Avoimet työpaikat

Kalajoen aktiivinen matkailukeskus Suomen suurimmalla hiekkarannalla, tarjoaa monipuolisesti kesätyöpaikkoja. Keräämme tälle sivustolle matkailukeskuksen avoimet työpaikat. Ota rohkeasti yhteyttä toimijaan, joka kiinnostaa sinua eniten ja nappaa unelmiesi kesätyöpaikka! 

Hiekkadyyni Oy

Hiekkasärkkien suosituimpia ravintoloita luotsaava Hiekkadyyni Oy hakee tekijöitä riveihinsä. Hiekkadyyni hakee kokkeja, apukokkeja ja tarjoilijoita sekä ravintolan aputyöntekijöitä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV Tiia Priuskalle tiia.priuska@gmail.com tai soita +358 45 1121599

Sandy Kelt on vuonna 2013 perustettu autenttinen irkkubaari ja gastropubi. Sandy Kelt tarjoilee asiakkailleen herkullista ruokaa, laajan valikoiman juotavaa ja elävää musiikkia joka viikko. Dyyni avasi ovensa huhtikuussa 2003 legendaarisen Musiikkiravintola Matkailijan tiloihin. Dyyni on paikka missä vanhat juomaklassikot haastavat uudet tulokkaat ja hyvät juhlat ja tarinat syntyvät. Aivan rannan tuntumassa leirintäaluleella sijaitseva Beach Bar Surffari on rento rantabaari. Surffarissa olet Kalaforniassa: terassilta näet dyynien välistä kimmeltävän meren, keittiö loihtii herkullista syötävää ja juotavaa. 2021 valmistunut lasitettu terassi takaa lämmön vaikka perämeri olisi viileällä tuulella. 

Hae töitä
JukuPark Kalajoki

JukuParkin kesätyöhaku on nyt avoinna ja jälleen etsitään kesätyöntekijöitä huipputiimeihin. JukuPark ja SeikkailuGolf Kalajoki etsii Uinninvalvojia, Grilli- ja kioskityöntekijöitä, Kokkeja, Ravintolavastaavaa, Tarjoilijoita, Lippu- ja infotyöntekijöitä, Puistotyöntekijöitä ja Huoltotyöntekijöitä.

Jukupark on Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitseva huvi- ja vesipuisto. Puisto koostuu erilaisista puuhakohteista, vesiliukumäistä ja uima-altaista. Uutuuksina kesällä 2023 JukuPirates-vesiseikkailu ja merirosvolinna! Puistosta löytyy myös mm. hurja Merirosvo kiipeilymaa, Fantazy-minigolfalue, hauskat polkuveneet sekä sähköiset törmäilyveneet. JukuParkin vieressä on koko perheen SeikkailuGolf sekä terassiravintola Kompassi.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi

 

Hae töitä
Santa´s Resort & Spa Hotel Sani

Kalajoen Hiekkasärkkien kylpylähotelli Santa´s Resort & Spa Hotel Sani hakee tiimiinsä kesätyöntekijöitä. Kesälle 2023 haetaan vastaanottovirkailijoita, tarjoilijoita ja kokkeja.

 
Sanissa uskotaan ja tiedetään, että Kalajoen Hiekkasärkillä pukkikin kesällä mieluusti lomailee! Täällä nautitaan auringosta ja upeasta hiekkarannasta. Liity iloiseen joukkoon, jos sinullakin on joulufiilistä sydämessä ympäri vuoden ja haluat olla toteuttamassa parhaat ja maukkaimmat kesämuistot asiakkaille.
 
Kaikki avoimet työpaikat löydät osoitteesta: santashotels.fi/avoimet-tyopaikat/
 
Hae töitä
Hotelli Ravintola Lokkilinna

Haluatko kesäksi töihin Kalajoen Hiekkasärkkien aitiopaikalle? Hotelli Ravintola Lokkilinna etsii kesäksi riveihinsä kokkeja, baarimestareita ja tarjoilijoita. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen ravintola@lokkilinna.fi

Hae töitä
Kalajoki Keskusvaraamo

Kalajoki Keskusvaraamo etsii siivoojia Hiekkasärkkien kesäsesonkiin! Siivoojan työtehtäviin kuuluu mm. majoitustilojen lopputarkastukset ja -siivoukset, tarviketäydennykset, petaukset sekä liinavaateviennit pesulaan. Oletko sinä tehopakkaus, jolta löytyy organisointikykyä ja halua tehdä hyvää jälkeä? Työtä tehdään pareittain Keskusvaraamon autolla, joten ajokortti ja aikaisempi työkokemus siivoustehtävistä on sinulle tässä työnhaussa plussaa! Toivomme sinulta löytyvän myös hyvää fyysistä kuntoa, aluetuntemusta sekä tsemppaavaa tiimihenkeä!

Kalajoki Keskusvaraamo tarjoaa majoitusta ympäri vuoden, Kalajoen laajimmasta tasokkaiden mökkien ja loma-asuntojen valikoimasta. Välityksessä on yksityisten omistajien loma-asuntoja, huoneistoja ja mökkejä. Valikoimassa myös joukko hotellihuoneita. Lähes 300 majoituskohdetta sijaitsevat Kalajoen Hiekkasärkkien alueella muutaman kilometrin säteellä toisistaan.

