Ostoskeskukset, ostokset ja shoppailu I Visit Kalajoki

Tarpeeseen & tuliaisiksi

Paikallisia herkkuja ja käsityöläisten uniikkeja tuotteita. Uusi rantamekko tai bikinit. Aurinkolasit ja laastaria. Kauan haaveilemasi laukku. Uusi harrastusväline – golfbägi tai SUP-lauta! Kassillinen herkkuja illanviettoon. Koruja, karkkeja ja kalaa. Merellinen muisto, jota katsellessa ihana loma palaa mieleesi.

Kalajoelta löydät kaikkea kivaa tarpeeseen ja tuliaisiksi, itselle ja lahjaksi.

Kalajoen keskusta

 • Lue lisää  →

  Kalajoen keskusta

  Kalajoen keskusta kukoistaa ja kehittyy!

  Kalajoen keskustasta löytyy vanhan ajan meininkiä ja tämän päivän palveluita. Aika virtaa leppoisampaa tahtia, täällä melu ja kiire ovat ulkoistettu ihan muualle. Tarjolla on silti monipuoliset kaupat sekä runsaasti tapahtumia. Kokonaisuus saa hyvälle tuulelle. Keskusta on uudistunut viime vuosina hienoa tahtia ja joka vuosi on tullut jotain uutta.

  Hiekkasärkiltä on 8 kilometrin matka Kalajoen keskustaan – Sopiva matka pyöräillä tai hurauttaa autolla ostoksille!

  divider

  Kulttuuri ja tapahtumat

  Leppoisaa ajanvietettä
  Puikkelehdi tempauksesta toiseen paikallisten lomassa, seuraa aisteja eurooppalaiselle ruokatorille, vietä päivää porukalla kaupunkifestari Kajarin musiikkitarjonnan äärellä, tai entä, jos vain yksinkertaisesti mennään leffaan.

  Myös keskusta sykkii tapahtumia ja tekemistä ympäri vuoden. Plassin, eli vanhan kaupungin, kesän tapahtumat sijoittuvat pitkälti Havulan kartanon idylliseen pihapiiriin, jossa voit ihastella taidenäyttelyitä kahvikupposen kanssa tai osallistua Havula Jazziin sekä käydä taidepiha-viikolla taiteilemassa. Keskustan vuosittain toistuviin tapahtumiin kuuluvat mm. Jussi-Patsaan pipotus vappupäivänä, Havula Jazz & Blues, Kajari-kaupunkifestivaali, Eurooppalainen ruokatori, Pauhamat – kaupan ja kulttuurin iltamat sekä Plassin perinteiset markkinat.

  divider

  Kahvilat ja ravintolat

  Istutaan tovi taikka toinenkin
  Lähdettiin kiertelemään kauppoja ja nälkähän siinä tuli! Istahdetaanko viinilasilliselle tai piristääkö kuppi kunnon kahvia kesäpäivän? Istutaan terassilla ja katsotaan, kun kylänraitti virtaa kevyesti hellesäällä. Maistellaan suosikit tai haukataan jotakin uutta ja erilaista.

  Omaleimaiset kahvilat ja ravintolat pyöräyttävät pöytään muistelemisen arvoista makua säällä kuin säällä aina hyvällä päällä.

  divider

  Kaupat

  Kaikki käden ulottuvilla
  Etsitpä muistoja matkalta itsellesi, ystävällesi taikka täydennystä jääkaappiin, Kalajoen keskustasta löydät sekä persoonalliset kivijalkaliikkeet että monipuoliset päivittäistavarakaupat. Keskustassa on erityisen hyvä tarjonta sopivassa koossa ja pikkukauppojen valikoima yllättää ja ihastuttaa. Jonoissa ei tarvitse jumittaa tai kadota tunneiksi maitohyllyjen väliin. Herkut ja tuliaiset löytyvät helposti!

