Ryhmät

Kalajoki ja Hiekkasärkät luo upealla meriluonnollaan ja monipuolisilla palveluillaan erinomaiset puitteet onnistuneelle yritystapahtumalle tai yhteisösi kokoontumiselle.
Ainutlaatuinen ja jatkuvasti kehittyvä matkailukeskus takaa inspiroivan ja laadukkaan miljöön yhteishengen luomiseen, ideointiin ja suunnitelmien tekemiseen.
Tuo siis henkilöstösi tai ryhmäsi meille, kun haluat luotsata toimintaasi kohti menestystä,
kirkastaa strategiaa tai uudistaa toimintoja.

tilaa 10-1500
kokoustajalle

jopa 13 000
majoituspaikkaa

yli 20 ruokapaikkaa

MERELLINEN KOKOUS, YRITYSTAPAHTUMA, SEMINAARI


Kun yrityksesi tai yhteisösi kokoustaa tärkeistä asioista tai haluaa kertoa niistä asiakkaille tai sidosryhmille, kannattaa kääntyä ammattilaisten puoleen tilaisuuden järjestämisessä.

Lue lisää

YRITYSJUHLA TAI ASIAKASTILAISUUS


Mikäpä olisi parempi tapa juhlia menestystä tai sitouttaa asiakkaita, kuin järjestää heille näyttävä ja mieliinpainuva tapahtuma kauniin luonnon äärellä!

Lue lisää

TYKY- JA TYHY


Merellinen virkistyspäivä henkilöstölle on kaunis ja kannattava tapa kiittää. Työkykyä ja hyvinvointia edistävää toimintaa majoituksineen ja ruokailuineen järjestetään Kalajoella varmoin ottein kattavien aktiviteettien ja palveluiden mahdollistamana.

 

Lue lisää

LEIRI, LUOKKARETKI TAI LEIRIKOULU


Tuo vaikka koko koulun oppilaat meriluonnon ja monipuolisten tekemisten äärelle tai järjestä luonnonläheinen leirikoulu omalle luokallesi. Kanssamme onnistuu myös vaikkapa lajileirin järjestäminen. Autamme ohjelman laatimisessa ja ymmärrämme turvallisuus- ja vastuuasiat lasten ja nuorten kanssa toimimisessa.

Lue lisää

KALAJOELLE SAAPUMINEN

MAANTEITSE

Kalajoki on Valtatie 8 varrella. Matkahuollon vuorot kulkevat Kalajoen linja-autoaseman kautta ja suurin osa vuoroista pysähtyy Hiekkasärkkien matkailukeskuksen pysäkeillä. Onnibus pysähtyy Hiekkasärkkien matkailukeskuksen eteläisen liittymän kohdalla ja Kalajoen keskustassa.

 

JUNALLA

Lähimmät rautatieasemat ovat Ylivieskassa (40 km) ja Kokkolassa (60 km). Pohjoisesta junalla saavuttaessa Kalajoelle pääsee nopeimmin Ylivieskasta (n. 0,5 h) ja etelästä saavuttaessa Kokkolasta (alle 1 h).

LENTÄEN

Lähimmät lentoasemat ovat Oulu (140 km) ja Kokkola-Pietarsaari (100 km) eli molemmat noin puolentoista tunnin liittymämatkan päässä. Kysy liittymäkuljetuksista Oulun kentälle p. 0600 30010 tai Kokkola-Pietarsaareen p. 050 550 9866. Molemmilta kentiltä voi vuokrata auton.

 

MERITEITSE

Lähin laivayhteys on Wasalinen Uumaja-Vaasa -reitti. Omalla veneellä voi saapua Himangalle (Sautinkari ja Pikku-Mansikka), Rahjassa (Konikarvo), Hiekkasärkille (Keskuskari), keskustaan (Ämmä) ja Vasankariin. Tiedustelut p. 044 469 1233.

