Hotelli Rantakalla

Meren rannalla, Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitseva viihtyisä ja tasokas Hotelli Rantakalla tarjoaa majoitusta päärakennuksessa sekä moderneissa Timantti-huoneistoissa, joista kaikista on upea merinäköala. Timantti-huoneistoissa on myös lasitetut terassit, jotka avautuvat suoraan merelle. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen, iltasauna ja uima-altaan käyttö sekä autopaikka. Kaikki Hiekkasärkkien monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä hotellista.

Hotelli Rantakallan välittömässä läheisyydessä, suojaisessa mäntymetsikössä, sijaitsee myös Hongiston ja Männikön uudet ja tasokkaat huoneistot. Tarjolla on 20 kahden henkilön huoneistoa sekä seitsemän huoneistoa neljälle henkilölle, jotka sopivat hyvin perheille ja kaveriporukoille. Kaikissa huoneistoissa on oma sauna, keittiö sekä lasitettu terassi. Majoitus Hongiston ja Männikön huoneistoissa sisältää valmiiksi pedatut sängyt sekä loppusiivouksen. Edullisempaa vaihtoehtoa etsiville on tarjolla rivitalohuoneita ja kesäkäytössä olevia mökkejä.

Hotelli Rantakalla tarjoaa myös pidempiaikaista majoitusta sekä laadukkaat kokous-, juhla- ja tapahtumapalvelut 2-150 hengelle ruokailuineen ja aktiviteetteineen.

Huom. Rantakallan alue uudistuu!
Nykyinen hotellin päärakennus tullaan purkamaan vaihettain ja sen tilalle rakennetaan kolme uutta hotellirakennusta, uusi ravintola sekä vastaanottotilat.

 

Hotelli Rantakalla
Matkailutie 150
08 466 642
www.rantakalla.fi

VARAA NYT