  Irrotetaan ajan köydet ja annetaan lempeän lomatuulen viedä.

  divider

  Palvelut

  Lomalla jotain uutta ja piristävää
  Tuiversiko tuuli kampauksen sekaisin vai onko muuten aika istahtaa kampaajatuoliin? Uutta ja piristävää voisi olla myös kasvo- tai jalkahoito, tai vaikkapa kynsien ja ripsien viimeistely. Aktiivisten päivien jälkeen tekee hyvää päästä hierontapöydälle.

  Kalajoelta löydät nämä ja paljon muita palveluita, jopa ilman ajanvarausta.

Tapion tupa

 • Lue lisää  →

  TAPION TUPA

  Talonpoikaisperinnettä vaalivassa ympäristössä on upeita hirsirakennuksia, suola- ja tervamakasiineista rakennettu päärakennus sekä Tapion pöytäkuusi, josta paikka on saanut nimensä. Ravintolassa on tarjolla kotiruokaa, kahvilassa maankuuluja munkkeja ja kaupassa lähialueen tuottajien käsitöitä, lahjatavaroita ja matkamuistoja. Tapion Tuvalla on esillä kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyjä. Majoittujille on tarjolla huoneistoja sekä camping-alue. Voit ostaa Tapion Tuvalta myös kalastuslupia Rahjan saaristoon sekä vuokrata polkupyöriä.

  Tapion Tupa
  Matkailutie 3
  08 466 622
  www.tapiontupa.com

Ostoskylä Raitti

 • Lue lisää  →

  Ostoskylä Raitti

  Moderni, viihtyisä ja elämyksellinen ostoskylä tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluita. Ostoskylästä löydät mm. kahvila-ravintolan, elintarvikkeet ja päivittäistavarat, sisustuksen, muodin ja urheilun erikoisliikkeitä sekä sisäaktiviteettipuiston ulkotoimintoineen. Tervetuloa viihtymään!

  Ostoskylä Raitti
  Matkailutie 312
  040 826 3766
  www.raitti.com

Golf Proshop

Rautio Sports surf center

 • Lue lisää  →

  Rautio Sports Surf Center

  Purjelautailu-, leijalautailu- ja SUP-välineitä, vaatteita ja kenkiä.

  Rautio Sports Surf Center
  Top Camping Kalajoki
  Tuomipakkaintie 20
  044 546 0090
  www.surfcenter.fi

Pisa Design Lifestyleshop Aito

 • Lue Lisää  →

  Pisa Design Lifestyleshop Aito

  Aito Shopista löydät lumoavat Pisa Design -pellavatekstiilit sisustukseen, kylpyyn ja asusteiksi. Omien tuotteiden lisäksi shopista löytyy laadukasta designia, tuotteita, joilla on tarina ja joihin on helppo ihastua. Pisa Designin tuotearvoihin kuuluvat kestävän kehityksen mukaisuus, pohjoismainen yksinkertaisuus ja vahva tuoteidentiteetti. Aito Shopista löydät aitoja, rehellisiä ja laadukkaita tuotteita – luonnollista luksusta. Tervetuloa tutustumaan!

  Pisa Design Lifestyleshop Aito
  Ostoskylä Raitti, Matkailutie 312
  puh. 040 661 0062
  https://www.aitodesignshop.fi

Keramiikkapaja Iso-pahkala

 • Lue lisää  →

  Keramiikkapaja Iso-Pahkala

  Käyttökeramiikkaa, lahjaesineitä, liikelahjoja, uniikkeja esineitä ja taide-esineitä.

  Keramiikkapaja Iso-Pahkala
  Kokkolantie 261
  040 562 5996
  www.iso-pahkala.fi

Station Clothing Box

 • Lue lisää  →

  Station Clothing Box

  Vaatteita ja asusteita – kansainvälisiä huippubrändejä.

