Pyöräile

Tutki Kalajoen kauneimmat kolkat pyöräillen ympäri vuoden!

Kalajoki tarjoaa oivat mahdollisuudet kurvailla fatbikella tai sähköpyörällä rantaviivaa myöten merellisistä maisemista nauttien tai lumiseen aikaan kauniin valkoisena kumpulevia hankia ja meren jäätä pitkin.
Voit edetä leppoisasti pyörällä kuin pyörällä hiekkadyynien keskellä koko rannan kattavaa lankkupolkuverkostoa pitkin: Kalajoki Camping -leirintäalueen portilta alkaa laudoista rakennettu leveä pitkospuureitti, joka jatkuu Lohilaakson kohdalta penger- ja lankkupolkuna aina Vihas-Keihäslahden luonnonsuojelualueelle asti. Matkan varrella pääset kätevästi poikkeamaan rannalle tai alueen palveluiden pariin.

Rennon pyöräretken teet myös merimaisemien äärellä kiemurtelevia hyvin kunnossapidettyjä kevyen liikenteen väyliä pitkin. Maastopyöräilijälle löytyy myös upeita polkuja ja kangasmetsiä valloitettavaksi:
Jos mielesi tekee mennä metsään, niin mukavat neulaspolut löydät aivan muutaman polkaisun päästä Hiekkasärkiltä.

 

Tutustu Kalajoen reitistöön

 

Vuokraa pyörä ja kulje omia polkujasi tai lähde ohjatulle pyöräretkelle!

Pyöräile upeissa Hiekkasärkkäin maisemissa tai merkatuilla poluilla metsässä! Tapion Tuvalta voit vuokrata sekä aikuisten että lasten fatbike-pyöriä. Saatavilla on myös sähköpyöriä.

Tapion Tupa
Matkailutie 3
+358 8 466 622
www.tapiontupa.fi

 

Safaritalolta on saatavilla vuokralle erilaisia pyöriä niin katu- kuin maastokäyttöön ympäri vuoden. Kesäaikaan vuokrapiste löytyy myös Kalajoki Camping -leirintäalueelta. Safaritalo järjestää myös opastettuja pyöräretkiä Kalajoen maastoissa.

Safaritalo
Merisärkäntie 10
+358 45 111 6633
www.safaritalo.fi

 

Kohtaamispaikka Loistossa toimiva Sport House Kalajoki vuokraa Kalajoen maastoon sopivat pyörät sähköllä tai ilman. Laajasta valikoimasta löydät myös lasten fatbiket ja lasten istuimet.

Sport House Kalajoki
Matkailutie 312, 85100 Kalajoki
+358 50 4780277
www.rukalla.fi/kalajoki

 

Kalajoki Camping leirintäalueella sijaitseva Surf Center vuokraa kesäsesongilla huippulaadukkaita MBM Kairos sähköpyöriä, joilla on vaivatonta kurvailla Hiekkasärkkien vaihtelevissa maastoissa. Vuokrahintaan sisältyy pyörän lisäksi kypärä, reppu, laturi ja lukko. Tutustu ja varaa fillari osoitteessa surfcenter.fi.

Rautio Sports Surf Center
Top Camping Kalajoki
Tuomipakkaintie 20
044 546 0090
surfcenter.fi

 

Kalajoen Marinan läheisyydessä Keskuskarilla toimiva SeaFox Kalajoki vuokraa laadukkaita GZR sähköavusteisia Fatbike-pyöriä. Tutustu ja varaa pyörä osoitteessa SeaFox Kalajoki

SeaFox Kalajoki
0442375884
SeaFox Kalajoki

Tapion Tupa
Safaritalo
Sport House Kalajoki
Surf Center
SeaFox Kalajoki