Kouluille

Jos suunnittelette luokkaretkeä tai leirikoulua, Kalajoelta löytyy aktiviteetteja mistä valita! Lasten ja nuorten suosikkeja ovat tietenkin vesipuisto JukuPark, Seikkailupuisto Pakka ja kylpylä SaniFani. Kalajoen Meriluontokeskus näyttelyineen ja sukellusvenesimulaattoreineen on ”must-see” -käyntikohde ja aloituspiste vaikka luontopolkuretkelle Perämeren rannikolle.

Alueen yritykset tarjoavat hurjan paljon aktiviteetteja, frisbeegolfista SUP-lautailun kokeiluun. Keväällä 2018 Kalajoelle avautui myös SuperPark Kalajoki, jossa on huiman paljon tekemistä sekä sisällä että ulkotiloissa.

Ota yhteyttä, kerro toiveistanne ja kysy lisää mistä vain! Luokkaretkellä tai leirikoulussa Kalajoella yhdistyvät huvi ja hyöty!

Seikkailupuisto Pakka

Suomen monipuolisin seikkailupuisto! Eritasoiset köysiseikkailuradat vaijeriliukuineen tarjoavat hauskaa ja jännittävää ulkoilmaseikkailua ympäri vuoden kaikenikäisille! Pakasta löytyvät myös Bungee-trampoliinit sekä seikkailutorni X-Tower, josta lähtee 330 metrin mittainen megaliuku hiekkadyynien yllä. 18-väyläinen frisbeegolfrata, Pakkagolf ja jousiammuntakilpailut tarjoavat elämyksiä maan kamaralla.

Tutustu
Kalajoki keskusvaraamo

Alueen laajin ja monipuolisin majoitusvalikoima: yli 200 majoituskohdetta! Valitse loma-asunto, huvila, perinteinen mökki, huoneisto tai hotellihuone tarpeesi mukaan. Majoituksen lisäksi saat varattua Keskusvaraamosta keskitetysti kaikki matkailualueen palvelut: aktiviteetit, ruokailut, liput, kuljetukset, kokoustilat ja -palvelut.

Tutustu
Santa's Resort & Spa Hotel Sani

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani sijaitsee Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä. Hotellihuoneiden ja uusien huoneistojen lisäksi saman katon alla ovat Kylpylä SaniFani, koko perheen tunnelmallinen Ravintola Bistro, sisäleikkipuisto, hoito- ja hemmottelupalvelut, kuntosali, keilahalli – kaikki tarvittava ikimuistoiseen lomaan!

Tutustu