Enjoy the experiences in Kalajoki!

Discover the unique Kalajoki-experiences and the most facinating accommodation options – and book yours! Kalajoki is facinating holiday resort and also known as a great option for telecommuting, meetings and conferences or celebration.

Welcome to experience your best moments on a holiday or working state of mind!

Unique experiences in Kalajoki
Fly over the arctic beach with Mega Zipline
Over 300 meters long zipline over the beach starts from 32,5 meters above the ground. Enjoy this breathtaking experience in Seikkailupuisto Pakka!
Buy tickets
Present of joy and activity
Buy a present of joy and activity! Ticket packages and the most wanted gifts from SuperPark Kalajoki.
Buy tickets
Experience the legendary restaurant Mamma Leone
The moody atmosphere of Mamma Leone invites you to enjoy the tasty pizza and the variety of other taste experiences.
Reserve a table
Conquer the dunes, forest or trails with a fatbike
Fatbikes and e-bikes in different sizes available from Tapion Tupa, also fatbikes for kids. Tapion Tupa is a starting point of a Siiponjoki nature trail.
Book now
Tutustu golfiin
Kalajoki Golfin 9-reikäinen PAR3 -harjoituskenttä on mainio paikka tutustua golfiin. Kuka tahansa on tervetullut pelaamaan ja välineet saa vuokralle klubilta.
Katso hinnasto
Kokeile SeikkailuGolfia
Koe SeikkailuGolfin 18 jännittävää merihenkistä rataa Kalajoen Hiekkasärkillä! SeikkailuGolf sopii hyvin koko perheelle.
Osta liput
Seikkaile köysiradoilla Pakassa
Nauti meriluonnosta ja -maisemista puihin rakennetuilla eritasoisilla ja korkuisilla köysiseikkailuradoilla turvavaljaiden varassa turvallisesti!
Osta liput
Aja kartingia Safaritalolla
Suositulla lähes 700 metrisellä karting-radalla on vauhdin hurmaa niin aikuisille kuin lapsillekin tai vaikkapa kilpailuna ryhmille. Tiedustele myös jälkiajoja!
Varaa vuoro
Frisbeegolfaa merimaisemissa
Seikkailupuisto Pakan 18-väyläinen frisbeegolfrata sopii kaikentasoisille. Suosituspeliaika on 2-3 tuntia 3–5 hlölle. Pakasta saat vuokralle myös välineet.
Maksa ratamaksu
Private Dinner: ravintola-ateria omassa rauhassa
Koe yksityinen 3 ruokalajin ravintolaelämys tunnelmallisen Irish House lomahuoneiston omassa rauhassa! 2-8 ruokailijalle, myös noutona. Ennakkovarauksella.
Tutustu
Extravaganza accommodation at the arctic beach of Kalajoki
Irish House lomahuoneistot
Irlanti-teemaan suunnitellut, tasokkaat ja tilavat huoneistot on kalustettu ja sisustettu laadukkailla, pohjoismaisilla tuotteilla.
Varaa
Spend a night under million stars in a luxurious sea igloo
Sea igloo is a luxurious suite for two equipped for a comfortable and adventurous holiday in Kalajoki in the middle of the marine nature.
Book now
Merellinen mökkiloma
Hyvin varusteltu loma-asunto lähellä rantaa ja palveluita on varattavissa lisäpalveluineen Kalajoki Keskusvaraamolta!
Varaa
Laatuloma hirsihuvilassa
Tasokas ja tilava perhekohde rauhallisella sijainnilla on varattavissa helposti lisäpalveluineen Kalajoki Keskusvaraamon verkkokaupasta.
Varaa
Hotelli Rantakalla – Hiekkasärkkien paraatipaikalla
Leppoisassa ilmapiirissä, dyynien keskellä, meren äärellä sijaitseva Hotelli Rantakalla tarjoaa edullisimman hinnan Rantakallan nettivaraamosta varattaessa.
Varaa
Etätyö Kalajoella
Etätyö Kalajoella on kuin lomaa. Majoitu laadukkaassa saunallisessa huoneistossa ja työskentele toimistohotelli Luotsissa. Nauti Kalajoesta!
alk. 465€
Varaa nyt
Hiekka Bookingin tunnelmalliset loma-asunnot
Hiekka Bookingin monipuolisesta valikoimasta löytyy uusia ja viime vuosina rakennettuja tasokkaita loma-asuntoja Hiekkasärkkien kaikkien palveluiden keskeltä.
Varaa
Lomakoti Hiekkasärkkien sydämessä
Uusi viihtyisä kahden makuuhuoneen huoneisto aivan palveluiden keskellä löytyy Kalajoki Keskusvaraamon verkkokaupasta! Samalla voit varata myös aktiviteetteja.
Varaa
Lomalle lemmikin kanssa
Premium-tason lemmikkihuoneisto palveluiden äärellä on vain klikkauksen päässä lisäpalveluineen Kalajoki Keskusvaraamon verkkokaupassa.
Varaa
Rentoudu rantahuoneistossa
Valoisa merinäköalahuoneisto Aurinkohiekkojen alueella odottaa sinua ja seuruettasi! Varaa majoitus ja aktiviteetit Kalajoki Keskusvaraamolta!
Varaa
Luksusta arkeen Santa’s Sanissa
Luksuspaketti sisältää majoituksen lisäksi kuohuviiniä ja naposteltavaa sekä spa-tuotteita huoneeseen, kylpytakit, tossut sekä aamiaisen ja kylpylän käytön.
Varaa
Pytinki – yövy aidossa pohjalaistalossa isollakin porukalla
Tapion Tuvan Pytingissä on 6 huonetta 2:lle ja 2 huonetta 4:lle. Joka huoneessa suihku, wc, tv ja liinavaatteet, tuvassa keittolevy, mikro, jääkaappi ja takka.
Varaa
Merinäköalahuoneisto omaksi Marina Resortista
Upeaa Marina Resort valmistuu Marinan Dyynikylään! Kohteiden myynti on ollut erittäin vilkasta. Varmista unelmiesi paikka ja ota yhteyttä Kalajoen Rakennukseen!
Tutustu
Kokous loma-asunnolla
Yhdistä työ ja loma, ja järjestä kokous upeassa merinäköalahuvilassa. Varaa majoitus ja tarvitsemasi kokouspalvelut Kalajoki Keskusvaraamolta.
Varaa
Seikkailupäivä porukalle Pakassa
Köysiradoille seikkailemaan, vaijeriliukumaan, vapaapudotukseen, seinäkiipeilemään tai pomppimaan? Myös frisbeegolf ja jousiammuntakilpailu sopivat kaikille!
Tutustu
Workation Santa's Sanissa
Etätöihin meren rannalle! Workation-paketti sisältää majoituksen päivän parhaaseen hintaan.
Varaa