Hae töitä
Henry´s Saloon

Töihin Kalajoen Hiekkasärkille ja minnekäs muualle kuin Henry’s Saloon ravintolaan? Haemme iloiseen porukkaamme kokkeja, keittiötyöntekijöitä, tarjoilijoita sekä blokkareita. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen ravintola@henryssaloon.fi

Lisätietoja ravintolapäällikkö
Antti Nikupaavo p. 044-5678472

 

Hae töitä
Töihin perinteiseen miljööseen Tapion Tuvalle
Kesä tulee ja Tapion Tupa hakee työntekijöitä: Kokki vakituiseen työsuhteeseen sekä kesätöihin: keittiöapulaisia, siivoojia, majoitus ja yleisten tilojen siivousta, uinninvalvojia/kioskimyyjää, kahvila/vastaanotto (kahvilatyö, majoituksen vastaanotto, myynti)
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla Tapion Tuvalle
 
Hae töitä
Ravintola Lohilaakso

Ravintola Lohilaakso hakee kesäksi 2023 kahvilatyöntekijöitä. Työnteko vaatii iloisen asiakaspalveluun sopivan asenteen ja hygieniapassin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen lohilaakso@gmail.com

Ravintola Lohilaakso tarjoaa savusiika- ja lohiaterioita sekä oman savustamon savukalasalaatteja. Idyllinen riihimiljöö 80-paikkasen terassin kera sijaitsee lammen rannalla.

Lue lisää Lohilaaksosta: lohilaakso.fi

Hae töitä
Viihdekeskus Merisärkkä


Tule meille työkaveriksi  Hiekkasärkkien parhaille mestoille Viihdekeskus Merisärkälle ja Ravintola Stagelle!

Haemme tiimiimme useita tekijöitä. Voit siis olla urasi alkupuolella oleva kokki, tarjoilija tai kokeneempi ravintola-alan ammattilainen, tarjoamme työtä ja oppimisen paikkoja monen tasoiselle tekijälle. Annamme kattavan perehdytyksen, jolla varmistamme, että jokaisella on mahdollisuus menestyä omassa työssä.
Odotamme sinulta työhön tarttuvaa asennetta, paineensietokykyä, sitoutumista työhön sekä positiivista energiaa.

Asenne ja innostus ratkaisee, tärkeintä halu tehdä kovasti töitä vauhdikkaassa ravintola ympäristössä.  Aiempi työkokemus on eduksesi, joskaan ei välttämättömyys. Hyppää mukaan tähän iloiseen porukkaan laita vapaamuotoinen hakemus tulemaan 

info@merisarkka.fi www.merisarkka.fi 

 

Hae töitä
Café & Bar Beachrosé
Café & Bar Beachrosé hakee kesäksi 2023 iloisia, reippaita ja idearikkaita kokkeja / kahvilatyöntekijöitä. Kokemus kahvilatöistä, anniskelusta sekä erikoiskahveista katsotaan eduksi. Tehtäviin kuuluu ruoka-annosten ja kahvilatuotteiden valmistus sekä asiakaspalvelutehtävät. BeachRosessa on A-oikeudet, joten anniskelupassi vaaditaan.🥂
 
Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen cafe@beachrose.fi
 
Hae töitä
Raitin Ravintola
Raitin Ravintolan perhe hakee kesähessuja pizzaa paistamaan, burgereita kasaamaan, tiskejä tiskaamaan ja asiakkaita hyvin palvelemaan. Mahdollisuus treenata jo keväällä. Töitä mahdollisesti myös kesän jälkeen.
Työssä sinun olisi hyvä osata huonoja vitsejä tai ainakin sietää niitä, olla mielellään 18 v, mutta pärjätään nuorempienkin kanssa, sinulla tulisi olla hygieniapassi, hyvä asenne ja into tienata rahaa. Työkokemus ei ole välttämätön, tehtävään saa koulutuksen
 
Työstä saat, Tes:in mukaisen palkan, alennuksen pizzoista ja burgereista, mukavat työkaverit ja extra kivat pomot, huonoja vitsejä käyttöösi sillä ne ovat aina tarpeen.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen raitinravintola@gmail.com. Lisätietoja voi kysellä puh.nrosta Minna 040 5833036
 
Hae töitä
ABC Hiekkasärkät

Haluatko kasvaa asiakaspalvelun ammattilaiseksi vai oletko jo kenties sellainen? Vai etkö vielä tiedä, mitä tulevaisuudelta haluat?

Hiekkasärkkien ABC-liikennemyymälässä pääset tutustumaan monipuoliseen ympäristöön ja työskentelemään eri työtehtävissä Salen, ravintolan ja Hesburgerin puolella. Työssä arvostetaan avointa ja rohkeaa asennetta sekä oma-aloitteisuutta, mutta ennen kaikkea halua oppia. Työtehtävään räätälöidään perehdytys osaamistasosi mukaan ja rennossa työporukassamme uskaltaa kysyä tyhmiäkin kysymyksiä!

KPOlaisena saat S-ryhmän ja Osuuskauppa KPO:n erinomaiset henkilöstöedut käyttöösi. Näitä ovat mm. kattava työterveyshuolto ja erilaiset ostoedut S-ryhmän ravintoloissa ja kaupoissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: marjo.virkkala@sok.fi tai puh: 0207808343

Hae töihin