Träna i gymmet

Fit Kalajoki ligger i centrum av Kalajoki. Detta gym erbjuder mångsidiga träningsmöjligheter för alla – oavsett om du är aktiv eller nybörjare. Med en nyckelkort kan du träna på gymmet 24/7 året runt. Kolla öppettiderna för kundtjänsten på hemsidan!

Fit Kalajoki
Kalajoentie 2
050 370 0066
www.kalajoki.ole.fit

GoFit finns i anslutning till badhotellet Santa’s Resort & Spa Hotel Sani och badcentret SaniFani. GoFit erbjuder mångsidiga ledda motionspass för grupper, såväl lugn motion som pass för den som verkligen vill svettas. Med nyckelkortet har du tillgång till gymmet dagligen kl. 6–23. Kundtjänstens öppethållningstider finns på GoFit webbplats!

GoFit gym- och motionstjänster
Jukupolku 3
+358 44 565 9317
www.gofit.fi

 

Tatsi Gym är ett modernt och trivsamt gym i hjärtat av Hiekkasärkät i Kalajoki och gymbesökarna har hela 500 kvadratmeter träningsyta till sitt förfogande! Den noga planerade och genomförda helheten betjänar också krävande kunder med hög kvalitet. Tatsi är ett gym med låg tröskel, där man som kund kan köpa till exempel ett engångsbesök i webbutiken. Gymmet är utrustningsmässigt mycket mångsidigt inrett och passar bra för alla, såväl toppidrottare som pensionärer!

Tatsi Gym
Kalakuja 6
+358 400 624 381
tatsigym.fi