  Station Clothing Box
  PohjankyIäntie 1
  08 463 775
  www.station.fi

Usport

 • Lue Lisää  →

  Usport

  Usport on Ostoskylä Raitissa sijaitseva urheiluvaate- sekä lisäravinnekauppa.
  Liikkeestä löydät uusia vaatemerkkejä maailmalta sekä kattavan valikoiman lisäravinteita.

  Usport pyrkii jatkuvasti etsimään uusia tuotteita maailmalta asiakkaiden iloksi. Yritys panostaa myös laajasti verkkokauppaan, jonka vahvuuksiin kuuluu nopeat sekä luotettavat toimitukset.

  Usport
  Ostoskylä Raitti, Matkailutie 312
  0400 289 118
  www.usport.fi

Caravanlandia

 • Lue Lisää  →

  Caravanlandia

  Aloita elämys käymällä liikkeessämme Kokkolassa. Saat hyväksi kehuttua palveluamme, joka on alusta asti perustunut reiluun ja rehelliseen kaupankäyntiin. Meiltä löydät uudet ja käytetyt matkailuajoneuvot, varusteet, tarvikkeet sekä täydellisen huoltopalvelun. Varastossa on jatkuvasti 100-150 ajoneuvon varasto. Tervetuloa tutustumaan!

  Caravanlandia Oy
  Höyläämönkatu 1 67100 KOKKOLA
  Myynti 040-561 7744
  Huolto 050-551 3619
  www.caravanlandia.fi

Lohilaakson Korumyymälä

 • Lue lisää  →

  Lohilaakson korumyymälä

  Kalajoen auringonlaskut ja maisemat uusissa jättipostikorteissa ja magneeteissa, omista valokuvista! Huolinukkeja ja suitsukkeita sekä luonnonmateriaaleista itse tehtyjä värikkäitä kaula-, korva-, ranne- ja nilkkakoruja sekä unisieppareita.

  Lohilaakson korumyymälä
  Tahkokorvantie 39
  0400 851 186
  www.lohilaakso.fi

K-supermarket Kalajoki

ABC Hiekkasärkät

 • Lue lisää  →

  ABC Hiekkasärkät Kalajoki

  Elintarvikkeita, päivittäistavaraa ja huoltoasema. ABC Liikennemyymälän yhteydessä toimii Apteekin palvelupiste.

  ABC Hiekkasärkät Kalajoki / Hesburger
  Matkailutie 311
  020 780 8340
  www.abcasemat.fi

S-Market

Kievarilan Waatekammari

 • Lue lisää  →

  Kievarilan Waatekammari

  Kievarilan Waatekammarista löydät kauneimmat ranskalaiset vaatteet ja asusteet. Voit varata Waatekammariin myös asiakasillan työ- tai kaveriporukalle.

  Karvonperäntie 111, Himanka
  044 077 4742
  www.kievarila.fi

Halpa-Halli

 • Lue lisää  →

  Halpa-Halli

  Tule ostoksille uuteen, ihmisen kokoiseen kauppaan, josta löydät niin elintarvikkeet, vaatteet, kodintarvikkeet kuin kemikaliotuotteetkin!

  Halpa-Halli
  Kalajoentie 1
  020 718 2640
  www.halpahalli.fi

M-Market Heidin Kauppa

 • Lue lisää  →

  M-Market Heidin Kauppa

  M-Market Heidin Kauppa on nykyaikainen, raikas, helppo ja viihtyisä elintarvikeliike, josta voit ostaa kaikki päivittäistavarat sujuvoittamaan lomaasi, iltapalasta aurinkorasvaan.

  Tuomme ruoat myös kotiinkuljetuksena mökillesi. Meiltä löytyy kattava salaattibaari sekä tuoreet paistot joka päivä. Löydät meidät läheltä!

  M-Market Heidin Kauppa
  Ostoskylä Raitti, Matkailutie 312
  040 707 0864
  heidin.kauppa@m-ketju.fi

  www-sivut

  Facebook

  Instagram