facebook pixel

Syysloma Kalajoella

Kalajoelta löytyy paljon hauskaa tekemistä koko perheelle syyslomien aikaan! Polski kylpylässä, kiipeile puissa seikkailupuistossa, polta energiaa SuperParkissa, käy keilaamassa, vieraile kotieläinpihalla ja huskyfarmilla tai vuokraa fatbike ja tee eväsretki Kalajoen upeaan luontoon!
Koe myös upea Rahjan saaristo veneretken kyydissä tai meri-iglussa yöpyen!

Nappaa menovinkit ja majoitustarjoukset tältä sivulta ja tutustu majoitusvaihtoehtoihin tarkemmin täältä.
Päivitämme sivua syyslomaviikkojen lähestyessä jatkuvasti!

PIMEÄSEIKKAILULLE PAKKAAN

Syyslomaviikoilla Pakassa seikkaillaan taas pimeän tullen! Pimeäseikkailussa Seikkailupuisto Pakan radat valloitetaan otsalampun kajossa ja seikkailu päättyy laavun iltanuotiolle makkaran paistoon tai omia eväitä nauttimaan. Myös Megazipline on mahdollista tehdä pimeässä. 330 metriä pitkä Yölento, Euroopan suurimmasta seikkailutornista pimeällä on elämys joka varmasti jää mieleen! Tule ja koe jotain täysin ainutlaatuista!

Syyslomaviikoilla 18.-30.10. Seikkailupuisto Pakka on avoinna ma-la 12-17
Lauantaina 23.10. ja klo 15-17 Seikkailupuisto Pakassa on MegaZipline supertarjous 2 laskua yhden hinnalla! 

Tutustu pimeäseikkailuun
SUPERPARK KUTSUU SPARKKAAMAAN

Syyslomaviikoilla (18.-31.10.2021) SuperPark Kalajoki palvelee iloisen ja riemukkaan liikkumisen parissa joka päivä. Aktiviteetteja löytyy niin sisältä kuin ulkoa kaiken ikäisille. Tule sparkkaamaan koko perheen kesken tai kaveriporukalla! Haluatko omalla poppoolla tyhjään puistoon? Kalajoen SuperParkissa onnistuu myös privaattivuorot

22.-23.10. SuperParkissa voi olla myös yötä! SuperYö on pullollaan kisailua, temppuilua, rentoa yhdessäoloa ja ehkäpä jopa hieman jännitystä. SuperYössä on hyvin aikaa hyödyntää SuperParkin lukuisia aktiviteettimahdollisuuksia. Iloisen illan päätteeksi petaamme pedit puistoon. Superyö on tarkoitettu 7-12 vuotiaille.

Ma-Pe klo 12-19
La klo 11-18
Su klo 12-18

Lue lisää Kalajoen SuperParkista
SEA KALAJOKI VIE MERELLE

Lähde mukaan tutustumaan Rahjan upeaan saaristoon tai Maakallaan kuulaassa syysilmassa! Kokeneet kipparit vievät sinut mieleenpainuvalle retkelle uudella DMS Matildalla. Retken aikana kuulet myös mielenkiintoisia tarinoita Rahjan saariston ja Maakallan nykypäivästä ja menneisyydestä. Syksyllä on tarjolla myös kalastusretkiä ja sauna-/kotaillat saariston sydämessä, Eteläkalliokarissa. Retki toteutuu, kun vähintään 4 henkilöä on lähdössä. Veneeseen mahtuu enintään 8 henkilöä ja veneen hytti on lämmitetty. Veneretket toteutetaan DMS Matildalla ja lähdöt ovat Keskuskarin venesatamasta.

Varaa retki merellä
Virkisty ja rentoudu Kylpylä SaniFanissa!

Kylpylän porealtaiden, virtaavan joen ja vesihierontapisteiden lisäksi uimahallin puolelta löytyy 25-metrinen kuntouintiallas.

Syyslomalla kylpylä on avoinna päivittäin klo: 10.00-20.00. Allasosastolta löytyy omatoiminen allasbingo, jolla voi selvittää kuka on perheen vesipeto. Perjantaisin ja lauantaisin kylpylässä järjestetään tunnelmallinen kynttiläuinti klo: 17.00-19.30

Lue lisää
KUULE PERÄMEREN KUTSU MERILUONTOKESKUKSESSA

Kalajoen Meriluontokeskus on koko perheen maksuton tutustumiskohde Kalajoen Hiekkasärkkien ytimessä.
Näyttelyssä voit tutustua Perämeren vedenalaiseen maailmaan sukellusveneen avulla, tavata pohjoisimman meremme historian merkkihenkilöitä tai onkia Suomen ennätyskalan.

