Seikkailupuisto Pakka

Virkistyspäivä? Tyhy-päivä? Synttärit? Luokkaretki? Polttarit? Pohjoismaiden suurin ulkoseikkailupuisto Pakka pitää kokea!
Puihin rakennetuilta seikkailuradoilta löytyy sopivia haasteita kaiken ikäisille ja -tasoisille seikkailijoille ja tekemistä on ympäri vuoden.

Seikkailupuisto Pakan suosituinta tekemistä ovat köysiseikkailuradat huimine vaijeriliukuineen. Syksyisin Pimeäseikkailu tuo elämykseen aivan oman lisämausteensa.
X Tower on Euroopan suurin seikkailutorni, jonka voi valloittaa kiipeilyseinää pitkin, hyppäämällä vapaapudotuksen tai liukumalla Suomen pisimmän vaijeriliu’un eli Megaziplinen tornin huipulta!

Jos et mieli korkeuksiin, järjestää Seikkailupuisto Pakka hauskaa puuhaa myös maankamaralla. Löydä sisäinen Robin Hoodisi osallistumalla ryhmälläsi jousiammuntaan. Tutustu Hiekkasärkkien maisemiin Bungee Trampolinella pomppien. Uudistettu 18-väyläinen frisbeegolfrata kierrättää pelaajat kauniiden Hiekkasärkkien maisemien läpi! Kuplafutis ja Archery Tag – Jousipyssysota haastavat ryhmänne mieleenpainuvalla tavalla ja kisat voidaan järjestään ulkona tai sisätiloissa.

Seikkailupuiston alueella voit viettää aikaasi myös laavulla rentoutuen tai Café Pakan herkkuja nauttien.

Seikkailupuisto Pakka räätälöi porukallesi paketin, jossa jokainen saa valita juuri itselleen mieleisen aktiviteetin ryhmän toiveiden, aikataulun, budjetin ja osallistujamäärän mukaan. Seikkailupakettiisi järjestyvät myös sauna- ja kokoustilat, luennot ja ruokailut yhteistyössä alueen muiden yritysten kanssa.

TUTUSTU LISÄÄ

Seikkailupuisto Pakka
Tuomipakkaintie 19
+358 40 5543 548
www.seikkailupuistopakka.com