Kalajoen juhannus 20.-23.6.

Kalajoen juhannus valloittaa! Musiikki soi ympäri Särkkiä, ja keskikesän yöttömän yön tunnelman kruunaavat hyvä ruoka ja seura. Valitse mieleisesi meininki ja majoitus! Tekemistä ja kokemista on tarjolla ympäri Hiekkasärkkiä.


Suomen parhaimmat juhannusbileet

Viihdekeskus Merisärkän ja ravintola Stagen alueella kuumat rantabileet tärähtävät käyntiin torstaina 20.6. Bailaa biitsillä aattoaamusta juhannuspäivän iltaan!

Esiintyjät

ADI L HASLA
NIKKE ANKARA
MÄKKI
ALEKSANTERI HAKANIEMI
BRÄDI
BESS
MOUHOUS
COSTEE
ILTA
ASTE

kalajoenjuhannus.fi

Viihdekeskus Merisärkkä

Viihteen ykköspaikka kahdessa kerroksessa. Areenalla esiintyvät Suomen huippuartistit. 800 m2:n jättiparketti. Toisessa kerroksessa Karaoke Club, Yökerho, Private Club, aurinkoterassit ja merimaisema.

Tutustu
Kalajoki Keskusvaraamo

Alueen laajin ja monipuolisin majoitusvalikoima: yli 200 majoituskohdetta! Valitse loma-asunto, huvila, perinteinen mökki, huoneisto tai hotellihuone tarpeesi mukaan. Tarjolla on myös majoitusta, joissa voi oleskella lemmikin kanssa.

Majoituksen lisäksi saat varattua Kalajoki Keskusvaraamosta keskitetysti kaikki matkailualueen palvelut: tekemiset, ruokailut, liput, kuljetukset, kokoustilat ja -palvelut.

Henkilökunta on valmiina toteuttamaan täydellisen loman ja huolehtii avaimet käteen -periaatteella kaikesta - niin lomalaisille, työmatkalaisille kuin yritysryhmillekin. Kalajoki Keskusvaraamo palvelee Hiekkasärkillä matkailukeskuksen ytimessä.

+358 8 469 4449

Katso reittiohje.

Tutustu
Ravintola Stage

Bar&Grill, rentoa menoa aamusta aamuun! Stagelta saat aitoja pizzoja kiviarinauunista, samoin kuin mehevät talon burgerit ja muut grilliherkut. Kesäkaudella karaoke soi joka päivä. Stagelta löydät aurinkoterassin upeilla merimaisemilla. Ravintola toivottaa myös lemmikit tervetulleiksi.

+358 8 466 667

Katso reittiohje.

Tutustu