Hotell och restaurang Lokkilinna

Lokkilinna erbjuder högklassigt boende med ett utmärkt läge i närheten av hav och sandstrand.
Lokkilinna har 26 mysiga, rymliga och moderna rum. En del av rummen har även ett minikök och en egen bastu. Alla rum har havsutsikt.
Dessutom erbjuder hotellet inkvartering i semesterandelsstugor på Hiekkasärkäts område.

Havsutsikten i restaurangen med 100 sittplatser och den trivsamma miljön är Lokkilinnas unika tilläggskryddor, men grunden i köket ligger i den högkvalitativa husmanskosten. Lokkilinna serverar fräsch och lätt mat med inhemska råvaror enligt säsong såväl på lunchbordet som á la carte. Färsk fisk får man på tallriken alltid när det är möjligt.
Från vårvintern till den härliga hösten kan man njuta ute på inglasade solterrassen som har över 100 sittplatser, och där det sommar- och semestertider spelas levande musik. Det serveras också en avslappnad meny med pizzor, hamburgare och wings.

Om man vill njuta lite extra kan man hyra ett utomhus bubbelbad med fin havsutsikt. Man kan även hyra en limousin för 8 personer!

 

SOM NYHET ERBJUDER LOKKILINNA ÄVEN UPPLEVELSERIK INKVARTERING I HAVSIGLOR!

Havsiglon är en kompakt, men lyxig svit för två och är utrustad med tanke på ett upplevelserikt semesterboende. Huvudrollen innehas av en obehindrad utsikt från golv till tak över havet.

Utrustningen omfattar dubbelsäng, kök, nedfällbart matbord, matkällare och toalett. Under sängen finns utrymme för förvaring av bagage. Den rymliga terrassen har solstolar, en keramisk grill samt en badstege. Uppvärmningen av havsiglon kan regleras efter vädret. Inomhus finns även wifi-anslutning, radio, möjlighet att ladda telefonen, högtalare, USB-uttag samt stämningsbelysning med olika inställningar. I priset för en natt i iglon ingår en frukostkorg, som innehåller ost-skinksmörgåsar, croissanter med marmelad, frukt samt chiafröpudding. På sommaren iglorna är belägna cirka 700 meter från stranden vid Hiekkasärkät i Kalajoki. Transporten från stranden till iglorna sker med båt.
På hösten och vintern iglorna är belägna i Konikarvo / Rahja skärgård cirka 8 km från Hiekkasärkät. 

Läs mer om havsiglorna här.

 

Hotel-restaurant Lokkilinna
Matkailutie 199
+358 8 469 6700
www.lokkilinna.fi