NAUTI MAUISTA

Kolmen ruokalajin romanttinen illallinen tai rannalla nautittu jäätelö. Pitkä lounas hyvässä seurassa tai nuotiokahvit melontaretken lomassa. Kupillinen kuumaa huurteisessa pakkassäässä tai virkistävä piipahdus kesäkahvilassa. Pidä pieni herkkutauko tai nauti pitkän kaavan mukaan.

Kalajoella kaikki maistuu paremmalle!

 

Vinkki! Kalajoella voit nauttia paikallisten ravintoloiden herkuista helposti myös kotona, mökillä, lomahuoneistossa, työpaikalla tai vaikkapa retkieväänä luonnossa! Tutustu noutoruokapalveluihin täältä.

Ravintolat


Pue päällesi parasta, tai lähde liikkeelle rennosti. Valitse rouhea maalaismeininki tai hienompi miljöö. Maista jotain ihan uutta. Jaa nautinto ystäviesi, perheesi tai rakkaasi kanssa. Ole kaunis ja rohkea ja kosi upeassa auringonlaskussa! Tee lähtemätön vaikutus asiakkaaseen tai yhteistyökumppaniin. Rentoudu ja nauti.

Kalajoen ravintolat pistävät parastaan taatakseen tuoreet maut ja unohtumattoman illan!

 

Lue lisää

Baarit & Aftersea


Kokoonnu kavereiden kanssa puimaan mennyt päivä. Viihdy hetki tai viivy tanssilattialla pitempään. Kuuntele livemusaa ja laula mukana. Syö rennosti vaikka sormin. Nuole lautanen lopuksi! Tunne, kuinka kesäauringon hehku tai talven lumihiutaleet ja onnistuneet päivän muistot viipyvät vielä iholla.

 

Lue lisää

Kahvilat ja kioskit


Kumoa virkistävä frappe kesän kuumuudessa. Nauti lämmittävä tee talven viileydessä. Siirrä isoa nälkää pienellä purtavalla. Katsele ohikulkijoiden hymyjä. Sulje silmäsi ja nauti tauosta. Paina kielesi viileään jäätelöön. Ota vielä toinenkin pallo!

Kalajoen kahvilat ja kioskit tarjoilevat herkullisen hengähdystauon!

 

Lue lisää

Herkuttele kotona


Kalajoella voit nauttia paikallisten ravintoloiden ja kahviloiden herkuista helposti myös kotona, mökillä, lomahuoneistossa, työpaikalla tai vaikkapa retkieväänä luonnossa!

 

Lue lisää