VALLOITA KALAJOKI!

Unohda kello ja kravatti. Pyöräile metsään, maalaiskyliin ja merenrantaan.
Patikoi pitkin lankkupolkua. Anna tien ja fiiliksen viedä. Löydä ihan uusia paikkoja.
Surffaa aalloilla tai jäällä. Nauti pärskeistä meressä ja kylpylässä. Joogaa hiekalla ja lumella.
Golfaa, seikkaile, kalasta, suppaile, suunnista safarille. Valloita hiihtoladut talvella.

Uppoudu tarinoihin. Nauti täysillä joka hetkestä.

Tekemistä löytyy jokaiseen makuun ympäri vuoden!

Varaa ainutlaatuisimmat elämykset Elämyskaupastamme.

Tutustu Kalajoen reitistöön.

jopa 60 km
laadukasta latua

yli 4 km
lankkupolkua

yli 50 km
luontopolkua

ULKONA


Anna merituulen tuivertaa tukkasi sekaisin. Valtaa dyynit auringon noustessa. Ota erä rantalentistä. Kiipeile, suppaile ja leijasurffaa. Purjehdi kaljaasilla Maakallaan. Ota mukaasi perhe ja parhaat kamut. Kalajoen ihmeet kutsuvat toimintaan – kaikkina vuodenaikoina!

Lue lisää

SISÄLLÄ


Harjoittele temppuja trampoliinilla. Viiletä sisäleikkipuiston liukumäkiä. Rentoudu uimahallissa ja saunan löylyissä. Hohtokeilaa musiikin rytmissä ja värivalojen loisteessa. Treenaa kuntosalilla tai nosta sykettä ryhmäliikuntatunnilla. Löydä leikkisä mielesi uudelleen. Naura ja rentoudu. Älä anna pilvisen sään estää lomariemuja: Kalajoelta löytyy tekemistä myös sisällä!

Lue lisää

REITISTÖT


Kalajoen monipuolinen luonto tarjoaa paljon koettavaa! Tutustu reitteihin, joiden varrella koet Kalajoen mielenkiintoisimmat kohteet. Kartta kulkee mukanasi, kun lataat puhelimeesi Outdoor Active -sovelluksen sovelluskaupasta.

Reitistöt

LUONTOKOHTEET


Patikoi Siiponjoen taianomaisessa maisemassa. Ihmettele merestä kohoavia satoja saaria Rahjan saaristossa. Rantaudu Maakallan karuuteen. Uppoudu tutkimaan kalastajamökkejä, käräjäkiviä ja kaunista kirkkoa. Koe Kalajoen karu mutta ihmeellinen luonto kaikin aistein!

Lue lisää

LÄHELLÄ


Piirrä karttaan rento kaari Kalajoen ympärille. Lähde matkaan, päiväksi tai puoleksi. Kietoudu kylien kiireettömään tunnelmaan. Koe pohjoispohjalainen vieraanvaraisuus. Hörppää hyvät kaffet ja tee kivoja ostoksia. Virkistäydy järveen pulahtaen tai ratsaille nousten. Jos aikaa on enemmän, koukkaa Kokkolaan tai ota suunta Ouluun. Valloita myös Kalajoen lähiseutu!

Lue lisää

ELÄMYSKAUPPA


Visit Kalajoki on koonnut yhdelle sivulle ainutlaatuisimmat Kalajoki-elämykset ja majoitukset – Tutustu ja varaa juuri sinulle mieluisimmat! Kalajoki on lomakohde vailla vertaistaan, mutta samalla myös upea vaihtoehto etätyöskentelyyn, kokoustamiseen, tapahtumille ja juhlapaikaksi. Tervetuloa kokemaan parhaita hetkiä niin vapaalla tai lomalla kuin arjen keskelläkin!

Elämyskauppa

NÄHTÄVÄÄ


Nauti kylänraitin tunnelmasta ja vanhojen puutalojen kauneudesta Kalajoen vanhassa kaupungissa Plassilla. Ihastu Havulan kartanon upeisiin saleihin. Ihmettele kotiseutumuseoissa, kuinka ennen elettiin, kalastettiin, tehtiin töitä ja rakennettiin laiva. Mieti miten kirkonkellot saatiin aikoinaan nostettua tapuliin. Uppoudu tarinoihin kesäteattereissa. Kalajoella on paljon nähtävää myös kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille!

Lue lisää

KOE KALAJOEN TALVI


Kalajoki tarjoaa paljon tekemistä ja koettavaa ympärivuoden – Tutustu Kalajoen talveen!

 

Kalajoen talvi