Avoimet työpaikat

Kalajoen aktiivinen matkailukeskus Suomen suurimmalla hiekkarannalla, tarjoaa monipuolisesti kesätyöpaikkoja. Keräämme tälle sivustolle matkailukeskuksen avoimet työpaikat. Ota rohkeasti yhteyttä toimijaan, joka kiinnostaa sinua eniten ja nappaa unelmiesi kesätyöpaikka! 

Hiekkadyyni Oy

Hiekkasärkkien suosituimpia ravintoloita luotsaava Hiekkadyyni Oy hakee tekijöitä riveihinsä. Hiekkadyyni hakee kokkeja, apukokkeja ja tarjoilijoita sekä ravintolan aputyöntekijöitä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV Tiia Priuskalle tiia.priuska@gmail.com tai soita +358 45 1121599

Sandy Kelt on vuonna 2013 perustettu autenttinen irkkubaari ja gastropubi. Sandy Kelt tarjoilee asiakkailleen herkullista ruokaa, laajan valikoiman juotavaa ja elävää musiikkia joka viikko. Dyyni avasi ovensa huhtikuussa 2003 legendaarisen Musiikkiravintola Matkailijan tiloihin. Dyyni on paikka missä vanhat juomaklassikot haastavat uudet tulokkaat ja hyvät juhlat ja tarinat syntyvät. Aivan rannan tuntumassa leirintäaluleella sijaitseva Beach Bar Surffari on rento rantabaari. Surffarissa olet Kalaforniassa: terassilta näet dyynien välistä kimmeltävän meren, keittiö loihtii herkullista syötävää ja juotavaa. 2021 valmistunut lasitettu terassi takaa lämmön vaikka perämeri olisi viileällä tuulella. 

Hae töitä