Syysloma Kalajoella

Kalajoelta löytyy paljon hauskaa tekemistä koko perheelle syyslomien aikaan! Polski uimahallissa, kiipeile puissa seikkailupuistossa, polta energiaa SuperParkissa, käy keilaamassa, vieraile kotieläinpihalla ja huskyfarmilla tai vuokraa fatbike ja tee eväsretki Kalajoen upeaan luontoon!
Koe myös upea Rahjan saaristo veneretken kyydissä tai meri-iglussa yöpyen!

Nappaa menovinkit ja majoitustarjoukset tältä sivulta ja tutustu majoitusvaihtoehtoihin tarkemmin täältä.
Päivitämme sivua syyslomaviikkojen lähestyessä jatkuvasti!

PIMEÄSEIKKAILULLE PAKKAAN

Syyslomaviikoilla Pakassa seikkaillaan taas pimeän tullen! Pimeäseikkailussa Seikkailupuisto Pakan radat valloitetaan otsalampun kajossa ja seikkailu päättyy laavun iltanuotiolle makkaran paistoon tai omia eväitä nauttimaan. Myös Megazipline on mahdollista tehdä pimeässä. 330 metriä pitkä Yölento, Euroopan suurimmasta seikkailutornista pimeällä on elämys joka varmasti jää mieleen! Tule ja koe jotain täysin ainutlaatuista!

Syyslomaviikoilla 17.-29.10. Seikkailupuisto Pakka on avoinna
Ma – To 12.00 – 17.00
Pe 15.00 – 22.00 (Pimeäseikkailut ja Yölennot)
La 12.00 – 17.00

Pimeäseikkailut ovat syyslomalla perjantaisin
21.10.2022. (mahdollisuus Yölentoon Seikkailutornista kello 20.00 – 21.00!)
28.10.2022. (Mahdollisuus Yölentoon Seikkailutornista kello 20.00 – 21.00!)

Tutustu pimeäseikkailuun
SUPERPARK KUTSUU SPARKKAAMAAN

Syyslomaviikoilla ( 15.-29.10.) SuperPark Kalajoki palvelee pidennetyin aukioloajoin iloisen ja riemukkaan liikkumisen parissa joka päivä. Aktiviteetteja löytyy niin sisältä kuin ulkoa kaiken ikäisille. Tule sparkkaamaan koko perheen kesken tai kaveriporukalla! Haluatko omalla poppoolla tyhjään puistoon? Kalajoen SuperParkissa onnistuu myös privaattivuorot

Ma – Pe klo 12.00 – 19.00
La klo 11.00 – 18.00
Su klo 12.00 – 18.00

Lue lisää Kalajoen SuperParkista
Uimahalli SaniFanin syyslomaviikot

Syyslomaviikoilla 17.-30.10.2022 uimahalli on avoinna Ma-la klo: 10.00-20.00 Su klo: 12.00-18.00. Tarjolla on ohjattua vesiliikuntaa, virtuaalinen vesijumppalaite, kellukkeita, vesileluja, uimavälineitä, juoksuvöitä, ja vesijumppavälineitä. Uimahallista voi myös vuokrata Merenneitopyrstöjä.

Ma Vesitreeni klo: 19.00-19.30 
Ti Helppo vesijumppa klo: 13.30-14.00 
La Aamun vesijumppa klo: 9.15-10.00 

Syksyn tunnelmallinen kynttiläuinti:  
Perjantaisin ja lauantaisin (21-22.10 / 28.-29.10) klo: 17.00-20.00 

 

Lue lisää
SYYSLOMALLA ELÄINTEN PARISSA

Syyslomaviikoilla Kotieläinpiha HuliVili järjestää eläinkerhon ja heppakerhon. Eläinkerhossa tutustutaan ja hoidetaan HuliVilin kaiken karvaisia (ja karvattomia) eläimiä. Heppakerhossa tutustutaan ja hoidetaan kaviokkaita (ponit, hevoset ja aasit) Saatetaanpa kokeilla talutusratsastustakin. Kerhot sopivat yli 6 vuotiaille. Alle 6 vuotiaat voivat osallistua vanhempien seurassa. Kerhon hinta 40€ / osallistuja molempien kerhojen yhteishinta on 70€ / osallistuja (vanhempi 7€) Ilmottautumiset saman viikon torstaihin mennessä sähköpostilla: minna.kekolahti@live.com Lisätiedot: 040 5906394 / Jenni

