Kurvaile fatbikella

Kalajoella voit kurvailla rantaa pitkin, tai hiekkadyynien keskellä, jossa ajo sujuu kevyesti dyynien läpi kulkevia lankkupolkuja pitkin. 


Välineet kurvailuun

Safaritalolla on kattava välinevuokrauspalvelu: saman katon alta vuokraat polkupyörät, segwayt, mönkijät, moottorikelkat, kanootit, vesijetit, lumikengät, polkuautot, retkiluistimet ym. kesä- ja talviurheiluvälineet. Vuokrattavissa on myös ulkoporeallas, toimitettuna vaikkapa mökille.

Safaritalo
Merisärkäntie 10
045 111 6633
www.hsop.fi

 

Purjeella tai pyörällä

Leirintäalueen pohjoisosassa sijaitseva Surf Center tarjoaa SUP-, purje- ja leijalautailun alkeisohjausta, ryhmäkursseja sekä SUP-melontaretkiä. Vuokrattavana kesällä SUP- ja purjelautoja sekä laadukkaita Cube-fatbikeja ympäri vuoden. Surf Center järjestää myös ohjattuja fatbike- ja SUP-kalastusretkiä – kysy lisää! Centerin myymälän valikoimassa on purje-, leijalautailu- ja SUP-välineitä sekä vaatteita ja kenkiä.

 

Rautio Sports Surf Center
Top Camping Kalajoki
Tuomipakkaintie 20
044 546 0090
surfcenter.fi

 

Vuokraa pyörä tai osta omaksi!

Beach Bike Lybäck on uusi täyden palvelun pyöräliike kauniin Hilmantorin kupeessa, Hiekkasärkkien ytimessä aivan hotellin ja kylpylän vieressä. Liikkeestä löydät helpotusta pyöräkuumeen taltuttamiseen, tai vuokraat pyörän ja oheispalvelut käyttötarpeesi mukaan. Myynnissä on pyöriä jokaiseen makuun ja kokoon kauniista kaupunkipyöristä ärhäköihin maastopyöriin.

Beach Bike Lybäck
Kalakuja 2-4
050 472 0072
kalajoki@lyback.fi
www.lyback.fi