Beachfutis Finnish Open 14.-15.6.

Beachfutis Finnish Open on vuosittain Kalajoen Hiekoilla pelattava beachfutis-turnaus. Vuodesta 2000 asti järjestetty turnaus on lajissaan Suomen suurin ja pitkäikäisin!

Vuonna 2019 tarjolla on viisi sarjaa: Miesten kilpasarja, Naisten kilpasarja, Miesten harrastesarja, Naisten harrastesarja ja Hupisarja. Ilmoittautuminen kesän turnaukseen on käynnissä, joten kerää oma joukkueesi ja ilmoittaudu pian mukaan!

Tapahtuman kuumat iltabileet järjestetään tuttuun tapaan Viihdekeskus Merisärkällä, jossa esiintyjinä ovat Brädi ja Aste sekä Tuomas Kauhanen ja Mäkki

Lisätietoja: www.beachfutiskalajoki.fi

Ravintola Dyyni

Hiekkasärkkien parhaalla paikalla sijaitseva Dyyni on myöhäisillan menopaikka ja kuumien after beach-bileiden tukikohta. Seaside-terassilta on uskomattomat näköalat merelle. Tarjolla on tämän päivän parasta drinkkikulttuuria ja kansainvälisen tason klubimeininki vierailevine DJ:neen. Täällä viihdytään koko yö. Juhlien jälkeen majoitus löytyy saman katon alta – kysy bilepaketteja!

Tutustu
Beach Bar Surffari

Hiekkasärkkien leirintäalueen sydämessä sijaitseva Surffari houkuttelee hyvällä ruoalla, musiikilla ja rennolla rantameiningillä. Sijainti dyyneillä takaa mahtavat näkymät ja tunnelman. Surffarissa viihtyvät perheet ja kaveriporukat, lomailijoiden lisäksi paikalle suunnistavat herkullisten pizzojen, burgerien ja tex mexin perässä myös paikalliset. Surffarin voi varata yksityiskäyttöön myös talvella: pikkujoulut, kokoukset ja syntymäpäivät huikean jäätyneen meren maisemissa muistetaan pitkään!

Ravintola on koiraystävällinen.

+358 10 583 0035

Katso reittiohje. 

Tutustu
Gastropub Sandy Kelt

Autenttinen irkkubaari Sandy Kelt tarjoaa lämmintä kelttiläistä tunnelmaa, huippumaukasta ruokaa ja erinomaisia juomia Hiekkasärkkien ytimessä. Kesällä livemusiikkia lähes päivittäin, muulloin viikonloppuisin. Keltissä kynnys on matalalla ja tunnelma korkealla!

Ravintola on koiraystävällinen.

+358 10 5830030

Katso reittiohje. 

Tutustu