fbpx

Visit Kalajoki esittäytyy

Kirjoittanut

Visit Kalajoki

Visit Kalajoki on tutumpi nimitys
Kalajoki Matkailuyhdistys ry:lle.

Visit Kalajoki huolehtii Kalajoen matkailun yhteismarkkinoinnista ja
tsemppaa alueen matkailutoimijoita yhdessä eteenpäin.
Mukana toiminnassa on yli 60 jäsenyritystä,
ja yhteistyö on tiivistä myös muun muassa
Kalajoen kaupungin sekä
Oulun Matkailu Oy:n eli tutummin VisitOulun kanssa.

Visit Kalajoki ylläpitää visitkalajoki.fi -sivustoa sekä
Visit Kalajoen some-kanavia sekä tuottaa markkinointimateriaalia,
kuten vuosittain ilmestyvää
Valloita Kalajoki -matkailulehteä.

Yhdistyksessä työskentelevät
toiminnanjohtaja Johanna Rautio,
myynti- ja markkinointipäällikkö Heidi O’Gorman ja
Attractive Oulu Region 2020 -hankkeen projektipäällikkö Helena Eijsberg.
Tässä blogissa voit tutustua heihin.

Visit Kalajoki on tutumpi nimitys Kalajoki Matkailuyhdistys ry:lle. Visit Kalajoki huolehtii Kalajoen matkailun yhteismarkkinoinnista ja tsemppaa alueen matkailutoimijoita yhdessä eteenpäin.
LUE LISÄÄ ➜

Kalajoki – rantalomien aatelia Suomessa

Kirjoittanut

Alexander Trivedi

Kirjoittaja on ammatiltaan kokki ja kirjoittaa Aitoa Arkiruokaa -blogia, jossa hän jakaa mm. reseptejä, vinkkejä hyödyllisiin keittiövälineisiin, kertoo kokemuksiaan ravintoloista ja matkustelusta kulinaristin silmin.

”Ruokafilosofiani kulmakiviä ovat laadukkaat raaka-aineet, tinkimätön maku ja simppelit ohjeet. Ihan parillakin raaka-aineella voi valmistaa uskomattoman maukasta ruokaa, oli ruokavaliosi sitten mikä tahansa.”

Aikojen saatossa olen kuullut useampaankin otteeseen Kalajoesta ja siellä olevasta hiekkarannasta. Sittemmin, kun innostuin kotimaan matkailusta, päädyin tänne Suomen ”kainaloon” eli Kalajoelle nyt ensimmäistä kertaa.
LUE LISÄÄ ➜

KalaDOGi Show on toiveiden täyttymys

Keski-Pohjanmaan kennelpiiri on järjestänyt kansainvälisen koiranäyttelyn jo useana vuonna. Aiempina vuosina tapahtuma on järjestetty mm. Kokkolassa ja Ylivieskassa. Vuoden 2019 näyttelyä suunnitellessa järjestäjät kokivat todellisen yllätyksen, kun Kalajoen taholta tiedusteltiin, haluttaisiinko näyttely tällä kertaa tuoda Kalajoelle.
LUE LISÄÄ ➜

Sporttinen viikonloppu beachfutiksen merkeissä

Kirjoittanut

Jesse Paunonen

Nimeni on Jesse Paunonen. Rakastan matkailua jokaisella hengen vedollani, sillä se tarkoittaa minulle paljon enemmän kuin rentoutumista ja hauskanpitoa, rannalla makoilua tai turistinähtävyyksien näkemistä. Visionani on toimia Suomessa matkailualan lähettiläänä, jonka toiminnan ideologiat perustuvat eettiseen ja muita kunnioittavaan tapaan luoda uusia elämyksiä matkailusta kiinnostuneille ihmisille.

Jesse Paunonen somessa:
Instagram 
Facebook 

Beach Futis Finnish Open pelataan joka vuosi Kalajoen hiekoilla kesäkuussa. Tapahtuma kerää vuosittain lähemmäs 2000 osallistujaa kannustajineen. Beachfutis-viikonloppu on kaikkien liikunnan ja jalkapallon ystävien urheilujuhla! Beachfutista, ystäviä, upea ympäristö ja hurjasti palveluja! Matkabloggaaja Jesse Paunonen osallistui vuoden 2019 Beachfutis-kisoihin ja…
LUE LISÄÄ ➜