Kalajoen aktiviteetit sisällä I Visit Kalajoki

Rentoudu ja virkisty

Rentoudu kylpylässä. Nauti liuúista ja poreista. Hohtokeilaa musiikin rytmissä ja värivalojen loisteessa. Nosta sykettä ryhmäliikuntatunnilla. Koe miltä tuntuu sukellusveneen kyyti meren pohjaan. Tutustu näyttelyissä meriluonnon ihmeellisyyksiin. Löydä leikkisä mielesi uudelleen.
Naura ja rentoudu.

Älä anna pilvisen sään estää lomariemuja: Kalajoelta löytyy tekemistä myös sisällä!

PULIKOI KYLPYLÄSSÄ

 • Lue lisää  →

  PULIKOI KYLPYLÄSSÄ

  Uudistuneessa Kylpylä SaniFanissa viihtyy koko perhe! Kylpylän porealtaiden, vesiliukumäen, virtaavan joen ja vesihierontapisteiden lisäksi käytössäsi on myös 25 metrin mittainen kuntouintiallas. Tutustu erilaisiin vesiliikuntamuotoihin ja tule kokeilemaan vaikka Allas-Lavista!

  Kylpylä SaniFani
  Santa’s Resort & Spa Hotel Sani
  Jukupolku 5
  08 469 2500
  www.santashotels.fi/fi/hotelsani/kylpyla

SUUNTAA SISÄLEIKKIPUISTOON

Pidä hauskaa porukalla

 • Lue lisää  →

  Seikkailupuisto Pakka

  Seikkailupuisto Pakan huikean hauskat uutuusaktiviteetit sisätiloissa Event Park Arenalla saavat hymyn kaikkien huulille ympäri vuoden! Kokeile vaikka kuplafutista ja Archery Tag -jousipyssysotaa. Aktiviteetit saatavilla tilauksesta ryhmille. Tutustu lajeihin nettisivuilla ja kysy lisää!

  Event Park Arena / Seikkailupuisto Pakka
  Noste 28
  040 534 0837
  www.seikkailupuistopakka.com

Liiku SuperParkissa

 • Lue lisää  →

  SuperPark Kalajoki

  Upouusi SuperPark Kalajoki tarjoaa yhdessä liikkumisen iloa kaikenikäisille! Seikkailua, pelejä ja freestyleä ulkona ja sisällä. Lapset innostuvat SuperParkin monipuolisista seikkailuaktiviteeteista, nuorisoa puhuttelevat mm. freestyle-alue trampoliineineen sekä foam-allas. Aikuisia viihdyttävät mm. lajitestauspaikat, kuten lätkälämäys ja superball.

  SuperPark Kalajoki
  Ostoskylä Raitti
  Matkailutie 312
  040 826 3766
  www.superpark.fi

KEILAA

 • Lue lisää  →

  KEILAA

  Nautinnollisia hetkiä niin kilpakeilaajille, perheille, kaveriporukoille kuin suuremmillekin ryhmille. Kuusirataisessa keilahallissa on tilaa sekä vasta-alkajille että ammattilaisille. Pienten keilaajien vuorolla laidat nostetaan avuksi, kun taas hohtokeilauksessa musiikki ja diskovalot vauhdittavat suorituksia. Pallot ja kengät saa vuokralle keilahallilta, juomat ja naposteltavat baarista. Sun Bowling Kalajoki sijaitsee kylpylä SaniFanin yhteydessä.

  Sun Bowling Kalajoki
  Jukupolku 3
  08 469 2234
  www.sunbowling.fi

Tutustu Meriluontokeskukseen

 • Lue lisää  →

  Meriluontokeskus

  Perämeren kävijän ykköskohde hiekkasärkkien ytimessä! Merellistä menoa kaikenikäisille ja vinkkejä Perämeren parhaista retkikohteista. Aitoja tarinoita Perämereltä -näyttelyssä kerrotaan luonnon ihmeistä ja merellisestä kulttuuriperinnöstä. Lapset saavat sukeltaa vedenalaiseen maailmaan ja onkia Suomen ennätyskaloja. Sukellusvenesimulaattori Botnia vie Perämeren pinnan alle.

  Kalajoen Meriluontokeskus
  Jukupolku 5
  85100 Kalajoki
  08 4694 449
  www.luontoon.fi/kalajoenluontokeskus

Kuntoile salilla

 • Lue lisää  →

  KUNTOILE SALILLA

  GoFit sijaitsee Santa’s Resort & Spa Hotel Sani -kylpylähotellin ja kylpylä SaniFanin yhteydessä. Tarjoamme monipuolisesti ohjattuja ryhmäliikuntatunteja, niin rauhallisen liikkumisen kuin tehokkaan hikitreenin ystäville. Kulkukortilla pääset kuntosalillemme joka päivä klo 6-23. Katso asiakaspalvelun aukioloajat nettisivuiltamme!

  GoFit kuntosali- ja liikuntapalvelut
  Jukupolku 3
  044 565 9317
  www.gofit.fi

   

   

Kokeile pakohuonetta

 • Lue Lisää  →

  Sandscape

  Sandscape on pakohuone Kalajoen Hiekkasärkkien ytimessä! Sandscape antaa sinulle ainutlaatuisen elämyksen innostuksen, jännityksen, onnistumisen riemun ja haasteiden aiheuttaman epätoivon tunnekimarassa. Sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen mistä on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Pelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja, luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn! Tämä on kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä – ja ennen kaikkea niille, jotka haluavat pitää hauskaa!

  Sandscape
  Jukupolku 3
  050 325 0510
  https://sandscape.fi