Kalajoen kevät

KOE MERILUONNON HERÄÄMINEN

Tervetuloa hämmästelemään luonnon heräämistä kevääseen, palvelevaan matkailukeskukseen meren äärelle!
Kalajoella yhdistyvät merellinen luonto, kumpuilevat kangasmetsät ja jokivarren monipuolinen maisema. Meri luopuu hiljalleen jääpeitteestään ja luonto herää eloon. Voit ihastella jäästä vapautuvaa merta esimerkiksi rannalla kävellen, ilmatyynyaluksen kyydissä tai kokeilla melomista jäiden seassa yhdessä kokeneiden oppaiden kanssa.
Suurin osa Kalajoen palveluista on avoinna ympäri vuoden, joten lomalle tullessasi voit keskittyä olennaiseen ja nauttia Kalajoen keväästä.

Kevät maistuu hyvältä

Kalajoella herkkusi valmistaa asialleen omistautunut ammattilainen, aidoista ja maukkaista raaka-aineista. Paikalliset tunnetaan myös aidosti ystävällisestä palvelusta. Heitä siis ruokahuolesi ja istu pöytään! Illan tullen löydät mieleisesi menopaikan, jossa viihdyt omassa porukassa tai bailaat huippuviihdyttäjien tahtiin! Tutustu Kalajoen ravintolatarjontaan ja rakkaudella tehtyyn ruokaan.

Syö & juo
Keväällä majoitut edullisesti

Kalajoen majoituskapasiteetti kasvaa vuosi vuodelta ja valinnanvaraa sopivan majoituksen löytämiseen on kattavasti. Keväällä majoituksen hinta on kesään verrattuna huomattavasti edullisempaa. Tutustu Kalajoen tarjontaan ja varaa majoitus kevään lomallesi. 

Majoitu
Koe arktinen jäämelonta Kalajoen edustalla

Kalajoen keväässä on mahdollista kokea täysin ainutlaatuinen, jännittävä mutta turvallinen melontaretki jäiden seassa. Lähde luksusretkelle kokeneiden oppaiden kanssa. Mereltä etsitään täydelliset olosuhteet jäämelontaan ja mukana kulkee 10 paikkainen turva-alus DMS Matilda. Koe yhteys jäästä vapautuvaan Perämereen täysin uudella tavalla.

Katso video
Tekemistä säällä kuin säällä.

Rentoudu kylpylässä ja saunan löylyissä, heittäydy sisäleikkipuiston maailmaan tai hohtokeilaa musiikin rytmissä ja värivalojen loisteessa. Treenaa kuntosalilla tai nosta sykettä ryhmäliikuntatunnilla. Löydä leikkisä mielesi uudelleen. Kalajoelta löydät monipuolisesti tekemistä myös sisätiloissa.

Sisällä
Ulkonaliikkujan paratiisi

Kalajoelta löydät monipuolisesti tekemistä ulkona. Anna merituulen tuivertaa tukkasi sekaisin.  Ota mukaasi perhe ja parhaat kamut. Kalajoen ihmeet kutsuvat toimintaan – kaikkina vuodenaikoina!

Ulkona
Ilmatyynyaluksella meren jäälle

Ilmatyynyalus ajelu keväisessä rahjan saaristossa on kokemus jonka jokaisen pitäisi kokea. Laita aurinkolasit päähän ja suuntaa aurinkoiselle meren jäälle nauttimaan Rahjan saariston keväisistä maisemista, paistamaan makkaraa ja juomaan lämmintä juomaa laavulla.

Lue lisää