ETÄISYYDET

Helsinki lentäen 3h, junalla 4,5h ja autolla 6,5h
Tampere junalla 3h, autoillen 4,5h
Rovaniemi autoillen 4,5h ja junalla 5h
Jyväskylä autoillen 4h
Kajaani autoillen alle 3h
Kuopio autoillen 3,5h
Oulu autoillen 1,5h
Seinäjoki junalla 2h ja autoillen 2,5h

Lue lisää

RYHMÄVARAUKSET, TAPAHTUMAT JA TIEDUSTELUT

Kalajoki tarjoaa mahtavasti valinnanvaraa eri kokoisille ryhmille. Majoitusta ja ravintoloita löytyy joka makuun, ja meillä on rannat pullollaan ohjelmavinkkejä. Kalajoella on kokemusta suurtapahtumien järjestämisestä ja tunnemme tapahtumatuotannon koukerot. Luonamme järjestetään satoja kokouksia vuodessa – ammattitaidolla. Tapahtumasi järjestyvät Kalajoella osaavissa käsissä.

Ota yhteyttä – henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja ideoimaan ryhmänne vierailua!

Visit Kalajoki / Kalajoki Matkailuyhdistys ry
Heidi O’Gorman
myynti- ja markkinointipäällikkö
+358 40 504 3596
heidi.o.gorman@visitkalajoki.fi

OTA YHTEYTTÄ

Millaisen tapahtuman haluaisit tulla viettämään Kalajoelle? Täytä lomakkeelle ryhmäsi tiedot ja toiveesi tilaisuuden suhteen. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Kalajoki Keskusvaraamo ryhmille

Kaikki ryhmätilat varattavissa, apua tapahtuman järjestämiseen sekä majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun - Keskusvaraamo on loistava apu ryhmäsi vierailua suunniteltaessa. Keskusvaraamon kautta varattavissasi on yli 200 majoituskohdetta hotellihuoneista loma-asuntoihin ja huoneistoihin. Tarjolla on myös majoitusta, joissa voi oleskella lemmikin kanssa.

Majoituksen lisäksi saat varattua Kalajoki Keskusvaraamosta keskitetysti kaikki matkailualueen palvelut: tekemiset, ruokailut, liput, kuljetukset, kokoustilat ja -palvelut.

Henkilökunta on valmiina toteuttamaan täydellisen vierailun ja huolehtii kaikesta.

+358 8 469 4449

Katso reittiohje.

Lue lisää
Hiekkadyyni

Hiekkadyyni järjestää tilaisuuksia ja tapahtumia ryhmille vankalla kokemuksella.

Hiekkadyynin toimintaan kuuluvat suositut autenttinen irkkubaari ja gastropub Sandy Kelt, legendaarinen yökerho Dyyni Club Kekkosineen ja Suomen suosituimmalla leirintäalueella toimiva Ravintola Surffari. Tämän lisäksi Hiekkadyynin kautta hoituvat catering sekä juhla- ja tapahtumajärjestelyt vaativampaan ja mielikuvituksellisempaankin makuun joko johonkin näistä kolmesta ravintolasta tai haluamaasi paikkaan - joko luonnon helmaan, loma-asuntoon tai kokouspaikkaan.

Lue lisää
Seikkailupuisto Pakka
Virkistyspäivä? Tyhy-päivä? Synttärit? Luokkaretki? Polttarit? Seikkailupuisto Pakka pitää kokea! Puihin rakennetuilta seikkailuradoilta löytyy sopivia haasteita kaiken ikäisille ja -tasoisille seikkailijoille ja tekemistä on ympäri vuoden. Seikkailupuisto Pakan suosituinta tekemistä ovat köysiseikkailuradat huimine vaijeriliukuineen. Syksyisin Pimeäseikkailu tuo elämykseen aivan oman lisämausteensa. X Tower on Euroopan suurin seikkailutorni, jonka voi valloittaa kiipeilyseinää pitkin, hyppäämällä vapaapudotuksen tai liukumalla Suomen pisimmän vaijeriliu'un Megazipline tornin huipulta! Jos et mieli korkeuksiin, järjestää Seikkailupuisto Pakka hauskaa puuhaa myös maankamaralla. Löydä sisäinen Robin Hoodisi osallistumalla ryhmälläsi jousiammuntaan. Tutustu Hiekkasärkkien maisemiin Bungee Trampolinella pomppien. Uudistettu 18-väyläinen frisbeegolfrata kierrättää pelaajat kauniiden Hiekkasärkkien maisemien läpi! Kuplafutis ja Archery Tag – Jousipyssysota haastavat teidän ryhmänne mieleenpainuvalla tavalla ja kisat voidaan järjestään ulkona tai sisätieloissa! Seikkailupuiston alueella voit viettää aikaasi myös laavulla rentoutuen tai Cafe Pakan herkkuja nauttien. Seikkailupuisto Pakka räätälöi porukallesi paketin, jossa jokainen saa valita juuri itselleen mieleisen aktiviteetin ryhmän toiveiden, aikataulun, budjetin ja osallistujamäärän mukaan. Seikkailupakettiisi järjestyvät myös sauna- ja kokoustilat, luennot ja ruokailut. Ota yhteyttä!
Lue lisää
Virta-sali

