Ryhmät

Kalajoki ja Hiekkasärkät luo upealla meriluonnollaan ja monipuolisilla palveluillaan erinomaiset puitteet onnistuneelle yritystapahtumalle tai yhteisösi kokoontumiselle.
Ainutlaatuinen ja jatkuvasti kehittyvä matkailukeskus takaa inspiroivan ja laadukkaan miljöön yhteishengen luomiseen, ideointiin ja suunnitelmien tekemiseen.
Tuo siis henkilöstösi tai ryhmäsi meille, kun haluat luotsata toimintaasi kohti menestystä,
kirkastaa strategiaa tai uudistaa toimintoja.

 

MERELLINEN KOKOUS, YRITYSTAPAHTUMA, SEMINAARI

Kun yrityksesi tai yhteisösi kokoustaa tärkeistä asioista tai haluaa kertoa niistä asiakkaille tai sidosryhmille,
kannattaa kääntyä ammattilaisten puoleen tilaisuuden järjestämisessä.

 

YRITYSJUHLA tai ASIAKASTILAISUUS

Mikäpä olisi parempi tapa juhlia menestystä tai sitouttaa asiakkaita,
kuin järjestää heille näyttävä ja mieliinpainuva tapahtuma kauniin luonnon äärellä!

 

TYKY- ja TYHY

Merellinen virkistyspäivä henkilöstölle on kaunis ja kannattava tapa kiittää.
Työkykyä ja hyvinvointia edistävää toimintaa majoituksineen ja ruokailuineen järjestetään Kalajoella varmoin ottein kattavien aktiviteettien ja palveluiden mahdollistamana.

 

LEIRI, LUOKKARETKI tai LEIRIKOULU

Tuo vaikka koko koulun oppilaat meriluonnon ja monipuolisten tekemisten äärelle tai järjestä luonnonläheinen leirikoulu omalle luokallesi. Kanssamme onnistuu myös vaikkapa lajileirin järjestäminen.
Autamme ohjelman laatimisessa ja ymmärrämme turvallisuus- ja vastuuasiat lasten ja nuorten kanssa toimimisessa.

Kalajoki tarjoaa mahtavasti valinnanvaraa eri kokoisille ryhmille.
Majoitusta ja ravintoloita löytyy joka makuun, ja meillä on rannat pullollaan ohjelmavinkkejä.
Kalajoella on kokemusta suurtapahtumien järjestämisestä ja tunnemme tapahtumatuotannon koukerot.
Luonamme järjestetään satoja kokouksia vuodessa – ammattitaidolla.
Tapahtumasi järjestyvät Kalajoella osaavissa käsissä.

Ota yhteyttä – henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja ideoimaan ryhmänne vierailua!
Heidi O’Gorman, p. 040 504 3596

Yritykset

Tyky-päivät, kokoukset ja edustustilaisuudet

Tutustu

Yhdistykset

Retki, kokous tai tapahtuma Kalajoella

Tutustu

Koulut

Suunnitelmissa luokkaretki tai leirikoulu?

Tutustu

RYHMÄVARAUKSET, TAPAHTUMAT JA TIEDUSTELUT

Visit Kalajoki / Kalajoki Matkailuyhdistys ry
Heidi O’Gorman
myynti- ja markkinointipäällikkö
+358 40 504 3596
heidi.o.gorman@visitkalajoki.fi

Menossa mukana

Kalajoki Keskusvaraamo

Alueen laajin ja monipuolisin majoitusvalikoima: yli 200 majoituskohdetta! Valitse loma-asunto, huvila, perinteinen mökki, huoneisto tai hotellihuone tarpeesi mukaan. Tarjolla on myös majoitusta, joissa voi oleskella lemmikin kanssa.

Majoituksen lisäksi saat varattua Kalajoki Keskusvaraamosta keskitetysti kaikki matkailualueen palvelut: tekemiset, ruokailut, liput, kuljetukset, kokoustilat ja -palvelut.

Henkilökunta on valmiina toteuttamaan täydellisen loman ja huolehtii avaimet käteen -periaatteella kaikesta - niin lomalaisille, työmatkalaisille kuin yritysryhmillekin. Kalajoki Keskusvaraamo palvelee Hiekkasärkillä matkailukeskuksen ytimessä.

+358 8 469 4449

Katso reittiohje.

Tutustu
Santa's Resort & Spa Hotel Sani

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani sijaitsee Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä. Hotellihuoneiden ja uusien huoneistojen lisäksi saman katon alla ovat Kylpylä SaniFani, koko perheen tunnelmallinen Ravintola Bistro, sisäleikkipuisto, hoito- ja hemmottelupalvelut, kuntosali ja keilahalli – kaikki tarvittava ikimuistoiseen lomaan!

+358 8 469 2500

Katso reittiohje. 