Meriluontokeskus on avoinna syyslomaviikoilla 18.-31.10.2021:
ma-pe klo 10-17
la-su klo 11-16

Tutustu meriluontokeskukseen
KIEVARILA KISSANKELLO JA WAATEKAMMARI KUTSUU VIERAILULLE

Himangalla sijaitseva idyllinen kahvila Kievarila Kissankello palvelee syyslomaviikoilla 42 ja 43. Aukiolopäivinä torstaista sunnuntaihin pääset mukaan Kuura-aasin ruokintahetkeen klo 14. Kievarilasta löytyvät myös aasit Sulo ja Sara, kanoja sekä Elvis-kukko.

Aukioloajat syyslomaviikoilla:
ma-pe klo 11-18
la klo 10-16
su klo 12-18

Lue lisää
NÄE, KOE & RAPSUTTELE!
Myös syyslomalle on varattavissa suositut ponihetket. Ponihetkessä keskitytään ponin hoitoon, käsittelyyn ja sen kanssa olemiseen. Hetki ei sisällä ratsastusta. Hinta 20€ kesto n. 1,5h
 
Kepparikerho kokoontuu Kotieläinpiha HuliVilissä viikolla 43 perjantaina ja lauantaina. Hinta 50€ sis. tarvikkeet sekä ilta-ja välipalan. Kerho on suunnattu yli 6-vuotiaille. Kerhossa tehdään keppari sekä harrastetaan sen kanssa maastoratsastuksesta estekisoihin ja paljon muuta. Ilmottaudu Kepparikerhoon viimeistään sunnuntaina 24.10.
 
Kotieläinpiha HuliVili on avoinna
viikot 42 ja 43 joka päivä kello 12-16.
 
Kotieläinpiha HuliVili

Syyslomalla Team Nordic Huskyfarm järjestää Husky vaellusillan 22.10.2021 klo 16:30-20:30. Ilta aloitetaan tutustumalla huskyihin ja jokaiselle valitaan sopiva vaelluskaveri. 3-4 km pituinen vaellus tehdään huskyjen kanssa luonnon rauhassa. Alaikäraja 12 vuotta.

Team Nordic Huskyfarm järjestää myös lasten eläinleirin. Leirillä tutustutaan Siperianhuskyihin ja käydään metsäkävelyllä koirien kanssa. Lapset pääsevät myös tutustumaan, hoitamaan ja ruokkimaan farmin muita kotieläimiä. Päivän aikana syödään lounas lämpimässä kodassa.

Farmille voi tehdä myös vierailun koko perheellä. Lue lisää Team Nordic Huskyfarmin sivuilta.

Team Nordic Husky Farm
 
Anna Kalajoen monipuolisen luonnon lumota sinut!

Kalajoki houkuttelee aktiivisia lomailijoita pitkän hiekkarannan ympäristöön, mutta yllättää kävijänsä myös monipuolisilla retkeilymahdollisuuksilla.

Taianomainen Siiponjoki
Hiekkasärkkien pohjoispäästä alkava noin 20 kilometrin mittainen Siiponjoen luontopolku kulkee
komeiden mäntykankaiden, kivikkojen ja suomaisemien halki hiekkaisessa maassa kiemurtelevan Siiponjoen rannalle. Siiponjoki on oivallinen patikointikohde ja osa reitistä soveltuu myös maastopyörällä tai fatbikella ajettavaksi. Perheen pienempien kanssa voi tehdä lyhyenkin retken jokivarren polkua pitkin ja päättää sen nuotiolle Pleunan taukopaikalle.

Hiekkasärkkien lankkupolut ja lintubongaajien Vihaslahti
Yli 2 km pitkä lankkupolku kulkee Hiekkasärkkien rantamaisemissa ja jatkuu soraistettuna pengerpolkuna Vihas-Keihäslahden luonnonsuojelualueelle. Matkaa voi tehdä joko jalan tai pyörällä. Polku soveltuu kuljettavaksi myös lastenrattaiden ja pyörätuolin kanssa. Vihaslahdella on lintutorni, tulentekopaikka, nuotio- ja opastuskatos sekä kuivakäymälä. Vihaslahti on lukuisten lintulajien elinympäristö, jossa voi nähdä monia eri lajeja ruokailemassa ja pesimässä. Vain kivenheiton päässä Vihaslahdelta sijaitsee myös upea Maristonpakkojen alue, jonka hiekkaharjumaisemaan voi tutustua uusia porraspolkuja pitkin.

Vuokraa fatbike-pyörä tunniksi, päiväksi tai vaikka koko lomaviikoksi!
Pyörävuokraukset Safaritalolta sekä Tapion Tuvalta.

TUTUSTU KALAJOEN REITISTÖÖN

 

Hyvät unet takaavat hyvän mielen!

