fbpx

Tutustu huskeihin

Vieraile kennelissä, tutustu valjakkokoirien elämään tai lähde unohtumattomalle huskysafarille kauniisiin metsämaisemiin tai vaikkapa merenjäälle!
Alueellamme toimii kaksi yritystä, jotka tarjoavat elämyksiä koirien parissa.

 

TEAM NORDIC HUSKY FARM

Tervetuloa ajamaan koiravaljakolla Team Nordic Husky Farmille! Reen eteen valjastetaan innokkaat huskyt, jotka näyttävät, miten lumella juoksemisesta todella riemuitaan. Koe valjakkoajon riemua metsäreitillä ja nauti puhtaasta luonnosta ympärillä. Valjakko kiidättää sinut talvisten peltojen ja metsätaipaleiden läpi.
Team Nordic Husky Farm tarjoaa eripituisia valjakkoajeluita siperianhuskyvaljakolla.
Retket tapahtuvat kyydistysajona, jossa vauhdin hurmasta pääsee nauttimaan kyydissä istuen oppaan ajaessa valjakkoa. Yhteen rekeen mahtuu 1-3 henkilöä. Itseajo on myös mahdollista erikseen tilattaessa. Kysy myös tarjous ryhmille ja yrityksille!
Ohjelman kesto on 2-3 tuntia. Retket ovat saatavilla joulu-maaliskuussa lumitilanteen mukaan.
Retket sisältävät kyydistysajon lisäksi makkara- ja mehu/kahvitarjoilun lämpimässä kodassa. Safarin jälkeen voit rapsutella ja kuvata koiria.

Team Nordic Husky Farm
Heikinrannantie 230, Rautio
+358 41 3186110
www.teamnordichuskyfarm.fi

 

JOKATASSU HUSKY

Kennel sijaitsee Kannuksessa, vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Kalajoelta. Perheeseen kuuluu 30 energistä koiraa, jotka ovat siperianhuskyja sekä labradorinnoutajia. Siperianhuskyt ovat työ- ja kisakäytössä talvisin ja kesäisin ne harrastavat mm. näyttelyissä käymistä. Lisäksi ne pitävät kovasti uimisesta. Jokainen koira on tärkeä perheenjäsen, jonka hyvinvointiin panostetaan laadukkaalla ruoalla sekä oikeanlaisella liikunnalla ja lihashuollolla. Iloiset ja ihmisrakkaat koirat toivottavat kaikki tervetulleiksi rapsuttamaan!

JokaTassun tuotteisiin kuuluvat mm.

Kennelvierailu:

Tule tutustumaan siperianhuskyn elämään! Pääset silittämään pentuja ja aikuisia siperianhuskyja sekä tutustumaan koirien työvälineisiin, valjaisiin ja rekiin. Lopuksi tarjolla on kahvia / mehua ja keksiä. Kesto 1-1,5 h.
Vierailut ympäri vuoden tilauksesta.

Päivä koiratarhalla:

Päiväsi alkaa tutustumalla koko laumaan samalla, kun saat tietoa kaikista koirista. Päivän aikana käydään myös lenkillä pienen lauman kanssa. Lenkin pituus on noin 1-1,5h. Lenkin jälkeen on mahdollista myös kokeilla valjastaa koiran oppaan opastuksella. Pääset tutustumaan myös kesä- ja talviharrastusvälineisiin sekä osallistumaan koirien ruokintaan. Lopuksi grillataan makkaraa ja juodaan kahvia ja mehua. Kesto 3-3,5 h. Vierailut tilauksesta ympäri vuoden.

Huskyvaellus (kesällä) / lumikenkäily (talvella):

Pääset tutustumaan siperianhuskylaumaan ja valikoimaan itsellesi mieluisan vaelluskaverin, jonka saat itse valjastaa oppaan opastuksella. Huskyt kulkevat kiinni juoksuvyössä. Lopuksi tarjolla on kahvia / mehua pullan kanssa. Kesto noin 1,5 h. Vierailut tilauksesta ympäri vuoden.

Huskysafarit 

Lisäksi talvisaikaan on saatavilla tilauksesta eripituisia valjakkoajeluita ja -retkiä joko kennelin läheisyydessä tai vaikkapa Kalajoen Hiekkasärkkien edustalla meren jäällä tai lumisille dyyneillä!

JokaTassu Husky
Ylitalontie 139, Kannus
+358 46 891 4571
Tutustu JokaTassuun tästä