fbpx

Irish Hooley 6.-9.8.

Iloinen irkkumusiikki valtaa Kalajoen hiekat neljäksi päiväksi vuosittain heinäkuussa! Tänä kesänä koronatilanteen vuoksi tapahtuma siirretään elokuun alkuun ja järjestetään nyt 6.-9.8.
Kelttifolkin ystäville luotu tapahtuma kerää vaikuttavan määrän muusikkoja ja kelttiperinteenparissa viihtyviä artisteja yhteen. Tapahtuman pääpaikkana on Kalajoen ikioma irkkubaari Sandy Kelt, mutta festari on vuosien varrella levittäytynyt lukuisiin eri lokaatioihin. Luvassa on musiikkia, tanssia, laulua – sitä aitoa ja oikeaa kelttitunnelmaa!

Lisätietoa: irishhooley.fi

Gastropub Sandy Kelt

Autenttinen irkkubaari Sandy Kelt tarjoaa lämmintä kelttiläistä tunnelmaa, huippumaukasta ruokaa ja erinomaisia juomia Hiekkasärkkien ytimessä. Kesällä livemusiikki soi lähes päivittäin, muulloin viikonloppuisin. Keltissä kynnys on matalalla ja tunnelma korkealla!

Ravintola on koiraystävällinen.

Gastropub Sandy Kelt
Kalakuja 7
+358 10 5830030
Katso reittiohje
www.sandykelt.fi

Lue lisää
Beach Bar Surffari

Hiekkasärkkien leirintäalueen sydämessä sijaitseva Surffari houkuttelee hyvällä ruoalla, musiikilla ja rennolla rantameiningillä. Sijainti dyyneillä takaa mahtavat näkymät ja tunnelman. Surffarissa viihtyvät perheet ja kaveriporukat, lomailijoiden lisäksi paikalle suunnistavat herkullisten pizzojen, burgerien ja tex mexin perässä myös paikalliset. Surffarin voi varata yksityiskäyttöön myös talvella: pikkujoulut, kokoukset ja syntymäpäivät huikean jäätyneen meren maisemissa muistetaan pitkään!

Ravintola on koiraystävällinen.

Beach Bar Surffari
Kalajoki Camping, Tuomipakkaintie 20
+358 10 583 0035
Katso reittiohje 
kalajokicamping.fi/fi/ruoka-ja-juoma

Lue lisää