Joulun aika Kalajoella

Kalajoella ja lähialueella pääset virittäytymään joulumielelle haluamallasi tavalla:
koko perheellä, kaveriporukalla, kaksin tai omassa seurassa.

Tervetuloa liikkumaan Kalajoen meriluonnossa, tekemään ihania joululöytöjä Kalajoen kauppoihin tai Hilmantorin putiikkeihin. Piipahda lähialueen kiinnostavimmissa joulukohteissa.

Päivitämme tälle sivulle tietoa joulun ajan menovinkeistä ja tarjouksista.

 

Sandy Keltin Joulumenut

 

Päivien yhä lyhentyessä yksi asia lohduttaa, kohta on joulu! Kynttilöiden hehkua, lämmintä tunnelmaa ja joululta maistuvia  pitkään kypsytettyjä ruokia – siitä on joulun odotus Keltissä tehty. Sandy Keltin kuuluisat Joulu menut ovat saatavilla ilman ennakkovarausta joulunpyhinä ravintolassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

TUTUSTU MENUUN

 

Kohtaamispaikka Loiston Joulutori 16.12.2024

 

Kohtaamispaikka Loiston Joulutorilta voit tehdä hyviä löytöjä suoraan tekijöiltä. Lahjoja, herkkuja ja itsellekin jotain kivaa. Lämpimästi Tervetuloa Joulutorille!

LUE LISÄÄ

 

Tapion Tuvan perinteiset jouluateriat noutopöydästä

Tapion Tuvalla nautitaan perinteisistä jouluherkuista ensimmäisestä adventista lähtien.

su 3.12 klo 11-16
ke 6.12 klo 11-16
su 10.12 klo 11-16
su 17.12 klo 11-16
ti 19.12 klo 11-15
ke 20.12 klo 11-15

 

Hyödynnä Hiekka Booking -talvitarjous ja majoitu edullisesti Joululomalla

 

Majoitu edullisesti Kalajoella talvella

Majoitu pidempään, majoitu edullisemmin! Talvikaudella löydät kaikista Hiekka Bookingin kohteista edulliset viikkohinnat. Kun majoitut vähintään 7 vrk, säästät 40 % tai jopa enemmän kohteen vuorokausihinnasta!

Verkkokauppaan

 
Joulutunnelman Aito Shop

 

Aito shop on palveleva joululahjakauppa ja ihanan joulutunnelman kauppa. Shopissa toimitaan tonttuina näin joulunalla ja ostokset paketoidaan valmiiksi kauniisiin lahjapaketteihin. Joulun välipäivinä 27-31.12.2023 Aito Shopissa on perinteinen inventaario ale ja tuotteita myydään aidosti löytöhinnoin.

AITO SHOP VERKKOKAUPPA

 

Wanhan Aapiskukon joulukahvila

Wanhan Aapiskukon joulukahvila on avoinna 19.-22.12.2023:

Vietä kiireetön hetki joulukiireiden keskellä ja tule nauttimaan jouluisesta tunnelmasta ja herkullisista leivonnaisista. Tarkemmat tiedot joulukahvilan ohjelmasta löytyy Wanhan Aapiskukon Instagram ja Facebook -sivuilta. Instagram @wanhaaapiskukko ja Facebook Wanha Aapiskukko. Lämpimästi tervetuloa! 

 

Vanhan ajan joulutunnelmaa Raahessa

Joulu Langin Kauppahuoneella

Langin kauppahuone Raahessa henkii myös jouluaikaan vanhanajan tunnelmaa ja perinteitä. Langin kauppahuone on jo sinällään nähtävyys, ja paikan päällä voit nauttia jouluruokailusta tilauksesta tai
istahtaa kahville tai laatuteelle. Kahvilan yhteydessä on myös puoti pullollaan lahjaideoita. Puodin tuotevalikoima on koottu vuoden 1870 Langin purjelaivan rahtikirjan hengessä.

 

Arkisin Langilla voit nauttia Joululounaan noutopöydästä 4.–21.12. Kattaukset klo 11 ja 12.30. Pöytävarauksen voi tehdä etukäteen. Syömään voi tulla yksin, kaksin tai porukalla.

Voit nauttia Langin herkullisen Joulumenun myös osallistumalla yhteiseen Pikkujouluiltaan, ti 12.12. ja ke 13.12., kattaukset klo 16 ja 18. Varaa pöytä!

 

Kysy lisätietoja:
www.langinkauppahuone.fi

 

Osta paikallista joululahjaksi!

Elämyksiä, lahjakortteja, hemmottelua ja aarteita kuusen alle… Paketoi pala Kalajokea lahjaksi ja nappaa täältä parhaat joululahjavinkkimme!