Suomen Lions-liiton valtakunnallinen vuosikokous 7.–9.6.

Tervetuloa kaikkein aikojen ikimuistoisimpaan vuosikokoukseen meren äärelle!

Lions-liiton vuosikokous järjestetään Kalajoen Hiekkasärkillä Event Park Arenalla 7.-9.6.2019. Järjestäjinä toimivat LC Kalajoki, LC Kalajoki/Kallattaret ja LC Himanka.

Päätoimikunta ja mukana olevat klubit toivottavat kaikki Leijonat perheineen tervetulleiksi nauttimaan Kalajoen upeasta luonnosta ja vuosikokouksen monipuolisesta ohjelmasta.

www.lionskalajoki2019.com

Kalajoki keskusvaraamo

Alueen laajin ja monipuolisin majoitusvalikoima: yli 200 majoituskohdetta! Valitse loma-asunto, huvila, perinteinen mökki, huoneisto tai hotellihuone tarpeesi mukaan. Majoituksen lisäksi saat varattua Keskusvaraamosta keskitetysti kaikki matkailualueen palvelut: aktiviteetit, ruokailut, liput, kuljetukset, kokoustilat ja -palvelut.

Tutustu
Top Camping Kalajoki

Suomen suurin ja suosituin leirintäalue kuulujen hiekkadyynien välittömässä läheisyydessä! Täältä löydät tasokkaat teltta- ja caravanpaikat, laadukkaat huoneistot sekä kodikkaat mökit. Alueen palveluihin kuuluu myös ravintola Beach Bar Surffari, jäätelökioski, minigolf sekä välinevuokraus. Uutuutena kaudelle 2019 valmistunut moderni huoltorakennus. 

Tutustu
Event Park Arena

Event Park Arena on monipuolinen paikka suurtapahtumille, messuista urheilutapahtumiin tai megaluokan juhlista seminaareihin. Yli 3000 neliömetrin halli aputiloineen ja sen uskomaton korkeus mahdollistavat suuretkin yleisötapahtumat. Hallin pääty voidaan avata kokonaan, jolloin tila jatkuu myös ulkopuolelle. Myös viereinen lentokenttäalue on käytettävissä vaikkapa telttailu- ja karavaanialueeksi.

Tutustu