Monipuolisesti palveleva kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kalajoen keskustassa. Nykyaikaiset tilat muuntautuvat konserttisalista elokuvateatteriksi, teatterisaliksi, esiintymisareenaksi, kokoustilaksi tai koulutuspaikaksi tarpeesi mukaan. 216 paikkaa nousevassa katsomossa, nykyaikainen kokoustekniikka, konserttiflyygeli (Bösendorfer), monipuolinen valo- ja äänikalusto, cocktail-tyyppiseen tilaisuuteen sopiva aulatila.

Lue lisää
Santa's Sani ryhmille

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani on helppo kokous-, juhla- tai tapahtumapaikka ryhmille, sillä se sijaitsee Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä. Ryhmätilojen sekä hotellihuoneiden ja uusien huoneistojen lisäksi saman katon alla ovat Kylpylä SaniFani uimahalleineen, moneen muntuva tunnelmallinen Ravintola Bistro, sisäleikkipuisto lapsiparkin järjestämistä helpottamaan, hoito- ja hemmottelupalvelut, kuntosali ja keilahalli – kaikki tarvittava ryhmänne vierailuun!

+358 8 469 2500

Katso reittiohje. 

Lue lisää
Viihdekeskus Merisärkkä ryhmille

Viihdekeskus Merisärkkä on viihteen ykköspaikka Kalajoen Hiekkasärkillä kahdessa kerroksessa, jonka voi varata myös isompia tapahtumia, kokouksia ja juhlia varten. Viihdekeskus Merisärkän Areenalla esiintyvät Suomen huippuartistit. 800 neliön jättiparketti mahdollistaa hyvän tanssilattian tai gaalaillallisen kattaukset. Toisessa kerroksessa ovat Karaoke Club, Yökerho, Private Club, aurinkoterassit ja merimaisema, joita voi hyödyntää monella tavalla tapahtumasi tilajärjestelyissä.

Lue lisää
Tapion Tupa ryhmille
Tapion Tupa tarjoaa ryhmällesi herkullista kotiruokaa, viihtyisät tilat 5 - 60 henkilön tilaisuuksiin tai tarvittaessa suurempiinkin juhliin.
Useamman päivän kokouksissa tai ryhmävierailuissa on hyvä välillä tuulettaa ajatuksia vaikka pienellä vaelluksella Siipojoen kauniissa luonnossa, jonne pääsee helposti Tapion Tuvalta. Kysy meiltä myös ideoita paremman kokouskokemuksen järjestämiseen!
Talonpoikaisperinnettä vaalivassa ympäristössä on upeita hirsirakennuksia, suola- ja tervamakasiineista rakennettu päärakennus sekä Tapion pöytäkuusi, josta paikka on saanut nimensä. Ravintolassa on tarjolla kotiruokaa, kahvilassa maankuuluja munkkeja ja myymälässä lähialueen tuottajien käsitöitä, lahjatavaroita ja matkamuistoja. Tuvalla on myös esillä kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyjä. Majoittujille on tarjolla huoneistoja sekä ympäri vuoden avoinna oleva camping-alue. Voit ostaa Tapion Tuvalta myös kalastuslupia Rahjan saaristoon sekä vuokrata erilaisia polkupyöriä, kuten läskipyöriä ja sähköpyöriä. Kesäisin Tapion Tuvan ympäristössä on avoinna oleva vesipuisto Tapioland. Tapion Tupa palvelee niin lomalaisia, vapaa-ajan viettäjiä, kuin yritysvieraitakin ympäri vuoden. Tapion Tupa valittiin Suomen parhaimmaksi hostelliksi vuonna 2019. +358 8 466 622 Katso reittiohje
Lue lisää
Hotelli-ravintola Lokkilinna ryhmille

