Kalajoki Matkailuneuvonta I Visit Kalajoki

Tervetuloa aktiiviselle lomalle Kalajoelle!

Houkuttaako upottaa varpaat kuumaan hiekkaan ja kylpylän poreisiin? Vai onko haaveenasi suunnata taittamaan talven selkä arjen ulottumattomiin, lunta pöllyttävien aktiviteettien parissa?
Mitä tahansa mielessäsi onkin, ota luuri käteen tai meilaa meille! Olemme aina valmiina auttamaan ja antamaan vinkkejä lomaasi Kalajoella, tulitpa sitten yksin, perheen kanssa tai ystäväporukalla.

Olipa Kalajoki sinulle jo tuttu tai tuntematon, löydät täältä aina uutta koettavaa!

divider

SAAVUTETTAVUUS

Kalajoen Hiekkasärkät ja matkailukeskus sijaitsevat meren rannalla Pohjois-Pohjanmaalla, Valtatie 8 varrella. Suuntaa kohti Kalajokea omalla autolla, bussilla, junalla tai lentäen. Perillä voit liikkua vaikka bussilla tai ihailla maisemia katujunan kyydistä!

Rovaniemi 350 km
Oulu 130 km
Kajaani 220 km
Kokkola 70 km
Kuopio 280 km
Jyväskylä 280 km
Seinäjoki 210 km
Tampere 380 km
Helsinki 550 km

divider

PERILLE KAIKILLA KULKUVÄLINEILLÄ

Omalla autolla

Kalajoen Hiekkasärkät ja Kalajoen matkailukeskus sijaitsevat 7 km Kalajoen keskustasta etelään Valtatie 8 varrella. Matkailualueelle käännytään Hiekkasärkät E tai Hiekkasärkät P-liittymästä.

Junalla

Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Ylivieskassa (40 km) ja Kokkolassa (60 km). Kokkolasta voit jatkaa matkaa Kalajoelle bussilla.

Katso aikataulut ja varaa liput:
www.vr.fi

Katujuna Jumbo

Katujuna Jumbon kyytiin voit hypätä kesäsesongin aikana Hiekkasärkillä maanantaista lauantaihin! Juna on myös varattavissa yksityiskäyttöön.

Lue lisää:
http://www.merisarkka.fi/Katujuna_Jumbo

Bussilla

OnniBus liikennöi Oulun ja Turun suunnasta rannikkoreittiä pitkin Kalajoelle erittäin edullisesti.
Suurin osa Matkahuollon vuoroista kulkee Särkkien kautta ja Onnibus pysähtyy 8-tien pysäkillä Särkkien kohdalla.

Katso bussiaikataulut ja varaa liput:
www.onnibus.com
www.matkahuolto.fi

Lentäen

Lähimmät lentokentät ovat Oulu (130 km) ja Kokkola-Pietarsaari (100 km).

Katso aikataulut ja varaa liput:
www.finnair.fi

Taksilla

Katso lisätiedot ja aikataulut:
http://www.taksinumerot.fi/Kalajoki

Tilausbussi

Tarvitsetko suurempaa bussia? Kysy tilausajoista Kalajoen alueella!

08 469 4400
www.kamusenliikenne.fi

divider

Kalajoki oppaan kanssa

Kalajoen Matkailuoppaat ry tarjoaa opastettuja kiertoajeluja ja kävelykierroksia Kalajoella sekä kohdeopastusta Sahanomistaja Oskari Santaholman kotimuseo Havulassa. Oppaan kanssa voit tutustua myös muun muassa Kalastusmuseoon tai kulkea opastettuna halki Plassin kylänraitin. Varaa opas ja koe Kalajoki uusin silmin!

Tiedustelut ja varaukset p. 050 536 5519

divider

Tapahtumajärjestäjille

Kalaoen Hiekkasärkät ovat upea miljöö erilaisten yleisötapahtumien järjestämiseen. Matkailualueen monipuoliset palvelut tarjoavat ohjelmaideoita ja tukitoimintoja kaikenlaisiin tapahtumiin. Alueen majoituskapasiteetti on jo yli 10 000 vuodepaikkaa. Kävijöitä palvelevat lukuisat rennot ravintolat, ja tilaa ohjelmalle on sekä sinisen taivaan alla että säältä suojassa.

