Rekry - Visit Kalajoki

AVOIMET TEHTÄVÄT:

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

 

Voimakkaasti kehittyvä ja kansainvälistyvä Kalajoki on yksi Suomen suosituimmista ympärivuotisista matkailukeskuksista. Kalajoki on tunnettu Hiekkasärkistään sekä monipuolisesta tapahtuma-, palvelu- ja aktiviteettitarjonnastaan.

 

Kalajoki Matkailuyhdistys ry vastaa Kalajoen matkailukeskuksen yhteismarkkinoinnista. Yhdistykseen kuuluu lähes 50 matkailuyritystä.

Vahvistamme tiimiämme ja haemme nyt projektipäällikköä Attractive Oulu Region 2020 -hankkeen Kalajoen osatoteutukseen.

Projektipäällikön tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 saakka.

Projektipäällikön tehtävänä on vauhdittaa Kalajoen matkailun kansainvälistymistä sekä kehittää ja markkinoida erityisesti koulutusmatkailu- ja asiantuntijavierailukokonaisuuksia yhdessä hankkeessa mukana olevien tahojen kanssa. Projektipäälliköltä odotamme matkailun kansainvälistä kokemusta, markkinointi- ja hankeosaamista, matkailun tuotekehitystaitoja sekä alan koulutusta. Koulutusmatkailu- ja asiantuntijavierailuteemojen tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, hyviä verkostoja ja sujuvaa englanninkielen taitoa; eduksi luetaan ruotsi, saksa ja muu kielitaito sekä Kalajoen matkailun tuntemus.

Attractive Oulu Region -hanke on kansainvälisen matkailun kehittämiseen tähtäävä yhteishanke, jonka päätavoitteena on nostaa Oulun seutu (Oulu, Kalajoki, Syöte, Liminka ja Rokua Geopark -alue) Suomen johtavaksi koulutus- ja asiantuntijavierailukohteeksi kansainvälisillä markkinoilla sekä vahvistaa kuvaa Oulun seudusta helposti saavutettavana, arktisia elämyksiä tarjoavana monipuolisena matkailualueena.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 13.1.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen matkailu(a)visitkalajoki.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa Kalajoki Matkailuyhdistyksen toiminnanjohtaja Johanna Nakkula,
p. 046 923 5530.