Eläinkerho:
Lauantai 22.10 klo 18-20
Lauantai 29.10 klo 18-20

Heppakerho
Sunnuntai 23.10 klo 18-20
Sunnuntai 30.10 klo 18-20

HuliVilin kotisivut
Ravintola Bistron Pihviviikot
Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin ravintola Bistrossa on käynnissä Pihviviikot 10.10-29.10.2022
Näitä annoksia kannattaa saapua maistelemaan vaikka kauempaakin. Tarjolla mm. Grillipihvi, Karitsan paisti tai Grillattua hirveä. Jälkkärivaihtoehdoksi keittiömestari
suosittelee suussa sulavaa Irish Coffee -pannacottaa 😋
Ravintola Bistro on avoinna:
ma-pe klo 17.00-21.00 (keittiö klo 20.30)
la klo 15.00-21.00 (keittiö klo 20.30)
su suljettu
 
Ravintola Bistro
SANDY KELTIN SYYSBINGO
Syyslomaviikoilla 42 ja 43 on keskiviikkona Sandy Keltissä  mahdollisuus bingoilla 50 euron arvoinen Sandy Keltin lahjakortti! Ovatko sinun ja ystäviesi onnentähdet kohdallaan? 🍀
Syyslomien Bingo 19. ja 26.10. klo 18 Osallistuminen on ilmaista!

 

Lue lisää
SEA KALAJOKI VIE MERELLE

Lähde mukaan tutustumaan Rahjan upeaan saaristoon tai Maakallaan kuulaassa syysilmassa! Kokeneet kipparit vievät sinut mieleenpainuvalle retkelle uudella DMS Matildalla. Retken aikana kuulet myös mielenkiintoisia tarinoita Rahjan saariston ja Maakallan nykypäivästä ja menneisyydestä. Syksyllä on tarjolla myös kalastusretkiä. Retki toteutuu, kun vähintään 4 henkilöä on lähdössä. Veneeseen mahtuu enintään 8 henkilöä ja veneen hytti on lämmitetty. Veneretket toteutetaan DMS Matildalla ja lähdöt ovat Keskuskarin venesatamasta.

Varaa retki merellä
BINGOA ABC:LLÄ

Tiistaisin ABC Kalajoki Hiekkasärkät järjestää Bingo-illan klo 18 alkaen. Osallistuminen on ilmaista ja palkinnot vaihtuvat viikoittain. Bingo-illoista löydät myös tarjouksia ABC:n ravintolasta ja Hesburgerista klo17 alkaen. Lauantaina 22.10 ABC:llä vietetään lasten päivää klo 11-16. Lastenpäivässä on tarjolla noutopöytä buffet lastenmieleen (mm. lasagnea, nakkeja, ranskalaisia, lihapullia, perunamuusia…) sekä jälkiruokabuffet. Apsi apina esiintyy tasatunnein (klo: 11, 12, 13, 14 ja 15) ja jakaa karkkia. Lisäksi ohjelmassa on aarteenetsintää ja pääsee yrittämään maalintekoa. Lisäksi tuomalla tai piirtämällä paikan päällä piirustuksen liittyen ABC:n tai Apsi Apinaan, jokainen piirustuksen tuonut palkitaan.

