Tutustu huskeihin

Vieraile kennelissä, tutustu valjakkokoirien elämään tai lähde unohtumattomalle huskysafarille kauniisiin metsämaisemiin tai vaikkapa merenjäälle!
Alueellamme toimii kaksi yritystä, jotka tarjoavat elämyksiä koirien parissa.

 

TEAM NORDIC HUSKY FARM

Tervetuloa ajamaan koiravaljakolla Team Nordic Husky Farmille! Reen eteen valjastetaan innokkaat huskyt, jotka näyttävät, miten lumella juoksemisesta todella riemuitaan. Koe valjakkoajon riemua metsäreitillä ja nauti puhtaasta luonnosta ympärillä. Valjakko kiidättää sinut talvisten peltojen ja metsätaipaleiden läpi.
Team Nordic Husky Farm tarjoaa eripituisia valjakkoajeluita siperianhuskyvaljakolla.
Retket tapahtuvat kyydistysajona, jossa vauhdin hurmasta pääsee nauttimaan kyydissä istuen oppaan ajaessa valjakkoa. Yhteen rekeen mahtuu 1-3 henkilöä. Itseajo on myös mahdollista erikseen tilattaessa. Kysy myös tarjous ryhmille ja yrityksille!
Ohjelman kesto on 2-3 tuntia. Retket ovat saatavilla joulu-maaliskuussa lumitilanteen mukaan.
Retket sisältävät kyydistysajon lisäksi makkara- ja mehu/kahvitarjoilun lämpimässä kodassa. Safarin jälkeen voit rapsutella ja kuvata koiria.

Team Nordic Husky Farm tarjoaa erilaisia ohjelmia ja tarhavierailuita myös kesäaikaan!

Lasten eläinleirin eläinleiri:

Kesällä järjestetään eläinleirejä lapsille! Leirillä tutustutaan aamupäivästä siperianhuskyihin ja niiden hoitamiseen sekä käydään kävelyllä koirien kanssa lähimetsässä. Kävelyn jälkeen haukataan hieman välipalaa ja tutustutaan farmin muihin eläimiin, puuhastellen loppupäivän niiden parissa.

Lapset pääsevät osallistumaan eläinten ruokintaan ja hoitoon opastetusti valvotuissa oloissa, joten lapsi saa rauhassa tutustua eläimiin eikä aiempaa kokemusta tarvita.

Leirille mahtuu 6 lasta / leiri. Ikäraja on 7 vuotta. Team Nordic Husky Farm ei ole vakuuttanut leiriläisiä, joten huolehdithan lapsesi tapaturmavakuutuksesta.

Leirin kesto: klo 11-15
Leirin hinta 50€ / lapsi sis. lounaan.
Katso eläinleirien päivät täältä.

Elämyspäivä aikuisille:

Haluatko kokea erilaisen päivän tutustuen Team Nordic Husky Farmin eläimiin? Elämyspäivänä työskentelet suorittaen farmin päivittäisiä töitä. Pääset tutustumaan eläimiin ja niiden ruokintaan sekä hoitoon. Hoidon lomassa opetellaan yhteistyötä eläinten kanssa. Päivän aikana opit paljon monien erilaisten eläinten tavoista ja tempuista.

Päivä alkaa aamukahvilla / -teellä suunnitellen päivän aikana hoidettavat toimet. Sitten tuumasta toimeen, siivoamaan tarhoja, harjaamaan koiria ja ruokkimaan eläimiä. Päivällä on mahdollisuus käydä koirien kanssa kävelylenkillä metsän rauhassa.

Jokaisen päivän työt määräytyvät eläinten tarpeiden mukaan. Mukaan kannattaa ottaa saappaat ja farmin töihin sopivat vaatteet, joissa koirankarvat eivät haittaa.

Päivän kesto: klo 10-15
Elämyspäivän hinta: 95€ / henkilö. sis. kahvit/teen sekä lounaan.
Minimiosallistujamäärä on 2 hlöä, ohjelman toteutus pääsääntöisesti viikonloppuisin ennakkovarauksella.

