Kokous, seminaari, luokkaretki tai juhla? I Visit Kalajoki

Tyky-päivä, yritysjuhla, retkipäivä tai leirikoulu Kalajoella?

Työpaikan aktiivinen tyky-päivä tai yhdistyksen syysretki. Yrityksen pikkujoulut tai edustusillallinen. Koulun keväinen luokkaretki tai luonnonläheinen leirikoulu. Kohta entisen poikamiehen polttarit. Kalajoella onnistuu kaikki!

Kalajoella on mahtavasti valinnanvaraa erikokoisten ryhmien vierailuille, kokouksille, juhlille ja tapahtumille. Majoituspalveluja ja ravintoloita löytyy joka makuun, ja lisäksi meillä on taskut pullollaan ohjelmavinkkejä.

Ota yhteyttä – henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja ideoimaan yhdessä ryhmänne vierailua Kalajoella!

divider

YRITYKSET

Tyky-päivät, kokoukset ja edustustilaisuudet

Tuo henkilöstösi, yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi nauttimaan aktiivisesta ja aurinkoisesta Kalajoesta!

Järjestämme aktiiviset, hyvän olon ja mielen tyky-päivät, joihin voi sisältyä aktiviteetteja ulkona tai sisällä, toiveidenne mukaan. Meillä onnistuvat myös eri kokoiset kokoukset, seminaarit ja yritysjuhlat, pikkujouluista vuosipäiviin.

Mikäli haluat tehdä vaikutuksen tärkeisiin asiakkaasiisi, tuo heidät upeisiin merimaisemiin ihailemaan auringonlaskua ja nauttimaan hyvää ruokaa. Vaikuttavampaa miljöötä kuin Kalajoki saat hakea!

Kysy lisää ja kerro toiveistanne, niin suunnittelemme teille mieluisen kokouksen, juhlan, tapahtuman tai edustustilaisuuden!

divider

Yhdistykset

Retki, kokous tai tapahtuma Kalajoella

Kierros vanhassa kaupungissa Plassilla, piipahdus putiikkeihin ja tauko kahvilassa. Sykettä nostattava mönkkäriajelu, antoisa kokous ja jälkilöylyt kylpylän lauteilla. Koko mahtava päivä vesipuiston pärskeissä, vatsat täyteen maistuvaa ruokaa ja hyvät unet.

Kalajoella on huima valikoima ohjelmapalveluja ja majoituskohteita, joista jokainen yhdistys löytää varmasti sopivat vaihtoehdot eri-ikäisille jäsenilleen.

Olipa kyseessä yhdistyksenne retkipäivä, kokousmatka tai tapahtumaviikonloppu, löydämme teille mieluisen kokonaisuuden! Monissa kohteissa on huomioitu myös esteettömyys. Soita tai laita sähköpostia niin suunnitellaan yhdessä!

divider

Koulut

Suunnitelmissa luokkaretki tai leirikoulu?

Jos suunnittelette luokkaretkeä tai leirikoulua, Kajajoelta löytyy aktiviteetteja mistä valita! Lasten ja nuorten suosikkeja ovat tietenkin vesipuisto JukuPark, Seikkailupuisto Pakka ja kylpylä SaniFani. Kalajoen Meriluontokeskus näyttelyineen ja sukellusvenesimulaattoreineen on ”must-see” -käyntikohde ja aloituspiste vaikka luontopolkuretkelle Perämeren rannikolle.

Alueen yritykset tarjoavat hurjan paljon aktiviteetteja, frisbeegolfista SUP-lautailun kokeiluun. Keväällä 2018 Kalajoelle avautui myös SuperPark Kalajoki, jossa on huiman paljon tekemistä sekä sisällä että ulkotiloissa.

Ota yhteyttä, kerro toiveistanne ja kysy lisää mistä vain! Luokkaretkellä tai leirikoulussa Kalajoella yhdistyvät huvi ja hyöty!

divider

RYHMÄVARAUKSET
JA TIEDUSTELUT


Kalajoki Keskusvaraamo

+358 8 469 4449
keskusvaraamo@kalajoki.fi

Kalajoki Matkailuyhdistys ry
Johanna Nakkula
myynti- ja markkinointipäällikkö
+358 46 923 5530
johanna.nakkula@visitkalajoki.fi