Dyynit 2021

DYYNIT 2021 on tapahtuma, joka järjestetään Kalajoen Hiekkasärkillä, Ravintola Dyynissä ja Beach Bar Surffarissa 14.-16.8.
Dyynit 2021 tarjoilee herkullista BBQ-ruokaa, juomatastingejä, joogaa, workshopeja, rentoa musaa, upeita cocktaileja ja viihdyttävää ohjelmaa. Tapahtumaan kuuluu myös ravintolatyöntekijöiden näyttävä taitokisa, jossa kilpaillaan flairtendingin eli akrobaattisen pullojen heittelyn paremmuudesta. Tapahtuman aikana kisataan myös Grillin Kingi-mestaruudesta kokkisodan hengessä sekä harrastelija- että ammattikokkien sarjoissa Surffarin terassilla. Tapahtuma on siis rantaelämää parhaimmillaan!

Tutustu tapahtuman ohjelmaan täältä.

Ravintola Dyyni

Hiekkasärkkien parhaalla paikalla sijaitseva Ravintola Dyyni on myöhäisillan menopaikka ja kuumien after beach-bileiden tukikohta. Seaside-terassilta on uskomattomat näköalat merelle. Tarjolla on tämän päivän parasta drinkkikulttuuria ja kansainvälisen tason klubimeininki vierailevine DJ:neen. Juhlien jälkeen majoitus löytyy saman katon alta – kysy bilepaketteja!

Ravintola Dyyni
Dyynitie 4
+358 10 583 0031
www.hiekkadyyni.fi

Lue lisää
Gastropub Sandy Kelt

Autenttinen irkkubaari Sandy Kelt tarjoaa lämmintä kelttiläistä tunnelmaa, huippumaukasta ruokaa ja erinomaisia juomia Hiekkasärkkien ytimessä. Kesällä livemusiikki soi lähes päivittäin, muulloin viikonloppuisin. Keltissä kynnys on matalalla ja tunnelma korkealla!

Ravintola on koiraystävällinen.

Gastropub Sandy Kelt
Kalakuja 7
+358 10 5830030
Katso reittiohje
www.sandykelt.fi

Lue lisää
Beach Bar Surffari

Hiekkasärkkien leirintäalueen sydämessä sijaitseva Surffari houkuttelee kesäaikaan kävijöitä hyvällä ruoalla, musiikilla ja rennolla rantameiningillä. Sijainti dyyneillä takaa mahtavat näkymät ja tunnelman. Surffarissa viihtyvät perheet ja kaveriporukat, lomailijoiden lisäksi paikalle suunnistavat herkullisten pizzojen, burgerien ja tex mexin perässä myös paikalliset. Osa Surffarin tilavasta ulkoterassista on lasitettu, joten raikas merituulikaan ei haittaa keikkailtaa tai herkullisten annosten ja drinkkien nauttimisesta ulkona.
Surffarin voi varata yksityiskäyttöön myös talvella: pikkujoulut, kokoukset ja syntymäpäivät huikean jäätyneen meren maisemissa muistetaan pitkään!

Ravintola on koiraystävällinen.

Beach Bar Surffari
Kalajoki Camping, Tuomipakkaintie 20
+358 10 583 0035
Katso reittiohje 
www.surffari.fi

Lue lisää