 

Lue lisää
Vieraile Huskyfarmilla

Tule tutustumaan Nordic Husky Farmin eläimiin. Vierailulla kuulet, miten valjakkokoirat koulutetaan, mitä ne syövät ja mikä on niiden lempipuuhaa. Uskotko, että osa koirista harrastaa kiipeilyä? Farmilla tapaat vapaana taapertavat ankat ja saatat kuulla kuinka kova ääni riikinkukosta voi lähteä. Opastetulla kierroksella näkee ison joukon erilaisia eläimiä ja osalle voi antaa ruokaa ja toisia voi rapsutella

Syyslomalla on luvassa myös Huskyvaellukset ja Farmi-päivät lapsille. Huskyvaellus aloitetaan tutustumalla iloisiin huskyihin ja jokaiselle valitaan oma nimikko-husky vaelluskaveriksi. Huskyjen kanssa vaelletaan luonnon rauhassa metsänsiimeksessä 3-4 km matka. Vaelluksen jälkeen koirat huolletaan rapsuttelujen kera. Farmi-päivällä tulet kokemaan ikimuistoisen päivän yhdessä siperianhuskyjen ja muiden farmin eläinten kanssa. 

19.10 klo 16–18 husky-vaellus
22.10 klo 15-17 husky -vaellus
22.10 klo 10-14 Farmi päivä lapsille

Lue lisää
 
Anna Kalajoen monipuolisen luonnon lumota sinut!

Kalajoki houkuttelee aktiivisia lomailijoita pitkän hiekkarannan ympäristöön, mutta yllättää kävijänsä myös monipuolisilla retkeilymahdollisuuksilla.

Taianomainen Siiponjoki
Hiekkasärkkien pohjoispäästä alkava noin 20 kilometrin mittainen Siiponjoen luontopolku kulkee
komeiden mäntykankaiden, kivikkojen ja suomaisemien halki hiekkaisessa maassa kiemurtelevan Siiponjoen rannalle. Siiponjoki on oivallinen patikointikohde ja osa reitistä soveltuu myös maastopyörällä tai fatbikella ajettavaksi. Perheen pienempien kanssa voi tehdä lyhyenkin retken jokivarren polkua pitkin ja päättää sen nuotiolle Pleunan taukopaikalle.

Hiekkasärkkien lankkupolut ja lintubongaajien Vihaslahti
Yli 2 km pitkä lankkupolku kulkee Hiekkasärkkien rantamaisemissa ja jatkuu soraistettuna pengerpolkuna Vihas-Keihäslahden luonnonsuojelualueelle. Matkaa voi tehdä joko jalan tai pyörällä. Polku soveltuu kuljettavaksi myös lastenrattaiden ja pyörätuolin kanssa. Vihaslahdella on lintutorni, tulentekopaikka, nuotio- ja opastuskatos sekä kuivakäymälä. Vihaslahti on lukuisten lintulajien elinympäristö, jossa voi nähdä monia eri lajeja ruokailemassa ja pesimässä. Vain kivenheiton päässä Vihaslahdelta sijaitsee myös upea Maristonpakkojen alue, jonka hiekkaharjumaisemaan voi tutustua uusia porraspolkuja pitkin.

Vuokraa fatbike-pyörä tunniksi, päiväksi tai vaikka koko lomaviikoksi!
Pyörävuokraukset Safaritalolta sekä Tapion Tuvalta.

TUTUSTU KALAJOEN REITISTÖÖN

 

Hyvät unet takaavat hyvän mielen!

Tekeepä mielesi majoittua hotellin puhtaissa lakanoissa, idyllisessä B&B -majoituksessa, isommalla porukalla mökissä tai luksushuvilassa, elämyksellisesti meri-iglussa. – Kalajoki tarjoaa kaikkea tätä! Syyslomien aikaan Kalajoelta löytyy mm. seuraavia majoitustarjouksia:

Kalajoki Keskusvaraamo

Huoneistot neljälle henkilölle alkaen 85 €/vrk
Mökit 6 hengelle alkaen 105€/vrk

Tutustu laajaan valikoimaan ja varaa lomasi osoitteesta:
www.kalajokikeskusvaraamo.fi

Irish House huoneistot

Kalajoen oman irkkubaarin SANDY KELTin yläkerrassa on upeita Irlanti-teemalla sisustettuja huoneistoja. Kaikissa huoneistoissa on sauna ja ruokailutila, joka toimii kauniilla säällä myös terassina. Huoneistoihin on mahdollista saada myös cateringpalvelut alakerran Sandy Kelt ravintolasta. Irish House huoneistot ovat täydellisen viihtyisät syysloman viettoon

Tutustu huoneistoihin täältä

Hotelli Rantakallan syyslomatarjoukset

Syyslomaile Hotelli Rantakallassa edullisesti! Rantakalla tarjoaa perheille syyslomien aikaan 3 yön perhepaketin uudessa Huoneistohotelli Safiirissa tarjoushintaan 250€ ja Hotelli Rantakallan Superior-hotellihuoneessa tarjoushintaan 199 €.

