Kalajoki Lapsille

Ei oo mitään tekemistä!

Tätä lausahdusta et lomallasi Kalajoella lasten suusta kuule. Nappaa tästä parhaat tärpit ja hauskanpito voi jatkua; ympäri vuoden.

 

Kevätaurinko ja vihreät niityt kutsuvat!

Hälyytys hälyytys, rapsutuksia ja silittelyä kaivataan! Arvaatkin varmaan mistä on kyse. Ihastuttavat kotieläinpihan eläimet odottavat näkemistäsi innolla. Kalajoen Etelänkylältä löydät Kotieläinpiha HuliVilin, jossa pääset tutustumaan muun muassa kanoihin, lampaisiin, poneihin, alpakoihin ja moniin muihin ihaniin eläimiin. Koko perheen kohteesta löytyy lisätietoja osoitteessa: www.kotielainpihahulivili.fi

Tutustu lisää aktiviteetteihin:
SuperPark
Safaritalo

 

Hiekkaa varpaissa – hulvatonta kesätekemistä taaperosta teiniin!

Tiesitkö, että maailmankuulu kiekkostara Jussi Jokinen on kotoisin Kalajoelta? Kalajoen keskustassa sijaitseekin hänen nimikkopuistonsa, Jussi Jokisen puisto, josta löytyy runsaasti kiipeilytelineitä, kiikkuja, liukumäkiä, tankoja ja muuta mukavaa lapsille ja teineille. Lisäksi puistossa on toimintorata lihaskuntoa kehittävään liikuntaan sekä pöytätennis ja pieni hiekkatekonurmikenttä pienpeleihin. Leikkiminen on lasten työtä ja täällä saat riemuita niin paljon kuin haluat!

Lisää kesätekemistä:

Seikkailupuisto Pakka
JukuPark
Seikkailugolf
Kylpylä SaniFani
SuperPark
Safaritalo

 

Syksykö synkkää – päinvastoin, ota ilo irti hämärtyvistä illoista!

Syksyn tullen kannattaa hiekkaämpäri puhdistaa ja suunnata metsään. Luontopolkujen läheisyydestä poimit matkaan päivän terveelliseen naposteluhetkeen pulleat mustikat ja kirkkaan punaiset puolukat. Saaristossa myöskin hehkeän oranssit tyrnimarjat ovat todellinen vitamiinipommi! Joko olet maistanut? Retkeily Siiponjoen taianomaisessa ympäristössä sujuu mukavasti vaikka otsalampun valossa. Helppokulkuiset ja tasaiset maastot takaavat miellyttävän retkielämyksen hämärtävässä syysillassakin. Tunnelmoi ja tutustu luontoon!

KATSO KALAJOEN REITISTÖT

Psst! Seikkailupuisto Pakka muuttuu myös syksyllä jännittäväksi seikkailumaaksi! Haasta itsesi köysirataseikkailussa tai koe Mega Zipline vaijeriliu´un maagisuus täysin pimeässä vain otsalamppu kaverinasi.

Tutustu lisää syksyn aktiviteetteihin:

Seikkailupuisto Pakka
Seikkailugolf
Kylpylä SaniFani
SuperPark
Safaritalo

 

Punaa poskiin pakkasella – nauti talven ihmemaasta!

Hiekkasärkkien lumenpeittämät hiekkadyynit tarjoavat todellista vauhdin riemua! Hyppää pulkan kyytiin ja anna palaa, näytä siisteimmät laskutyylisi! Höyryävä kuuma kaakao vaahtokarkeilla ja kermavaahdolla maistuu varmasti ulkoiluhetken jälkeen koko perheelle.

KATSO KALAJOEN PULKKAMÄET

Koe vauhdin huumaa ja riemukkaita elämyksiä koko perheen moottorikelkkasafarilla. Safaritalon moottorikelkkasafarilla pääset tutustumaan kelkkailun maailmaan Kalajoen talvisissa maisemissa! Safarin alussa suoritamme ajo-opastuksen. Retki suuntautuu Vihaspauhaan, jossa nautimme retkieväät.

Lisätietoja talven hauskanpitoon:

Kylpylä SaniFani
SuperPark
Safaritalo