facebook pixel

Kalajoki Lapsille

Ei oo mitään tekemistä!

Tätä lausahdusta et lomallasi Kalajoella lasten suusta kuule. Nappaa tästä parhaat tärpit ja hauskanpito voi jatkua; ympäri vuoden.

Hiekkaa varpaissa – hulvatonta kesätekemistä taaperosta teiniin!

Kalajoki on tunnettu merellisenä kohteena ja kuten nimestäkin voi päätellä, kala-apajat ovat runsaat ja vertaansa vailla. Merenalainen maailma on todella mielenkiintoinen, käyhän tutustumassa Meriluontokeskukseen, jossa pääset näkemään muun muassa Suomen ennätyskalojen kokoja. Osa kaloista saattaa olla jopa isompia kuin sinä!

Tiesitkö, että maailmankuulu kiekkostara Jussi Jokinen on kotoisin Kalajoelta? Kalajoen keskustassa sijaitseekin hänen nimikkopuistonsa, Jussi Jokisen puisto, josta löytyy runsaasti kiipeilytelineitä, kiikkuja, liukumäkiä, tankoja ja muuta mukavaa lapsille ja teineille. Lisäksi puistossa on toimintorata lihaskuntoa kehittävään liikuntaan sekä pöytätennis ja pieni hiekkatekonurmikenttä pienpeleihin. Leikkiminen on lasten työtä ja täällä saat riemuita niin paljon kuin haluat!

Lisää kesätekemistä:

Seikkailupuisto Pakka
JukuPark
Seikkailugolf
Kylpylä SaniFani
SuperPark
Sisäleikkipuisto
Safaritalo

Syksykö synkkää – päinvastoin, ota ilo irti hämärtyvistä illoista!

Syksyn tullen kannattaa hiekkaämpäri puhdistaa ja suunnata metsään. Luontopolkujen läheisyydestä poimit matkaan päivän terveelliseen naposteluhetkeen pulleat mustikat ja kirkkaan punaiset puolukat. Saaristossa myöskin hehkeän oranssit tyrnimarjat ovat todellinen vitamiinipommi! Joko olet maistanut? Retkeily Siiponjoen taianomaisessa ympäristössä sujuu mukavasti vaikka otsalampun valossa. Helppokulkuiset ja tasaiset maastot takaavat miellyttävän retkielämyksen hämärtävässä syysillassakin. Tunnelmoi ja tutustu luontoon!

KATSO KALAJOEN REITISTÖT

Psst! Seikkailupuisto Pakka muuttuu myös syksyllä jännittäväksi seikkailumaaksi! Haasta itsesi köysirataseikkailussa tai koe Mega Zipline vaijeriliu´un maagisuus täysin pimeässä vain otsalamppu kaverinasi.

Tutustu lisää syksyn aktiviteetteihin:

Seikkailupuisto Pakka
Seikkailugolf
Kylpylä SaniFani
SuperPark
Sisäleikkipuisto
Safaritalo

Punaa poskiin pakkasella – nauti talven ihmemaasta!

Hiekkasärkkien lumenpeittämät hiekkadyynit tarjoavat todellista vauhdin riemua! Hyppää pulkan kyytiin ja anna palaa, näytä siisteimmät laskutyylisi! Höyryävä kuuma kaakao vaahtokarkeilla ja kermavaahdolla maistuu varmasti ulkoiluhetken jälkeen koko perheelle.

Koe vauhdin huumaa ja riemukkaita elämyksiä myös idyllisissä maisemissa siperianhuskysafarilla. Kalajoen Rautiossa sijaitsevassa huskyfarmilla pääset valjakkoajelun päätteeksi nauttimaan makkaranpaistosta kodalla sekä rapsuttelemaan ja kuvaamaan ihastuttavia koiria.

Lisätietoja talven hauskanpitoon:

Kylpylä SaniFani
SuperPark
Sisäleikkipuisto
Safaritalo
JokaTassu Husky
Team Nordic Husky Farm

 

Kevätaurinko ja vihreät niityt kutsuvat!

Hälyytys hälyytys, rapsutuksia ja silittelyä kaivataan! Arvaatkin varmaan mistä on kyse. Ihastuttavat kotieläinpihan eläimet odottavat näkemistäsi innolla. Kalajoen Etelänkylältä löydät Kotieläinpiha HuliVilin, jossa pääset tutustumaan muun muassa kanoihin, lampaisiin, poneihin, alpakoihin ja moniin muihin ihaniin eläimiin. Koko perheen kohteesta löytyy lisätietoja osoitteessa: www.kotielainpihahulivili.fi

Tutustu lisää aktiviteetteihin:

Kylpylä SaniFani
SuperPark
Sisäleikkipuisto
Safaritalo
JokaTassu Husky