Tutustu
Tapion Tupa

Talonpoikaisperinnettä vaalivassa ympäristössä on upeita hirsirakennuksia, suola- ja tervamakasiineista rakennettu päärakennus sekä Tapion pöytäkuusi, josta paikka on saanut nimensä. Ravintolassa on tarjolla kotiruokaa, kahvilassa maankuuluja munkkeja ja myymälässä lähialueen tuottajien käsitöitä, lahjatavaroita ja matkamuistoja. Tuvalla on myös esillä kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyjä. Majoittujille on tarjolla huoneistoja sekä ympäri vuoden avoinna oleva camping-alue. Voit ostaa Tapion Tuvalta myös kalastuslupia Rahjan saaristoon sekä vuokrata erilaisia polkupyöriä, kuten läskipyöriä ja sähköpyöriä. Kesäisin Tapion Tuvan ympäristössä on avoinna oleva vesipuisto Tapioland. Tapion Tupa palvelee niin lomalaisia, vapaa-ajan viettäjiä, kuin yritysvieraitakin ympäri vuoden. Tapion Tupa valittiin Suomen parhaimmaksi hostelliksi vuonna 2019. +358 8 466 622 Katso reittiohje

Tutustu
Event Park Arena

Event Park Arena on monipuolinen paikka suurtapahtumille, messuista urheilutapahtumiin tai megaluokan juhlista seminaareihin. Yli 3000 neliömetrin halli aputiloineen ja sen uskomaton korkeus mahdollistavat suuretkin yleisötapahtumat. Hallin pääty voidaan avata kokonaan, jolloin tila jatkuu myös ulkopuolelle. Myös viereinen lentokenttäalue on käytettävissä vaikkapa telttailu- ja karavaanialueeksi.

Tutustu
Virta-sali

Monipuolisesti palveleva kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kalajoen keskustassa. Nykyaikaiset tilat muuntautuvat konserttisalista elokuvateatteriksi, teatterisaliksi, esiintymisareenaksi, kokoustilaksi tai koulutuspaikaksi tarpeesi mukaan. 216 paikkaa nousevassa katsomossa, nykyaikainen kokoustekniikka, konserttiflyygeli (Bösendorfer), monipuolinen valo- ja äänikalusto, cocktail-tyyppiseen tilaisuuteen sopiva aulatila.

Tutustu
Livekuvaukset.fi

Striimaukset ja livelähetykset tapahtumastasi verkkoon helposti! Olipa tapahtumasi luento, seminaari, koulutus, kokous tai huvitapahtuma, ota siitä kaikki hyöty irti! Suorat livelähetykset nettiin, ilmakuvaukset, opetusvideot, yleisötilaisuudet ja muut dokumentit, juhlakuvaukset, konsertit, mainos- ja esittelyvideot, musiikkivideot, videoeditointi ja kuvaus tuntityönä.

Tutustu
Ostoskylä Raitti

Moderni, viihtyisä ja elämyksellinen ostoskylä tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluita. Ostoskylästä löydät mm. kahvila-ravintolan, elintarvikkeet ja päivittäistavarat, sisustuksen, muodin ja urheilun erikoisliikkeitä sekä sisäaktiviteettipuiston ulkotoimintoineen. Tervetuloa viihtymään ja ostoksille!

Ostoskylä Raittiin ovat myös koirat tervetulleita!

+358 40 826 3766

Katso reittiohje. 

Tutustu
Hotelli-Ravintola Lokkilinna

Upeaa merimaisemaa silmänkantamattomiin – Hotelli-ravintola Lokkilinnassa meriluonnon kauneus avautuu niin ravintolapöydästä kuin hotellihuoneen parvekkeelta. Olipa vierailusi syy työmatka, loma, juhliminen tai kokoustaminen, me autamme sen onnistumisessa. Lokkilinna on 26 viihtyisän, tilavan ja nykyaikaisen huoneen kodikas ja persoonallinen hotelli. Useimmissa huoneistamme kaunista maisemaa voi ihailla omalta parvekkeelta. Osassa huoneita on myös minikeittiö ja oma sauna. Kaikissa huoneissa on langaton internet-yhteys. Lisäksi kauttamme löytyy majoitusta 2-8 hengen lomaosakkeissa Hiekkasärkkien matkailualueella. Lokkilinna on merinäköalaravintola isolla Mmmmmm:lla. Ympärivuotisesti upeissa puitteissa palvelee satapaikkainen ravintola, loppukeväästä ihanaan syksyyn maisemista voi nauttia myös yli satapaikkaisella terassilla. Aurinkoterassilla on kesäisin ja loma-aikaan usein myös elävää musiikkia. Myös lemmikit ovat tervetulleita ruokailemaan etuterassillemme

hotelli@lokkilinna.fi tel.+358 846 9670

Pöytävaraukset ja asiakaspalvelumme.

Katso reittiohje. 

Tutustu
Ravintola Dyyni

Hiekkasärkkien parhaalla paikalla sijaitseva Dyyni on myöhäisillan menopaikka ja kuumien after beach-bileiden tukikohta. Seaside-terassilta on uskomattomat näköalat merelle. Tarjolla on tämän päivän parasta drinkkikulttuuria ja kansainvälisen tason klubimeininki vierailevine DJ:neen. Täällä viihdytään koko yö. Juhlien jälkeen majoitus löytyy saman katon alta – kysy bilepaketteja!

Tutustu