Kalajoen kesä

KOE AINUTLAATUINEN HIEKKASÄRKÄT KESÄLLÄ

Aivan kuin olisi ulkomailla. Tämän lauseen kuulee joka kesä Kalajoella vierailevilta matkailijoilta. Hiekkasärkät on ainutlaatuinen ja Suomen suurin hiekkaranta, missä auringonlasku kestää satumaisen pitkään ja kesäyöt ovat valoisia auringonlaskun jälkeenkin. Kauniin meriluonnon ja unelmien hiekkarannan lisäksi Hiekkasärkillä on erittäin laaja palvelutarjonta ja kaikki tarvitsemasi löytyy yleensä kävelymatkan päästä. Hiekkasärkkien matkailukeskusta ympäröi monipuolinen luonto. Rahjan saaristo tarjoaa suojaisan paikan retkimelontaan ja kumpuileva kangasmetsä on kuin tehty maastopyöräilyyn. Varaa kalenterisi kesäkuukausille aikaa kokea ainutlaatuinen Kalajoki.

Tekemistä kesään!

Unohda kello, kravatti ja tiukat aikataulut. Kalajoella löydät puuhaa moneen makuun ja aktiviteettien myötä pääset todelliseen kesälomatunnelmaan. Seikkaile puiden latvoissa köysiradalla, nauti vesipuiston altaista tai aja kartingia Safaritalon uudistetulla karting-radalla.

Lue lisää
Kesä täynnä tapahtumia

Kalajoen tapahtumat houkuttelevat luokseen vuosi toisensa jälkeen. Nauti keskiyön auringosta juhannuksena tai lumoudu tuhansien valojen tuikkeesta Venetsialaisissa. Nauti merestä ja kuumasta hiekasta ja koe festarit meriluonnon äärellä. Kalajoella on valtavasti tapahtumia!

Koe tapahtumat
Majoitu meriluonnon aitiopaikalle

Kesäinen telttayö tähtien alla meren hiljaisessa kohinassa, kotoisa bed & breakfast, meressä kelluva lasi-iglu tai nautinnollinen viiden tähden luksushuvila. Kalajoella on mistä valita. Tutustu valikoimaan ja varaa unelmien majoitus kesälomallesi.

Tutustu valikoimaan
Täällä kaikki maistuu hyvälle

Kalajoen ravintolat pistävät parastaan taatakseen tuoreet maut ja unohtumattoman illan! Laajasta valikoimasta jokaiselle löytyy lempiruoka ja suosikki miljöö nautiskeluun. Tutustu valikoimaan ja nauti!

Tutustu valikoimaan
Koe Kalajoen luonto

Kalajoki tunnetaan Hiekkasärkistä, pitkistä hiekkarannoista sekä unohtumattomista auringonlaskuista, mutta Kalajoki on myös paljon muuta. Monipuolinen luonto Hiekkasärkkien ympärillä tarjoaa paljon tutkittavaa ja kattava taukopaikkojen verkosto mahdollistaa evästauot luonnon helmassa. Valloita Kalajoen luonto ja hämmästy.

Luontokohteet