Hotelli Rantakalla

Perinteikäs mutta vahvasti uudistuva ja laajentuva Hotelli Rantakalla katsoo merelle Kalajoen Hiekkasärkkien korkeimmalta kohdalta. Hotellia ympäröivät karun kauniit rantadyynit, ja kaikista hotellihuoneista on merinäköala. Mäntymetsikön reunalla, ihan hotellin päärakennuksen lähellä, sijaitsevat Rantakallan Jäkälätien modernit rivitalohuoneistot, retrot rivitalot sekä vuonna 2023 valmistuneet Jäkälähovin huoneistot. Rantakallan päärakennuksen vierestä, upeista merimaisemista, löytyvät tasokkaat Safiiri-huoneistot.  Kävelyetäisyydeltä löydät Hiekkasärkkien monipuoliset palvelut, ravintolat, käyntikohteet ja aktiviteetit.

Rantakallassa voit majoittua ajatuksella sisustetuissa hotellihuoneissa, moniin tarpeisiin soveltuvissa moderneissa huoneistoissa sekä budjettimatkailijana rivitaloissa.

Rantakalla tarjoilee maistuvaa aamiaista erilaiset ruokavaliot huomioiden. Avarassa näköalaravintolassa voit nauttia baarin antimista ja pub-henkisestä menusta sekä istahtaa kesäaikaan terassille maisemaa ihailemaan.

Asiakkaiden käytössä on myös saunaosasto! Virkistävään meriveteen laskeudut läheisestä rannasta, joka uimapaikkana on paikallistenkin suosima. 

 

Hotelli Rantakalla
Matkailutie 150
08 466 642
www.rantakalla.fi

VARAA NYT