Hotelli Rantakalla

Perinteikäs mutta vahvasti uudistuva ja laajentuva Hotelli Rantakalla katsoo merelle Kalajoen Hiekkasärkkien korkeimmalta kohdalta. Hotellia ympäröivät karun kauniit rantadyynit, ja kaikista hotellihuoneista on merinäköala. Mäntymetsikön reunalla, ihan hotellin päärakennuksen lähellä, sijaitsevat Rantakallan Jäkälätien modernit huoneistot sekä retrot rivitalot. Lisäksi Rantakallan päärakennuksen vierestä, upeista merimaisemista, löytyvät keväällä 2022 valmistuneet upouudet, tasokkaat Safiiri-huoneistot. Kävelyetäisyydeltä löydät Hiekkasärkkien monipuoliset palvelut, ravintolat, käyntikohteet ja aktiviteetit.
Rantakallassa voit majoittua ajatuksella sisustetuissa hotellihuoneissa, moniin tarpeisiin soveltuvissa moderneissa huoneistoissa sekä budjettimatkailijana rivitaloissa.

Rantakalla tarjoilee maistuvaa aamiaista erilaiset ruokavaliot huomioiden. Avarassa näköalaravintolassa voit nauttia baarin antimista ja pub-henkisestä menusta sekä istahtaa kesäaikaan terassille maisemaa ihailemaan.

Asiakkaiden käytössä on myös sauna- ja allasosasto, sekin merinäköalalla totta kai! Virkistävään meriveteen laskeudut läheisestä rannasta, joka uimapaikkana on paikallistenkin suosima.

 

Hotelli Rantakalla
Matkailutie 150
08 466 642
www.rantakalla.fi

VARAA NYT