Tekeepä mielesi majoittua hotellin puhtaissa lakanoissa, idyllisessä B&B -majoituksessa, isommalla porukalla mökissä tai luksushuvilassa, elämyksellisesti meri-iglussa. – Kalajoki tarjoaa kaikkea tätä! Syyslomien aikaan Kalajoelta löytyy mm. seuraavia majoitustarjouksia:

Kalajoki Keskusvaraamo

Huoneistot neljälle henkilölle alkaen 85 €/vrk
Loma-asunnot 6-8 henkilölle alkaen 95 €/vrk

Tutustu laajaan valikoimaan ja varaa lomasi osoitteesta:
www.kalajokikeskusvaraamo.fi

Irish House huoneistot

Kalajoen oman irkkubaarin SANDY KELTin yläkerrassa on upeita Irlanti-teemalla sisustettuja huoneistoja. Kaikissa huoneistoissa on sauna ja ruokailutila, joka toimii kauniilla säällä myös terassina. Huoneistoihin on mahdollista saada myös cateringpalvelut alakerran Sandy Kelt ravintolasta. Irish House huoneistot ovat täydellisen viihtyisät syysloman viettoon

Tutustu huoneistoihin täältä

Hiekka Booking & LKV

Monipuolista majoitusta laadukkaissa loma-asunnoissa alkaen 80 €/vrk
Kaikkiin minimissään kahden vuorokauden majoituksiin liinavaatteet veloituksetta. Edun arvo 15 €/hlö.

www.hiekkabooking.fi

Santa´s Resort & Spa Hotel Sani

Yövy vähintään 2 yötä, saat majoituksen hinnasta -20% alennusta!
Esimerkiksi majoitus Standard-huoneessa kahdelta 114 EUR/vrk, yöpyessäsi vähintään 2 yötä.
Hintoihin sisältyy majoituksen lisäksi aamiainen ja kylpylä-uimahallin käyttö.
Saman katon alla löytyy myös hoito- ja hemmottelupalveluita tarjoava DaySpaSun, kuntokeskus GoFit, keilahalli sekä pakohuone Sandscape.

Syystarjouksessa minimiviipymä on 2 vrk. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.
Tee varaus sähköpostilla kalajoki@santashotels.fi tai p. +358 400 102 121
https://santashotels.fi/sanin-syystarjous/

Hotelli-ravintola Lokkilinna

Kun haluat päästä majoittumaan luonnon helmaan omaan rauhaan ja ihailla meriruskaa retkeillen suosittelemme Lokkilinnan meri-igluja. Kun teet varauksen Lokkilinnan kotisivuilla www.lokkilinna.fi 1.9.–31.10.2021 ajankohdalle varauskoodilla AALTO, saat luontoluksusta kahdelle hintaan 270€ / vrk. Elämys sisältää majoituksen kahden henkilön meri-iglussa Rahjan saaristossa, aamupalakorin sekä merikajakin ja pelastusliivit käyttöösi. Kampanja on voimassa vain Lokkilinnan nettisivuilla ja koskee uusia varauksia.

Kun varaat majoituksen 1.9.–30.10.2021 aikavälille varauskoodilla SYKSY Lokkilinnan nettisivuilla, saat rennosti sporttisen miniloman, joka sisältää majoituksen kahdelle 2hh-merinäköalahuoneessa, kaksi fatbikepyörää vuorokaudeksi käyttöön sekä yhden ruokalajin illallisen kahdelle (ei sisällä ruokajuomia) hintaan 240€/vrk (norm. 300€). Tarjous on voimassa uusiin varauksiin

Lokkilinnan tarjoukset ovat voimassa 31.10.2021 saakka.

Tiedustelut ja varaukset numerosta 08 4696 700 tai
sähköpostitse osoitteesta: hotelli@lokkilinna.fi

Lisätiedot ja lisää syksyn tarjouksia löydät osoitteesta www.lokkilinna.fi

Tapion Tupa

4 hlö saunallisessa Tapionkeidas huoneistossa
2 vrk aamupalalla ja liinavaatteilla 270€

5 hlö saunallisessa paritalohuoneistossa
3 vrk aamupalalla ja liinavaatteilla 390€
 
2 hlö 1 vrk majoitus Pytingissä 75€/vrk
Lisätietoa Tapion Tuvasta: https://tapiontupa.fi/
 

Nauti historian havinasta ja jokimaisemista Kärjän talossa

Kärjän talo on historiaa henkivä 200 vuotta vanha pihapiiri,
joka tarjoaa uniikkia majoitusta jokirantamaisemassa Kalajoen keskustan tuntumassa,
lähellä Hiekkasärkkien matkailukeskusta.
Pieteetillä kunnostetussa kohteessa on neljä yksittäistä makuuhuonetta.

Varaa huone tai vaikka koko talo käyttöösi:
Nilsin huone (2 hlö), parisänky
Sofian huone (2 hlö), erilliset sängyt
Viljamin huone (1 hlö), sohvasänky
Vierasmaja (2 hlö), parisänky

Lisätietoa Facebookista

Tutustu aktiviteetteihimme:

Seikkailupuisto Pakka
Kylpylä SaniFani
SeikkailuGolf Kalajoki
SuperPark Kalajoki
Meriluontokeskus
Kalajoen Keilahalli SunBowling
Kalajoki Golf
Pakohuone Sandscape

Lisää käyntikohteita ja menovinkkejä löydät osoitteesta visitkalajoki.fi/aktivoidu