Jos suunnittelet yleisötapahtumaa tai harrastetapahtumaa, autamme sinua kaikissa tapahtumatuottamiseen liittyvissä käytännön järjestelyissä: tilavarauksissa, lupa-asioissa, majoitus- ja ruokailuvarauksissa sekä monipuolisen ohjelman suunnittelussa.

Kalajoella kaikki on mahdollista!

divider

Hankkeet

Matkailuviennin Kasvuhanke – Attractive Oulu Region 2020

Attractive Oulu Region 2020 -hanke on kansainvälisen matkailun kehittämishanke, jonka päätavoitteena on nostaa Oulun seudun matkailualue (Oulu, Kalajoki, Syöte, Liminka ja Rokua Geopark) Suomen johtavaksi koulutus- ja asiantuntijavierailukohteeksi Aasian markkinoilla sekä vahvistaa kuvaa Oulun seudusta helposti saavutettavana, arktisia elämyksiä tarjoavana monipuolisena matkailualueena.

Hankkeen päämarkkina-alueet ovat Aasiassa Japani ja Kiina, saksankielinen Keski-Eurooppa sekä naapurimaat Ruotsi, Norja ja Venäjä. Keski-Euroopassa ja Aasiassa toiminta keskittyy yhteistyöhön matkanjärjestäjien kanssa tarkoittaen mm. matkanjärjestäjien tutustumismatkoja alueelle sekä aktiivista osallistumista B2B-tapahtumiin kohdemarkkinoilla. Lähimarkkinoilta puolestaan pyritään houkuttelemaan alueelle yhä enemmän yksittäisiä matkailijoita erilaisten kuluttajamarkkinointitoimenpiteiden avulla.

Oulun seudun matkailun kehittämistä toteutetaan laajassa yhteistyössä. Hankkeen päähallinnoijana toimii Humanpolis Oy (Rokua Geopark) ja osatoteuttajia ovat Kalajoki Matkailuyhdistys, Oulun Matkailu Oy, BusinessOulu, Syötteen Matkailuyhdistys sekä Limingan kunta. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2018-31.12.2020. Hankkeen kokonaisbudjetti on 2,7 miljoonaa euroa ja rahoittajina toimivat Pohjois-Pohjanmaan liitto ja Euroopan aluekehitysrahasto, Humanpolis Oy, Rokua UNESCO Global Geopark, Kalajoen matkailuyhdistys, Oulun kaupunki ja Business Oulu, Oulun Matkailu Oy, Limingan kunta sekä Syötteen matkailuyhdistys.

Attractive Oulu Region 2020 -hanke jatkaa 31.8.2018 päättyneen Attractive Oulu Region 2018 -hankkeen ansiokasta työtä. Uuden hankkeen tarkoituksena on varmistaa, että yhteistyö Oulun seudun matkailun kehittämiseksi jatkuu.

Lisätietoja:
Johanna Nakkula, projektipäällikkö, myynti- ja markkinointipäällikkö
Kalajoki Matkailuyhdistys ry
046-923 5530
johanna.nakkula(a)visitkalajoki.fi

 

aluevipuvoimaaRGB_v_300px

 

 

divider

 

 

Julkaisut

divider

 

Ota yhteyttä

Kalajoki Matkailuneuvonta
Santa’s Resort & Spa Hotel Sani
Jukupolku 5
85100 Kalajoki
+358 8 469 2500
kalajoki@santashotels.fi

Kalajoki Keskusvaraamo
+358 8 469 4449
keskusvaraamo@kalajoki.fi

Kalajoki Matkailuyhdistys ry
Johanna Nakkula
myynti- ja markkinointipäällikkö
+358 46 923 5530
matkailu@visitkalajoki.fi