Löydä rento baari! I Visit Kalajoki

BAARIT & AFTERSEA

Kokoonnu kavereiden kanssa puimaan mennyt päivä. Viihdy hetki tai bailaa aamuyöhön asti. Kuuntele livemusaa ja laula mukana. Syö rennosti vaikka sormin. Nuole lautanen lopuksi! Tunne kuinka auringon hehku ja onnistuneet päivän muistot viipyvät vielä iholla.

Loma ei ole koskaan ennen maistunut näin hyvältä!

DYYNI

 • Lue lisää  →

  Ravintola Dyyni & Club Kekkonen

  Hullunhauskojen tapahtumien ja kuumien After Beach -bileiden lisäksi Dyynissä soi rock’n’roll! Esiintyjiä, huippu-dj:t, suuri maisematerassi ja maankuuluja drinkkejä. Ravintola Dyynin herkullinen keittiö palvelee tapahtumissa.

  Ravintola Dyyni
  Dyynitie 4
  010 583 0031
  www.hiekkadyyni.fi

SANDY KELT

 • Lue lisää  →

  Sandy KELT

  Lämmintä kelttiläistä tunnelmaa ja erinomaisia juomia tarjoava autenttinen irkkubaari. Kansainvälistä gastropub-ruokaa, burgereita, ribsejä ja wingsejä. Livemusiikkia kesällä lähes joka päivä, muulloin viikonloppuisin.

  Sandy Kelt
  Kalakuja 7
  010 583 0030
  www.sandykelt.fi

SURFFARI

 • Lue lisää  →

  Beach Bar Surffari

  Beach Bar Surffarin listalta löydät rentoa rantaruokaa: herkullisia pizzoja, burgereita, texmex-ruokia ja suussa sulavia kahvilatuotteita. Livemusiikkia, bändi-iltoja, karaokea ja pubivisoja. Autenttista Beach Bar -henkeä ilman sisäänpääsymaksua.

  Beach Bar Surffari
  Top Camping Kalajoki
  Tuomipakkaintie 20
  010 583 0035
  www.kalajokicamping.fi/surffari

VIIHDEKESKUS MERISÄRKKÄ

 • Lue lisää  →

  Viihdekeskus Merisärkkä

  Viihteen ykköspaikka kahdessa kerroksessa. Areenalla esiintyvät Suomen huippuartistit. 800 m2:n jättiparketti. Toisessa kerroksessa Karaoke Club, Yökerho, Private Club, aurinkoterassit ja merimaisema.

  Viihdekeskus Merisärkkä
  Pakkainpolku 20
  08 466 770
  www.merisarkka.fi

RESTAURANT STAGE

 • Lue lisää  →

  Restaurant Stage

  Bar & Grill, rentoa menoa aamusta aamuun. Aitoja pizzoja kiviarinauunista, mehevät talon burgerit ja muut grilliherkut. Kesäkaudella karaoke joka päivä. Aurinkoterassit ja merimaisema.

  Restaurant Stage
  Pakkainpolku 20
  08 466 667
  www.stage.fi

LOKKILINNA

 • Lue lisää  →

  Ravintola Lokkilinna

  Kahvia, pizzaa, taidolla valmistettuja à la carte -annoksia, noutopöydän herkkuja sekä lounas näköalaravintolassa. Kesäinen meriterassi, live-musiikkia ja tapahtumia maan kauneimmassa maisemassa.

  Ravintola Lokkilinna
  Matkailutie 199
  08 469 6700
  www.lokkilinna.fi

RAVINTOLA CALLA

 • Lue lisää  →

  Ravintola Calla

  Hotelli Rantakallassa sijaitseva ravintola Hiekkasärkkien korkeimmalla huipulla, josta on huikea merinäköala auringonlaskuineen. Herkullisia annoksia á la carte-listalta ja lapsille omat herkkuruuat. Maista legendaarisia annoksia, joiden reseptiikka on hiottu vuosien kokemuksella! Tanssi- ja karaokeiltoja.

  Ravintola Calla
  Matkailutie 150
  08 466 642
  www.rantakalla.fi

SAFARI PUB

 • Lue lisää  →

  Safari Pub

  Viihtyisä pub ja kesällä aurinkoterassi. Näe tärkeimmät pelit screeniltä! Tarjolla pientä purtavaa päivittäin. Myös ruokailupalvelut saatavilla tilauksesta.

  Safari Pub
  Safaritalo
  Merisärkäntie 10
  045 111 6633
  www.hsop.fi