Ota kesä vastaan nautiskellen!

Kalajoella herkkusi valmistaa asialleen omistautunut ammattilainen, aidoista ja maukkaista raaka-aineista. Paikalliset tunnetaan myös aidosti ystävällisestä palvelusta.

Taustalla on keittiö- ja baarialan rautaisia ammattilaisia, joiden filosofia on tarjota alusta asti itse tehtyä: Parhaista mahdollisista raaka-aineista, lähiruokaa suosien. Palvelulupauksena asiakkaalle on autenttista ruoka- ja juomakulttuuria viimeisimpiä trendejä unohtamatta.

Heitä siis ruokahuolesi ja istu valmiiseen pöytään!

 

Kunnon kelttimeininkiä ja aitoutta arvostavalle

Aitoa kelttitunnelmaa ja herkullista ruokaa tarjoileva Authentic Irish Bar Sandy Kelt sijaitsee Hiekkasärkkien ytimessä. Elävää folk-, pop- ja rockmusiikkia kuullaan kesäisin lähes joka päivä, ja ympäri vuoden vähintään viikonloppuisin. Sandy Keltissä juomat ovat jaloja ja ruoka rakkaudella valmistettua. Heinäkuussa Kelt on kansainvälisiä folk-artisteja pullistelevan Irish Hooley -festivaalin pääpaikka. Keltissä voi myös majoittua tasokkaissa Irish House -lomahuoneistoissa!

Gastropub Sandy Kelt
Kalakuja 7
010 583 0030
www.sandykelt.fi
Avoinna joka päivä
Keittiö avoinna 11–22


Paikallisia kalaherkkuja

Lohilaakso on tunnettu tuoreesta paikallisesta rysäkalasta valmistetuista siika- ja lohiaterioistaan sekä suosituista savukalasalaateistaan. Voit onkia itse kirjolohia ja saat saaliin valmiiksi savustettuna lisukkein!  Saatavilla on myös erikoiskahveja ja -oluita sekä drinkkejä. Annoksia myös mukaan!

Lohilaakso
Tahkokorvantie 39
0400 851 186
www.lohilaakso.fi


Maalaisgourmeeta

Tunnelmallinen ja vieraanvarainen à la carte- ravintola palvelee pihvinystäviä lämminhenkisessä miljöössä ympäri vuoden. Tarjolla on maalaisgourmeeta lähialueen raaka-aineista, alusta saakka omassa keittiössä valmistettuna. Viinivalikoima sopii vaativampaankin makuun.

Ravintola Pihvitupa 
Hilmantori 2
08 466 608
www.ravintolapihvitupa.fi