Tuo ryhmäsi Hiekkasärkkien parhaille paikoille. Hotelli-ravintola Lokkilinnassa merimaisema avautuu niin ravintolapöydästä kuin hotellihuoneen parvekkeelta. Esimerkiksi alle sadan henkilön tilaisuuksiin voit varata vaikka koko Lokkilinnan käyttöösi!

Ympärivuotisesti upeissa puitteissa palvelee satapaikkainen ravintola, loppukeväästä ihanaan syksyyn maisemista voi nauttia myös yli satapaikkaisella terassilla.

Lokkilinna on 26 viihtyisän, tilavan ja nykyaikaisen huoneen kodikas ja persoonallinen hotelli. Useimmissa huoneissa on oma parveke ja osassa huoneita on myös minikeittiö sekä oma sauna. Kaikissa huoneissa on langaton internet-yhteys. Lisäksi kauttamme löytyy majoitusta 2-8 hengen lomaosakkeissa Hiekkasärkkien matkailualueella.

Myös lemmikit ovat tervetulleita ruokailemaan etuterassillemme ja majoittumaan lemmikkihuoneissamme.

Ryhmävaraukset ja asiakaspalvelumme:

+358 8 469 6700

Katso reittiohje. 

Lue lisää
Ostoskylä Raitti ryhmille

Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan moderniin Ostoskylä Raittiin! Viihtyisästä ja elämyksellisestä ostoskylästä löydät mm. ruokapaikkoja, päivittäistavarakaupan, sisustuksen, muodin ja urheilun erikoisliikkeitä sekä sisäaktiviteettipuiston ulkotoimintoineen. Ostoskylä Raittiin ovat myös koirat tervetulleita!

Ostoskylä Raitin toisesta kerroksesta on vuokrattavissa kokoustila, jossa on paikkoja 32 henkilölle. Tilassa on nykyaikainen av-tekniikka ja käytettävissä langaton verkko.

Raitissa on mahtavat puitteet tapahtuman järjestämiselle! Viihtyisä, valoisa ja avara sisätoriaukiomme on luotu ihmisten kokoontumisia varten. Raitin lasikatto päästää luonnonvalon sisälle ja tarjoaa säävarman tapahtumapaikan jopa useamman sadan osallistujan tilaisuuksille. Raitista löytyy valmiina: langaton mikrofoni yhdistettynä keskusradioon, esiintymislava, 80x200 pöydät (30 kpl) ja tarvittaessa myös tuoleja. Kaikki tapahtumaan tarvittavat palvelut - wc:t, parkkipaikat, kokoustila ja ravintolat - ovat saman katon alla

+358 40 826 3766

Katso reittiohje. 

Lue lisää
Livekuvaukset.fi

Striimaukset ja livelähetykset tapahtumastasi verkkoon helposti! Olipa tapahtumasi luento, seminaari, koulutus, kokous tai huvitapahtuma, ota siitä kaikki hyöty irti! Suorat livelähetykset nettiin, ilmakuvaukset, opetusvideot, yleisötilaisuudet ja muut dokumentit, juhlakuvaukset, konsertit, mainos- ja esittelyvideot, musiikkivideot, videoeditointi ja kuvaus tuntityönä.

Lue lisää
Hiekkasärkät Areena

Hiekkasärkät Areena on monipuolinen paikka suurtapahtumille, messuista urheilutapahtumiin tai megaluokan juhlista seminaareihin. Yli 3000 neliömetrin halli aputiloineen ja sen uskomaton korkeus mahdollistavat suuretkin yleisötapahtumat. Hallin pääty voidaan avata kokonaan, jolloin tila jatkuu myös ulkopuolelle. Myös viereinen lentokenttäalue on käytettävissä lisätilojen rakentamista varten tai vaikkapa telttailu- ja karavaanialueeksi.

Lue lisää