Hotelli-ravintola Lokkilinna ja meri-iglut

Upeaa merimaisemaa silmänkantamattomiin – Hotelli-ravintola Lokkilinnassa meriluonnon kauneus avautuu niin ravintolapöydästä kuin hotellihuoneen parvekkeelta.

Lokkilinna on 26 viihtyisän, tilavan ja nykyaikaisen huoneen kodikas ja persoonallinen hotelli. Useimmissa huoneista kaunista maisemaa voi ihailla omalta parvekkeelta. Osassa huoneita on myös minikeittiö ja oma sauna. Lisäksi Lokkilinnan kautta löytyy majoitusta 2-8 henkilön lomaosakkeissa Hiekkasärkkien matkailualueella.

Lokkilinnassa on myös merinäköalaravintola isolla Mmmmmm:lla. Ympärivuotisesti upeissa puitteissa palvelee satapaikkainen ravintola, loppukeväästä ihanaan syksyyn maisemista voi nauttia myös yli satapaikkaisella terassilla. Aurinkoterassilla on kesäisin ja loma-aikaan usein elävää musiikkia.

Hemmottelua kaipaaville vuokrattavissa on komeilla merimaisemilla varustettu ulkoporeallas sekä 8-paikkainen limusiini!

 

Uutuutena Lokkilinna tarjoaa myös elämyksellistä majoitusta meri-igluissa!
Meri-iglu on kahden hengen kompakti, mutta ylellinen sviitti, joka on varusteltu elämyksellistä loma-asumista ajatellen. Pääroolissa on esteetön lattiasta kattoon avautuva näkymä merelle.
Varusteluun kuuluvat parivuode, keittiö, alaslaskettava ruokapöytä, ruokakellari ja wc. Matkavarusteille löytyy säilytystilat vuoteen alta. Tilavalla terassilla on aurinkotuolit, keraaminen grilli sekä uimaportaat. Meri-iglun lämmitys on säädettävissä sään mukaan. Sisältä löytyvät myös wifi-yhteys, radio, puhelimen latausmahdollisuus, kaiuttimet, usb-liitäntä sekä tunnelmavalaistus eri säädöillä. Igluyön hintaan kuuluva aamupalakori pitää sisällään kinkku-juustoleivän, croissantin marmeladilla, hedelmän sekä chiansiemenvanukkaan.
Kesäaikaan iglut sijaitsevat meressä noin 700 metrin päässä Kalajoen Hiekkasärkkien rannasta. Kuljetus rannasta igluille tapahtuu veneellä.
Syksyllä ja talvella iglut sijaitsevat Konikarvossa, noin 8 km päässä Hiekkasärkiltä, upean Rahjan saariston maisemissa.

Tutustu meri-igluihin tästä.

 

Hotelli-ravintola Lokkilinna
Matkailutie 199
08 469 6700
www.lokkilinna.fi