Tutustu huskeihin

Vieraile kennelissä, tutustu valjakkokoirien elämään tai lähde unohtumattomalle huskysafarille kauniisiin metsämaisemiin tai vaikkapa merenjäälle!
Alueellamme toimii kaksi yritystä, jotka tarjoavat elämyksiä koirien parissa.

 

ARCTIC COAST MUSHING CENTER

Arctic Coast Mushing Center järjestää Huskysafareita Kalajoella. Farmin juuret ovat Ranskassa, missä omistaja Pascal Simon perusti ensimmäisen huskyfarminsa jo vuonna 1987. Ohjasta Siperianhuskyja tai istu rennosti kyydissä, vieraile farmilla ja kokeile uutta sähköistä lumimopoa. Arctic Mushing Center järjestää aktiviteetit rakkaudella lajiin, sinulle, perheellesi tai isommalle ryhmälle. 
(Husky safarit tilauksesta 4.3.2023 alkaen. Vierailu farmilla tilauksesta ympäri vuoden)

Kala’Husky (5 Km/ 1 tunti)
Safari sisältää koulutuksen (10min) ja pääset ajamaan 4-6 koiran valjakolla. Retken jälkeen nautitaan kevyt lounas tiimin ja koirien kanssa.
Hinta: 100.00 € (kahdelta henkilöltä yhdessä reessä)
max 10 henkilöä / safari.

Cool’Forest (5 km/ 40 min)
Istu rekeen ja nauti kokeneen ammattilaisen ohjastamasta kyydistä ja hänen tarinoistaan.
Hinta: 50.00 € / aikuinen, 30.00 € / lapsi (alle 12v.)

Kala’Dream (koko päivän ohjelma)
Pääset ajamaan 4-6 koiran valjakolla Linnakalliolle, missä syödään lounas. Paluumatkan jälkeen pääset valloittamaan hanget uuden sähkömopon avulla. 
Hinta: 150.00€ / hlö ( max 10 hlö )

The Ranska tour
Vieraile farmillamme Pirttikoskella. Kuppi kuumaa tai kylmää juomaa Marittan leipomien kakkujen kanssa saa sinut virittäytymään Huskyfarmin tunnelmaan. Inspiroidu farmin tarinoista keskellä 27 koiran laumaa. Kaikki koirat ovat ihmisrakkaita ja haluavat leikkiä kanssasi. 
Hinta 12€ ( 6€ Lapset alle 12v ) 
 

Arctic Coast Mushing Center
86240 Pirttikoski – Suomi
maritta.oja@gmail.com
+358 40 3606498

 

TEAM NORDIC HUSKY FARM

Team Nordic Husky Farm järjestää vierailuja Huskyfarmille tilauksesta. Kalajoen Rautiossa sijaitsevalla farmilla on myös paljon muita eläimiä ja kota missä voidaan nauttia eväät

Team Nordic Husky Farm tarjoaa erilaisia ohjelmia ja tarhavierailuita myös kesäaikaan!

Elämyspäivä aikuisille:

Haluatko kokea erilaisen päivän tutustuen Team Nordic Husky Farmin eläimiin? Elämyspäivänä työskentelet suorittaen farmin päivittäisiä töitä. Pääset tutustumaan eläimiin ja niiden ruokintaan sekä hoitoon. Hoidon lomassa opetellaan yhteistyötä eläinten kanssa. Päivän aikana opit paljon monien erilaisten eläinten tavoista ja tempuista.

Päivä alkaa aamukahvilla / -teellä suunnitellen päivän aikana hoidettavat toimet. Sitten tuumasta toimeen, siivoamaan tarhoja, harjaamaan koiria ja ruokkimaan eläimiä. Päivällä on mahdollisuus käydä koirien kanssa kävelylenkillä metsän rauhassa.

Jokaisen päivän työt määräytyvät eläinten tarpeiden mukaan. Mukaan kannattaa ottaa saappaat ja farmin töihin sopivat vaatteet, joissa koirankarvat eivät haittaa.
Minimiosallistujamäärä on 2 hlöä, ohjelman toteutus pääsääntöisesti viikonloppuisin ennakkovarauksella.

Vierailu farmille:

Tule tutustumaan Nordic Husky Farmin eläimiin! Vierailun aikana opit, miten valjakkokoirat koulutetaan, mitä ne syövät ja mikä on niiden lempipuuhaa. Uskotko, että osa koirista harrastaa kiipeilyä? Farmilla tapaat vapaana taapertavat ankat ja saatat kuulla, kuinka kova ääni riikinkukosta voi lähteä. Opastetulla kierroksella kerrotaan eläinten tavoista sekä jekuista vierailun yhteydessä.

Vierailun kesto on n. 2 tuntia
Vierailun hinta: Aikuinen 20€, lapsi 15€ sis. Kahvi/mehu ja kahvileipä.
Minimiosallistujamäärä on 4 hlöä, ohjelman toteutus pääsääntöisesti viikonloppuisin ennakkovarauksella.

Kaikki ohjelmat tulee varata etukäteen joko puhelimitse 041 3186 110 tai sähköpostitse info@teamnordichuskyfarm.fi

Team Nordic Husky Farm
Heikinrannantie 230, Rautio
+358 41 3186110
www.teamnordichuskyfarm.fi