Joulun aika Kalajoella

Kalajoella ja lähialueella pääset virittäytymään joulumielelle haluamallasi tavalla:
koko perheellä, kaveriporukalla, kaksin tai omassa seurassa.

Tervetuloa liikkumaan Kalajoen meriluonnossa,
tekemään ihania joululöytöjä Kalajoen kauppoihin tai Hilmantorin putiikkeihin.
Piipahda lähialueen kiinnostavimmissa joulukohteissa.

Päivitämme tälle sivulle tietoa joulun ajan menovinkeistä ja tarjouksista.

Sandy Keltin Joulumenut

 

Päivien yhä lyhentyessä yksi asia lohduttaa, kohta on joulu! Kynttilöiden hehkua, lämmintä tunnelmaa ja joululta maistuvia  pitkään kypsytettyjä ruokia – siitä on joulun odotus Keltissä tehty. Sandy Keltin kuuluisat Joulu menut ovat saatavilla ilman ennakkovarausta joulunpyhinä ravintolassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

TUTUSTU MENUUN

Jouluksi mökille Keskusvaraamon kautta

Joulun ja uuden vuoden aikaan on ihana kokoontua yhteen perheen, suvun sekä ystävien kanssa vaikka vuokramökille. Joululomaa Kalajoella voi viettää ulkoillen koko perheen voimin – hiihtäen, mäkeä laskien, luistellen, talvipyöräillen tai patikoiden, keilahallilla tai pakohuoneessa kisaillen tai uimahallissa pulikoiden.Varaa joulun ajan majoitus verkkokaupassamme www.kalajokikeskusvaraamo.fi, mökkimajoitukset alk. 105€/vrk, huoneistot alk. 85€/vrk  

Joulumieltä jakaakseen Kalajoki Keskusvaraamo tarjoaa kaikkiin uusiin 1.1.-31.5.2023 ajalle tehtyihin varauksiin 10 prosentin alennuksen majoituksesta koodilla JOULU22. Etukoodi on käytössä verkkokaupassa 24.12. asti.

Varaukset ja tiedustelut keskusvaraamo@kalajoki.fi tai 08 4694 449

TUTUSTU MAJOITUSVAIHTOEHTOIHIN

 

Joulu Hiekka Booking lomahuoneistossa

Tervetuloa joulun viettoon viihtyisään lomahuoneistoon! Myös perheen karvakorvat ovat tervetulleita – lemmikeistä ei peritä lisämaksua!

Hinnat huoneistoissa alkaen 69 euroa/vrk/2+2hh. Tutustu myös edullisiin viikkohintoihimme, alkaen 350 euroa/7 vrk!

 Tarkista saatavuus ja tee varaus osoitteessa www.hiekkabooking.fi, numerosta 050 541 5431 tai sähköpostilla info@hiekkabooking.fi.

 

Iloista liikettä päivään!

Superpark Kalajoki

SuperPark tarjoaa monipuolisten aktiviteettien parissa liikunnallisia elämyksiä koko perheelle ja kaveriporukoille. Joulun ja uuden vuoden aukioloajat löydät täältä

Haluatko omalla poppoolla puistoon? Varaa silloin privavuoro, jolloin puisto on käytettävissä 2 tunnin ajan omalle porukalle. Lue lisää ja varaa aika

Anna lahjan liikuttaa – liput, lahjakortit ja herkkusetelit verkkokaupasta helposti pukinkonttiin www.superpark.fi/verkkokauppa-kalajoki/
 

ShangriLan joulukuun tarjous

Tarjous on voimassa kun tilaat ravintolasta 31.12.2022 asti
Rapusipsit 1,9€ (norm 3,5€)
Kasvis kevätkääryleet 2,9€ (norm 4,5€)
Kanaa chop-suey 10.9€ (norm 13,5€)
Kanaa hapanimelä 11,9€ (norm. 15,5€)
Härkää Chili 11,9€ (norm 15,5€)
Possua valkosipuli 10,9€ (norm. 13,5€)
Viikonlopun Buffet (La-Su 12-18) 15,9€ (norm. 18,9€)

 

Joulutunnelman Aito Shop

Aito shop on palveleva joululahja kauppa ja ihanan joulutunnelman kauppa. Shopissa toimitaan tonttuina näin joulunalla ja ostokset paketoidaan valmiiksi kauniisiin lahjapaketteihin.

Joulun välipäivinä 27-31.12.2022 Aito Shopissa on perinteinen inventaario ale ja tuotteita myydään aidosti löytö hinnoin.

AITO SHOP VERKKOKAUPPA

 

 

Wanhan Aapiskukon joulukahvila

Wanhan Aapiskukon joulukahvila on avoinna 20.-23.12.2022:
Kahvila on avoinna seuraavasti: 20.-21.12. klo 12-21, 22.12. klo 12-24 ja 23.12. klo 12-18. 
Vietä kiireetön hetki joulukiireiden keskellä ja tule nauttimaan jouluisesta tunnelmasta ja herkullisista leivonnaisista. Tarkemmat tiedot joulukahvilan ohjelmasta löytyy Wanhan Aapiskukon instagram ja facebook sivuilta. Instagram @wanhaaapiskukko ja Facebook Wanha Aapiskukko. Lämpimästi tervetuloa! 

 

Vanhan ajan joulutunnelmaa Raahessa

Joulu Langin Kauppahuoneella

Langin kauppahuone Raahessa henkii myös jouluaikaan vanhanajan tunnelmaa ja perinteitä. Langin kauppahuone on jo sinällään nähtävyys, ja paikan päällä voit nauttia jouluruokailusta tilauksesta tai
istahtaa kahville tai laatuteelle. Kahvilan yhteydessä on myös puoti pullollaan lahjaideoita. Puodin tuotevalikoima on koottu vuoden 1870 Langin purjelaivan rahtikirjan hengessä.

 
8.12 ja 15.12 katetaan jouluillallinen kahteen kattaukseen (klo16.00 ja 18.00) Syömään voi tulla yksin, kaksin tai porukalla. Muista tehdä pöytävaraus ennakkoon.
Joululounasta Langilla voit syödä arkisin 7.-22.12 klo 11.00-13.30

Kysy lisätietoja:
www.langinkauppahuone.fi

 

Osta paikallista joululahjaksi!

Elämyksiä, lahjakortteja, hemmottelua ja aarteita kuusen alle… Paketoi pala Kalajokea lahjaksi ja nappaa täältä parhaat joululahjavinkkimme!