Hotell Rantakalla

Hotel Rantakalla, som är traditionellt men starkt förnyande och expanderande, blickar ut över havet från den högsta punkten på Kalajokis Hiekkasärkät. Hotellet omges av vackra sanddyner, och alla hotellrum erbjuder havsutsikt. Vid skogsbrynet, precis intill huvudbyggnaden, hittar du Rantakallas moderna terrasserade rum på Jäkälätie, retro-terrasserade hus och lägenheterna Jäkälähovi som färdigställdes 2023. Intill huvudbyggnaden, med hisnande havsutsikt, finner du de högkvalitativa Safiiri-lägenheterna. Inom gångavstånd finns de mångsidiga tjänsterna, restaurangerna, sevärdheterna och aktiviteterna i Hiekkasärkät.

På Rantakalla kan du bo i genomtänkt inredda hotellrum, moderna lägenheter som passar olika behov och som budgetresenär i terrasserade hus.

Rantakalla serverar en läcker frukost med hänsyn till olika kostbehov. I den rymliga panoramarestaurangen kan du njuta av utbudet från baren och en publik meny, och på sommaren kan du sitta på terrassen och beundra utsikten.

Gästerna har också tillgång till ett bastuområde! För att svalka dig i havet kan du gå ner till den närliggande stranden, en populär plats även bland lokalbefolkningen.

 

Hotell Rantakalla
Matkailutie 150
+358 8 466 642
www.rantakalla.fi

BOKA NU