Pyöräile

Tutki Kalajoen kauneimmat kolkat pyörän selässä!

Kalajoella voit kurvailla läskipyörällä rantaviivaa pitkin nauttien meren tuoksusta ja aaltojen kohinasta tai sitten edetä leppoisasti pyörällä kuin pyörällä Hiekkadyynien keskellä lankkupolkua pitkin.

Kalajoki Camping -leirintäalueen portilta alkaa laudoista rakennettu leveä pitkospuureitti, joka jatkuu Lohilaakson kohdalta penger- ja lankkupolkuna aina Vihas-Keihäslahden luonnonsuojelualueelle asti. Matkan varrella pääset kätevästi poikkeamaan rannalle tai alueen palveluiden pariin.

Jos mielesi tekee mennä metsään, niin mukavat neulaspolut löydät aivan muutaman polkaisun päästä Hiekkasärkiltä. Siiponjokivartta pitkin kulkee 20 kilometrin mittainen Siiponjoen luontopolku, jonka varrelta löydät mäntykankaita, vesistöjä ja useita taukopaikkoja. Luontopolku lähtee Tapion Tuvan kohdalta. Noin 10 km luontopolusta on helppoa maastopyöräilymaastoa. Kokeneemmat maastopyöräilijät kiertävät koko reitin.

Tutustu alueen reitistöihin tästä.

 

Vuokraa pyörä ja kulje omia polkujasi tai lähde ohjatulle pyöräretkelle!

Beach Bike Lybäck on uusi täyden palvelun pyöräliike kauniin Hilmantorin kupeessa, aivan hotellin ja kylpylän vieressä. Palveluihin kuuluvat pyörämyynti, pyörävuokraus ja pyörähuolto. Liikkeestä löydät helpotusta pyöräkuumeen taltuttamiseen. Myynnissä on kauniita kaupunkipyöriä ja ärhäköitä maastopyöriä sekä monenlaisia pyöriä siltä väliltä jokaiseen makuun ja kokoon. Valikoimassa on myös kattava valikoima laadukkaita sähköpyöriä. Beach Bikesta löydät laadukkaat kypärät, pyöräilyhousut, ajohanskat ja ajolasit sekä muut varusteet miellyttävään ja turvalliseen liikkumiseen pyörällä.

Beach Bike Lybäck
Kalakuja 2-4
050 472 0072
www.lyback.fi

 

Pyöräile huimiin seikkailuihin! Rautio Sports Surf Center vuokraa huippulaadukkaita Cube -läskipyöriä! Nouda omasi kesäaikaan leirintäalueen Surf Centeriltä ja muina aikoina ota yhteyttä Rautio Sports -myymälään (Kalajoentie 21), puh. 08 460 085. Saatavilla on myös ohjattuja fatbike-retkiä Kalajoen upeissa maisemissa.

Rautio Sports Surf Center
Top Camping Kalajoki
Tuomipakkaintie 20
044 546 0090
surfcenter.fi

 

Pyöräile upeissa Hiekkasärkkäin maisemissa tai merkatuilla poluilla metsässä Siiponjoen maisemissa! Tapion Tuvalta voit vuokrata sekä aikuisten että lasten fatbike-pyöriä. Saatavilla on myös sähköpyöriä.

Tapion Tupa
Matkailutie 3
08 466 622
www.tapiontupa.com