Lue lisää Hotelli Rantakallan tarjouksista

Hiekka Booking

Majoittuessasi syyslomilla Hiekka Bookingin laadukkaissa lomahuoneistoissa, saat nyt kolme yötä kahden hinnalla!
Hinnat alkaen: Saunallinen kaksio 178 EUR/3 vrk/2+2hh, Saunallinen kolmio 218 EUR/3 vrk/4+2hh, Marina Chalets Studio 258 EUR/3vrk/2+2hh
www.hiekkabooking.fi

Santa´s Resort & Spa Hotel Sani

Merinäköala Suomen kauneimmalle hiekkarannalle, ulkoilumahdollisuuksia vuoden ympäri ja tekemistä koko perheelle – Kalajoen Santa’s Resort & Spa Hotel Sani hotelli kutsuu sinut viettämään syyslomaa kanssamme!Kun varaat nyt 2 yötä aikavälille 10.10.-30.10.2022, säästät 15% majoituksen hinnasta. Jos päätät viipyä kanssamme pidempään ja varaat vähintään 3 yötä, säästät 20%!

Varaukset ja tiedustelut kalajoki@santashotels.fi, p. 0400 102 121 tai Sanin onlinekaupasta

Hotelli-ravintola Lokkilinna

Meri-Iglu 190€/vrk/2hlö sis. aamiaiskorin ja siivouksen
Majoitus 110€/2hlö/vrk sis. aamiainen ja iltasauna.
Huone minikeittiöllinen, parveke merinäköalalla

Tarjous voimassa 1.9.-31.10.2022

Tiedustelut ja varaukset numerosta 08 4696 700 tai
sähköpostitse osoitteesta: hotelli@lokkilinna.fi

Lisätiedot ja lisää syksyn tarjouksia löydät osoitteesta www.lokkilinna.fi

Tapion Tupa

PYTINKI
2 vrk 2 hengen huone 154€
Huoneessa WC, suihku ja TV
sis. liinavaatteet ja aamupala

PERHELOMA SAUNALLISESSA PARITALOHUONEISTOSSA
3 vrk 2 aikuista 309€
3 vrk 2 aikuista ja 3 lasta 402€
sis. liinavaatteet ja aamupala

PERHELOMA TAPIONKEIDAS-HUONEISTOSSA
2 vrk 2 aikuista ja 2 lasta 274€
2 vrk 2 aikuista ja 3 lasta 298€
sis. liinavaatteet ja aamupala

Lisätietoa Tapion Tuvasta: https://tapiontupa.fi/
 

Nauti historian havinasta ja jokimaisemista Kärjän talossa

Kärjän talo on historiaa henkivä 200 vuotta vanha pihapiiri,
joka tarjoaa uniikkia majoitusta jokirantamaisemassa Kalajoen keskustan tuntumassa,
lähellä Hiekkasärkkien matkailukeskusta.
Pieteetillä kunnostetussa kohteessa on neljä yksittäistä makuuhuonetta.

Varaa huone tai vaikka koko talo käyttöösi:
Nilsin huone (2 hlö), parisänky
Sofian huone (2 hlö), erilliset sängyt
Viljamin huone (1 hlö), sohvasänky
Vierasmaja (2 hlö), parisänky

Lisätietoa Facebookista

Tutustu aktiviteetteihimme:

Seikkailupuisto Pakka
Kylpylä SaniFani
SeikkailuGolf Kalajoki
Safaritalo
SuperPark Kalajoki
Kalajoen Keilahalli SunBowling
Kalajoki Golf

Lisää käyntikohteita ja menovinkkejä löydät osoitteesta visitkalajoki.fi/aktivoidu