Vierailu farmille:

Tule tutustumaan Nordic Husky Farmin eläimiin! Vierailun aikana opit, miten valjakkokoirat koulutetaan, mitä ne syövät ja mikä on niiden lempipuuhaa. Uskotko, että osa koirista harrastaa kiipeilyä? Farmilla tapaat vapaana taapertavat ankat ja saatat kuulla, kuinka kova ääni riikinkukosta voi lähteä. Opastetulla kierroksella kerrotaan eläinten tavoista sekä jekuista vierailun yhteydessä.

Vierailun kesto on n. 2 tuntia
Vierailun hinta: Aikuinen 20€, lapsi 15€ sis. Kahvi/mehu ja kahvileipä.
Minimiosallistujamäärä on 4 hlöä, ohjelman toteutus pääsääntöisesti viikonloppuisin ennakkovarauksella.

Kaikki ohjelmat tulee varata etukäteen joko puhelimitse 041 3186 110 tai sähköpostitse info@teamnordichuskyfarm.fi

Team Nordic Husky Farm
Heikinrannantie 230, Rautio
+358 41 3186110
www.teamnordichuskyfarm.fi

 

JOKATASSU HUSKY

Kennel sijaitsee Kannuksessa, vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Kalajoelta. Perheeseen kuuluu 30 energistä koiraa, jotka ovat siperianhuskyja sekä labradorinnoutajia. Siperianhuskyt ovat työ- ja kisakäytössä talvisin ja kesäisin ne harrastavat mm. näyttelyissä käymistä. Lisäksi ne pitävät kovasti uimisesta. Jokainen koira on tärkeä perheenjäsen, jonka hyvinvointiin panostetaan laadukkaalla ruoalla sekä oikeanlaisella liikunnalla ja lihashuollolla. Iloiset ja ihmisrakkaat koirat toivottavat kaikki tervetulleiksi rapsuttamaan!

JokaTassun tuotteisiin kuuluvat mm.

Kennelvierailu:

Tule tutustumaan siperianhuskyn elämään! Pääset silittämään pentuja ja aikuisia siperianhuskyja sekä tutustumaan koirien työvälineisiin, valjaisiin ja rekiin. Lopuksi tarjolla on kahvia / mehua ja keksiä. Kesto 1-1,5 h.
Vierailut ympäri vuoden tilauksesta.

Päivä koiratarhalla:

Päiväsi alkaa tutustumalla koko laumaan samalla, kun saat tietoa kaikista koirista. Päivän aikana käydään myös lenkillä pienen lauman kanssa. Lenkin pituus on noin 1-1,5h. Lenkin jälkeen on mahdollista myös kokeilla valjastaa koiran oppaan opastuksella. Pääset tutustumaan myös kesä- ja talviharrastusvälineisiin sekä osallistumaan koirien ruokintaan. Lopuksi grillataan makkaraa ja juodaan kahvia ja mehua. Kesto 3-3,5 h. Vierailut tilauksesta ympäri vuoden.

Huskyvaellus (kesällä) / lumikenkäily (talvella):

Pääset tutustumaan siperianhuskylaumaan ja valikoimaan itsellesi mieluisan vaelluskaverin, jonka saat itse valjastaa oppaan opastuksella. Huskyt kulkevat kiinni juoksuvyössä. Lopuksi tarjolla on kahvia / mehua pullan kanssa. Kesto noin 1,5 h. Vierailut tilauksesta ympäri vuoden.

Huskysafarit 

Lisäksi talvisaikaan on saatavilla tilauksesta eripituisia valjakkoajeluita ja -retkiä joko kennelin läheisyydessä tai vaikkapa Kalajoen Hiekkasärkkien edustalla meren jäällä tai lumisille dyyneillä!

JokaTassu Husky
Ylitalontie 139, Kannus
+358 46 891 4571
Tutustu JokaTassuun tästä