuoneistossa
Valoisa merinäköalahuoneisto Aurinkohiekkojen alueella odottaa sinua ja seuruettasi! Varaa majoitus ja aktiviteetit Kalajoki Keskusvaraamolta!
Varaa
Hiekka Bookingin tunnelmalliset loma-asunnot
Hiekka Bookingin monipuolisesta valikoimasta löytyy uusia ja viime vuosina rakennettuja tasokkaita loma-asuntoja Hiekkasärkkien kaikkien palveluiden keskeltä.
Varaa
Kylpylälomalle Santa’s Saniin
Tule kylpylälomalle Santa’s Saniin päivän parhaaseen joustavaan hintaan, sisältäen kylpylän käytön sekä uudistetun aamiaisen!
VARAA
Rentoa mökkielämää leirintäalueella!
Suomen suosituimmalla leirintäalueella palveluiden äärellä on 87 eritasoista ja -kokoista mökkiä ja huoneistoa rannalla tai rannan välittömässä läheisyydessä!
Varaa
Golflomalle Santa’s Saniin
Golfpaketti sisältää majoituksen lisäksi kylpylän käytön, uudistetun aamiaisen sekä yhden päivän green feet majoittujille.
Varaa
Luksusta arkeen Santa’s Sanissa
Luksuspaketti sisältää majoituksen lisäksi kuohuviiniä ja naposteltavaa sekä spa-tuotteita huoneeseen, kylpytakit, tossut sekä aamiaisen ja kylpylän käytön.
Varaa
Pytinki – yövy aidossa pohjalaistalossa isollakin porukalla
Tapion Tuvan Pytingissä on 6 huonetta 2:lle ja 2 huonetta 4:lle. Joka huoneessa suihku, wc, tv ja liinavaatteet, tuvassa keittolevy, mikro, jääkaappi ja takka.
Varaa
Hotelli Rantakalla – Hiekkasärkkien paraatipaikalla
Leppoisassa ilmapiirissä, dyynien keskellä, meren äärellä sijaitseva Hotelli Rantakalla tarjoaa edullisimman hinnan Rantakallan nettivaraamosta varattaessa.
Varaa
Merinäköalahuoneisto omaksi Marina Resortista
Upeaa Marina Resortia rakennetaan Marinan Dyynikylään! Lähes kaikki ensimmäisessä vaiheessa rakentuvat huoneistot on jo myyty. Tiedustele vapaita kohteita!
Tutustu
Elämys Kalajoella
Liidä rannan yli Pakan Mega Ziplinellä
Vaijeriliuku hiekkarannan yli lähtee 32,5 metrin korkeudesta ja on yli 300 metriä pitkä. Tämän elämyksen ja maisemat voit kokea vain Seikkailupuisto Pakassa!
Tutustu
Pyöräile dyyneillä, metsässä tai poluilla
Tapion Tuvan fatbikejä löytyy monessa koossa - myös lapsille ja nuorille. Tapion Tuvalta pääsee moneen maastoon. Saatavilla myös sähköpyöriä!
Tutustu
Seikkaile köysiradoilla Pakassa
Nauti meriluonnosta ja -maisemista puihin rakennetuilla eritasoisilla ja korkuisilla köysiseikkailuradoilla turvavaljaiden varassa turvallisesti!
Tutustu
Aja kartingia Safaritalolla
Suositulla lähes 700 metrisellä karting-radalla on vauhdin hurmaa niin aikuisille kuin lapsillekin tai vaikkapa kilpailuna ryhmille. Tiedustele myös jälkiajoja!
Tutustu
Vuokraa SUP-lauta ja suuntaa vesille!
Vuokraa SUP-lauta Surf Centeriltä! Suppailu soveltuu erinomaisesti rauhoittumiseen meriluonnon ääressä, mutta käy hyvin myös treenilajiksi aktiiviliikkujalle.
Vuokraa
Frisbeegolfaa merimaisemissa
Seikkailupuisto Pakan 18-väyläinen frisbeegolfrata sopii kaikentasoisille. Suosituspeliaika on 2-3 tuntia 3–5 hlölle. Pakasta saat vuokralle myös välineet.
Maksa ratamaksu
Kokeile SeikkailuGolfia
Koe SeikkailuGolfin 18 jännittävää merihenkistä rataa Kalajoen Hiekkasärkillä! SeikkailuGolf sopii hyvin koko perheelle.
Osta liput
Tutustu golfiin
Kalajoki Golfin 9-reikäinen PAR3 -harjoituskenttä on mainio paikka tutustua golfiin. Kuka tahansa on tervetullut pelaamaan ja välineet saa vuokralle klubilta.
Lue lisää
Private Dinner: ravintola-ateria omassa rauhassa
Koe yksityinen 3 ruokalajin ravintolaelämys tunnelmallisen Irish House lomahuoneiston omassa rauhassa! 2-8 ruokailijalle, myös noutona. Ennakkovarauksella.
Tutustu
Monipuolinen Hiekkasärkät Areena käyttöösi
Hyödynnä monien lajien harjoittelupaikkana läpi vuoden (Fifa-luokiteltu keinonurmi)! Sopii myös suurtapahtumille, esim. messut, urheilu, juhlat ja seminaarit.
Tutustu
Kalajoen keskustan legendaarinen ravintola Mamma Leone
Kalajoen legendaarisen ravintolan tunnelmallisissa puitteissa nautitaan maukasta pizzaa ja muita monipuolisia makuelämyksiä yksin tai yhdessä.
Lue lisää