Vuoden 2023 uutuuksia

Kohtaamispaikka Loiston kesään useampi uutuus
Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitseva Kohtaamispaikka Loisto on viihtyisä ostoskylä 8-tien varrella. Kesällä 2023 Kohtaamispaikka Loistoon avataan Honkalan Kenkä Pop-up myymälä, mistä löydät tyylikkäät ja hyvin jalkaan istuvat kengät koko perheelle. Boss Man Barbershop avaa parturin palvelut Loistoon ja Waatekammari Särkät tarjonnasta löydät uniikkia muotia suoraan Italiasta ja Ranskasta. Muita kesän 2023 uutuuksia ovat Sisutusliike Kielo, Finlayson ja iso Fiskars / Iittala myymälä. Sisustusliike Kielo on Pentikin tuotteiden jälleenmyyjä Raahesta. Pentikin laajan valikoiman lisäksi liikkeestä löydät myös muitakin tuotemerkkejä, kuten: super suositut Ib Laursenin keraamiset talolyhdyt, kotimaiset Kaari sytyttimet, Sköna Tingin teet ja makeiset, Onnenpussin suolasaippuat sekä Putingin kortit ja magneetit. Persoonallinen uutuus kesälle 2023 on olohuone Rustiikki, missä voit hengähtää sohvalla esimerkiksi hyvän kirjan seurassa. Rustiikki toimii kirjastona missä voit lukea kirjoja tai tuoda lukemasi kirjan hyllyyn ja ottaa sinulle lukemattoman kirjan mukaasi. Kohtaamispaikka Loiston pihapiiristä löydät ruokatorin, missä palvelevat Marjakauppias, Lakupiste ja Muikkumestari. Uutuuksien lisäksi Loistossa toimintaa jatkaa Super Park Kalajoki, Kalajoki Keskusvaraamo, Aito Shop, Raitin Ravintola ja Subway
 

Laadukasta loma-asumista meren äärellä

Kalajoelta löytyy peräti 14 000 majoituspaikkaa ja lisää on rakentumassa!
Kesäksi 2023 Kalajoen majoituskapasiteetti kasvaa kahden uuden rakennuksen myötä. Hotelli Rantakallan viereen nousee kahdeksan kerroksinen loma-asuntokohde Jäkälähovi. Jäkälähovin kaikissa 34 huoneistossa on yhdistetty keittiö-olohuone, makuuhuone, lasitettu terassi ja oma sauna. Hiekkasärkkien eteläpuolelle.
Kalajoen Marinan dyynikylään, valmistuu lisää upeita majoituskohteita ja -kokonaisuuksista. Marina Resortin toinen kerrostalo on rakenteille ja ensimmäiset merinäköalalliset Kalajoki Beach & Golf Resort loma-asunnot valmistuvat kesälle 2023.
Kalajoen koko majoitustarjontaan pääset tutustumaan täältä.

 

Keväällä 2023 merellä ja merenjäällä viiletetään uudella menopelillä

Kalajoen aktiviteettitarjonta monipuolistuu uuden ilmatyynyaluksen myötä. Ilmatyynyalus on joka sään menopeli, sillä se kiitää niin lumella, jäällä kuin vedessäkin.
Ilmatyynyaluksen kyydissä voi lähteä retkelle upeaan Rahjan saaristoon.
Varaukset puhelimitse sekä sähköpostin kautta Safaritalolta. Puh. 0451116633 myynti@safaritalo.fi 
Lue lisää osoitteessa: www.safaritalo.fi/aktiviteetti/retket

 

Lisää koko perheen tekemistä luvassa JukuParkissa

Hauskanpidon keidas, vesi- ja puuhapuisto JukuPark on uudistunut jälleen myös tälle kesälle.
Uutuuksiin kuuluvat Vesiseikkailualue sekä Merirosvolinna.
Tutustu JukuParkiin täältä.

 

Täydelliset löylyt perinteisestä savusaunasta

Uniikki miljöö Linnakallio, avaa upouuden perinteisen suomalaisen savusaunan puhtaan luonnonlammen äärelle. Nauttiessasi aidon ja alkuperäisen savusaunan lämmöstä, virkistyt mukavasti lampeen pulahtamalla ja nautit ympäröivän metsän hiljaisuudesta.
Savusauna valmistuu alkukesästä 2023 ja tarjoaa viikoittaiset yleisösaunavuorot joka keskiviikko ja sunnuntai klo 17.30 alkaen, vuoden ympäri!
Hinta 8 €/henkilö.
Tutustu Linnakallion palveluihin, kuten kesäteatteriohjelmaan, juhlatiloihin ja majoitusvaihtoehtoihin täältä.

 

Kalajoen reitistösivulta löydät parhaat ideat retkelle – navigoi reiteillä Outdoor Active -sovelluksella!
Löydät nyt Kalajoen mielenkiintoisimmat reitit reitistöt-sivuiltamme! Tee pyörälenkki Hiekkasärkkien rantamaisemissa tai purupolkuja pitkin Viitapakoille, retkeile Siiponjoen metsä- ja jokimaisemissa tai lähde kulttuurikierrokselle Kalajoen keskustaan. Kartta kulkee mukanasi, kun lataat puhelimeesi Outdoor Active -sovelluksen. Sovelluksesta löydät myös taukopaikat, nähtävyydet ja melontareitit.

 

Tapahtumien Kalajoki saa jälleen lisää potkua!

Voimatasoja mitataan, kun kansainvälinen Strongman Champions Leaguen, maailman vahvin tiimi kilpailu
käydään ensimmäistä kertaa Kalajoen merimaisemissa 10.-11.6.2023. Luvassa on toinen toistaan haastavampia ja raskaampia lajeja, kun maailman vahvimmat ottavat mittaa itsestään ja toisistaan. Kilpailijoita saapuu Kanadasta saakka, tervetuloa seuraamaan ilmaiseen koko perheen yleisötapahtumaan!
www.strongmancl.com

Kalajoki kutsuu rentoutumaan ja viihtymään keskikesän juhlan viettoon; yksin, perheen kanssa tai kavereiden matkassa!
Lue Kalajoen juhannustapahtumista ja ohjelmasta täältä.

Kesällä rannalla kisataan uuden lajin merkeissä! Hiekkapainitapahtuma, Kokko Kalle Beach Wrestling saapuu Kalajoen Hiekkasärkille 15.7.2023.
 

Päivitämme tietoa uutuuksista verkkosivujemme lisäksi
Visit Kalajoen Facebook-sivuille ja Instagramiin.

Otahan aihetunniste #visitkalajoki käyttöön ja
tägää omat Kalajoki-elämyksesi tunnisteella @visitkalajoki