Avoimet työpaikat

Kalajoen aktiivinen matkailukeskus Suomen suurimmalla hiekkarannalla, tarjoaa monipuolisesti kesätyöpaikkoja. Keräämme tälle sivustolle matkailukeskuksen avoimet työpaikat. Ota rohkeasti yhteyttä toimijaan, joka kiinnostaa sinua eniten ja nappaa unelmiesi kesätyöpaikka! 

Hiekkadyyni Oy

Hiekkasärkkien suosituimpia ravintoloita luotsaava Hiekkadyyni Oy hakee tekijöitä riveihinsä. Hiekkadyyni hakee kokkeja, apukokkeja ja tarjoilijoita sekä ravintolan aputyöntekijöitä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV Tiia Priuskalle tiia.priuska@gmail.com tai soita +358 45 1121599

Sandy Kelt on vuonna 2013 perustettu autenttinen irkkubaari ja gastropubi. Sandy Kelt tarjoilee asiakkailleen herkullista ruokaa, laajan valikoiman juotavaa ja elävää musiikkia joka viikko. Dyyni avasi ovensa huhtikuussa 2003 legendaarisen Musiikkiravintola Matkailijan tiloihin. Dyyni on paikka missä vanhat juomaklassikot haastavat uudet tulokkaat ja hyvät juhlat ja tarinat syntyvät. Aivan rannan tuntumassa leirintäaluleella sijaitseva Beach Bar Surffari on rento rantabaari. Surffarissa olet Kalaforniassa: terassilta näet dyynien välistä kimmeltävän meren, keittiö loihtii herkullista syötävää ja juotavaa. 2021 valmistunut lasitettu terassi takaa lämmön vaikka perämeri olisi viileällä tuulella. 

Hae töitä
 
Seikkailupuisto Pakka
Jos olet innokas tarttumaan kesätöihin, mutta haluat samalla nauttia kesästä, niin ulkona työskentely takaa, että kesäsi ei mene ohi! Kesäsi on täynnä jännitystä ja elämyksiä Seikkailupuisto Pakassa! Pakassa koetaan ilon hetkiä, rohkeuden kasvua ja tiimityön voimaa keskellä puiden havinaa ja rannikon raikasta ilmastoa.
Haluatko sinä liittyä tulevana kesänä Seikkailupuisto Pakan tiimiin?
 
Seikkailupuisto Pakka etsii seikkailuohjaajia ja kahvilatyöntekijöitä toukokuusta lokakuuhun, erityisesti kesäsesongin aikaan kesäkuusta koulujen alkuun.
 

Tunnistatko itsesi näistä ominaisuuksista? Hyvät asiakaspalvelutaidot, vähintään 18-vuoden ikä (ei ole edellytys kahvilatyöntekijöille), hyvä terveydentila, liikunnallinen (erityisesti seikkailuohjaajille), hyvä englannin kielen osaaminen (ruotsin kielestä iso plussa), joustava, ahkera ja oma-aloitteinen. Jos tunnistat itsesi vastuullisena ja energisenä tiimin jäsenenä, olet Seikkailupuisto Pakan etsimä henkilö. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä sinulle tarjotaan kattava perehdytys ja tiimin tuki.

Seikkailuohjaajilla ensiapukoulutus katsotaan eduksi.
Kahvilatyöntekijöillä hygieaniapassi ja kokemus kassatyöstä katsotaan eduksi.
 
Seikkailuohjaaja → Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@seikkailupuistopakka.com.
Kahvilatyöntekijä → Lähetä hakemuksesi osoitteeseen piritta@seikkailupuistopakka.com
 
Palkkaus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Vesipuisto JukuPark

Kalajoen JukuParkin kesätyöhaku on nyt avoinna ja kesätyöntekijöitä etsitään jälleen huipputiimeihin.
Kesätyöntekijöitä etsitään seuraaviin tehtäviin: Uinninvalvoja, Grillit ja Kioskit, Lipunmyynti & Infopiste, Puistotyöntekijä ja Huoltotyöntekijä.

Työ on asiakaspalvelutyötä, missä arvostetaan ahkeruutta, joustavuutta sekä yhteistyökykyä. Työnhakijan on hyvä olla ulospäinsuuntautut ja omatoiminen, asiakaspalveluhaluinen, kielitaitoinen sekä vastuuntuntoinen.

Hae töihin
Ravintola Pihvitupa
Ravintola Pihvitupa Hiekkasärkkien sydämessä hakee nyt uusia kesätyöntekijöitä joukkoonsa! Pihvitupa etsii innokkaita ja positiivisia henkilöitä, jotka haluavat liittyä mukaan laadukkaaseen 
a la carte -ravintolatiimiinsä.
 
