Grupper - Visit Kalajoki

Tyky-dag, företagsfest, utfärd eller lägerskola i Kalajoki?

Arbetsplatsens aktiva tyky-dag eller föreningens höstutfärd. Företagets julfest eller representationsmiddag. Skolans vårliga klassresa eller en naturnära lägerskola. En snart före detta ungkarls svensexa. Allt lyckas i Kalajoki!

Kalajoki erbjuder massor av alternativ för olika stora gruppers besök, möten, fester och evenemang. Inkvarteringstjänster och restauranger finns för varje smak, och dessutom har vi en mångfald av programförslag.

Kontakta oss – vår personal är alltid redo att hjälpa och tillsammans med er planera gruppens besök i Kalajoki!

divider

FÖREtag

Kom med dina anställda, samarbetspartner eller kunder för att njuta av det aktiva och soliga Kalajoki!

Vi planerar aktiva tyky-dagar som får deltagarna att må bra både till kropp och själ. Dagarna kan innehålla aktiviteter ute eller inne, enligt era önskemål. Hos oss ordnar du också möten av olika storlek, seminarier och företagsfester, allt från julfester till årsdagar.

Kom med dina viktigaste kunder till de vackra havslandskapen för att beundra solnedgången och njuta av god mat om du vill göra ett gott intryck på dem. En mer imponerade miljö än Kalajoki hittar du knappast!

Fråga mer och berätta om era önskemål så planerar vi ett lämpligt möte för er, en fest, ett evenemang eller en representationstillställning.

divider

FÖRENINGAR

Utfärder, möten eller evenemang i Kalajoki

En runda i gamla staden Plassi, korta besök i butiker och en paus på ett kafé. En pulshöjande åktur med en fyrhjuling, ett givande möte och bastubad i badinrättningen. Hela den fantastiska dagen i vattenparken, sedan god mat och en skön nattsömn.

Kalajoki har ett ypperligt utbud av programtjänster och inkvarteringsobjekt. Varje förening säkert hittar lämpliga alternativ för sina medlemmar i olika åldrar.

Vi hittar en lämplig helhet för er oberoende av om det är frågan om föreningens utfärd, mötesresa eller evenemangsweekend. Tillgängligheten har också beaktats på många ställen. Ring eller skicka e-post så planerar vi tillsammans!

divider

SKOLOR

Planer på en klassresa eller en lägerskola?

Om ni planerar en klassresa eller en lägerskola hittar ni olika aktiviteter att välja mellan i Kalajoki. Barn och unga gillar naturligtvis vattenparken JukuPark och badinrättningen SaniFani. Kalajoki Meriluontokeskus med utställningar och ubåtssimulatorn är ett ”must see”-objekt och startpunkten för till exempel en naturstigsutfärd till Bottenvikens kust.

Företagen i området erbjuder massor av aktiviteter, från frisbeegolf till SUP-boarding. Våren 2018 öppnade även SuperPark Kalajoki, där det finns massor att göra både ute och inne.

Kontakta oss och berätta om era önskemål och ställ frågor om vad som helst! På klassresor och lägerskolor i Kalajoki förenas nytta med nöje!

divider

Förfrågningar och gruppbokningar:

Kalajoki Centralbokning
+358 8 469 4449
keskusvaraamo@kalajoki.fi

Kalajoki Turist Association
Johanna Nakkula
Försäljning och marknadschef
+358 46 923 5530
johanna.nakkula@visitkalajoki.fi