Työtehtäviin kuuluu muun muassa ruoka-annosten tarjoilu asiakkaille sekä pöytien blokkaaminen. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, mutta hakijoilta odotetaan positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Pihvitupa tarjoaa mahdollisuuden kehittää taitojaan kesän kiireessä yhdessä kokeneiden ammattilaisten kanssa. 
 
Mikäli etsit kesätyötä, jossa voit olla osa hauskaa työyhteisöä ja tarjota asiakkaille unohtumattomia ravintolaelämyksiä, lähetä hakemuksesi osoitteeseen myynti@ravintolapihvitupa.fi
 
Pihvitupa Steak House
Cafe BeachRosé
Hiekkasärkkien aitiopaikalla sijaitseva Cafe & Bar BeachRosé hakee kesäksi 2024 joukkoonsa iloisia, reippaita ja idearikkaita kokkeja / kahvilatyöntekijöitä. Kokemus kahvilatöistä, anniskelusta sekä erikoiskahveista katsotaan eduksi. Tehtäviin kuuluu ruoka-annosten ja kahvilatuotteiden valmistus sekä asiakaspalvelutehtävät. BeachRosessa on A-oikeudet, joten anniskelupassi vaaditaan.
 
Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen cafe@beachrose.fi
Tapion Tupa

Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitseva Tapion Tupa etsii palvelukseensa 

Vastaanottovirkailijaa/ kahvilatyöntekijää 

Toimimme valtatie 8 varrella ympärivuotisesti. Alan koulutus, työkokemus, kielitaito sekä Hotellinx cloud tuntemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja toimit jalat maassa, omaat iloisen asenteen ja nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä, sekä otat vastuun töistäsi. Suomen ja Englannin kielentaitoa, työ alkaa 1.5 ja 1.6 työnkesto 3-6 kk
Hakemukset liitteineen (ei palauteta) lähetetään työnantajan osoitteeseen.

Kioskimyyjää/uinninvalvojaa

Tapiolandiaan kesäsesongin ajaksi. Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, palveluhenkinen, ulospäinsuuntautunut ja toimit jalat maassa, otat vastuun töistäsi. Hakijalta vaaditaan Ea-kurssi suoritus ja uimataitoa. Hakemus liitteineen työnantajan osoitteeseen. Kielitaito suomi ja englanti. työalkaa 17.6 kesto n. 2 kuukautta

 

Keittiöapulaisia

Olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja toimit jalat maassa. Omaat iloisen asenteen ja otat vastuun töistäsi. Suomen kielentaito. Työn kuvaus: noutopöydän-, vitriininhoitoa, ruokasalin ja kahvilan siisteyden ylläpitoa siivousta ym. keittiöapulaisen työtä. Työn kesto n. 3 kk ja mahdollisuus työntekoon myös keväällä ja syksyllä 

Kokkia

Olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja toimit jalat maassa. Laitat hyvää ruokaa ja tykkäät myös leipomisesta. Omaat iloisen asenteen, nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä, hallitset sekä lounas että a´la carte ruoan valmistuksen. Alan koulutus, suomenkielen taito. Hakemukset liitteineen työnantajan osoitteeseen. Asunnon saannissa avustetaan. Työn kesto yli 12 kk myös lyhyempi työsuhde ( 6 kk työsuhde mahdollista). 

Siivoojia.

Tehtävänä majoitus- ja yleistentilojen siivousta. Olet, oma-aloitteinen palveluhenkinen ja toimit jalat maassa, omaat iloisen asenteen, sekä otat vastuun töistäsi. Suomen kielentaito

 
Lisätietoja yrityksestä www.tapiontupa.fi
 
Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen sähköpostilla kari(at)tapiontupa.com tai perinteisesti postilla Tapion Tupa matkailutie 3 85100 Kalajoki
Tapion Tupa
Raitin Ravintola

Eli Raitin Ravintolan perhe hakee kesähessuja pizzaa paistamaan, burgereita kasaamaan, tiskejä tiskaamaan ja asiakkaita hyvin palvelemaan. Mahdollisuus treenata jo keväällä. Töitä mahdollisesti myös kesän jälkeen.

Vaatimukset edelleen samat: osaat huonoja vitsejä tai ainakin siedät niitä, olet mielellään 18 v, mutta pärjätään nuorempienkin kanssa. Sinulla on hygieniapassi, hyvä asenne ja into tienata. Kokemus ei välttämätön, koulutamme kyllä.

Mitä saat? Tessin mukaisen palkan, alennuksen pizzoista ja burgereista, mukavat työkaverit ja extra kivat pomot, huonoja vitsejä käyttöösi. Ne on aina tarpeen.

Lähetä hakemuksesi asap osoitteeseen raitinravintola@gmail.com.
Lisätietoja voi kysellä puh.nrosta Minna 040 5833036.
Paikkoja ei tälle kesälle niin montaa. Nyt kannaattaa olla nopea. Hyvät tyypit saa varmasti paikan.