Kalajoen tarjoukset

Santa´s Resort & Spa Hotel Sanin talvilomatarjous

Yövy Santa`s Sanissa vähintään 2 yötä, saat majoituksen hinnasta 15% alennusta! Esimerkiksi majoitus Standard-huoneessa kahdelta 121 €/vrk ja perheeltä 2 aikuista ja 2 lasta 150 €/vrk, yöpyessäsi vähintään 2 yötä. 

Hintoihin sisältyy majoitus, aamiainen sekä kylpylä-uimahallin ja sisäleikkipuiston käyttö. Talviaikaan lainaamme hotellivieraillemme myös veloituksetta pulkkia, liukureita ja potkukelkkoja, ja aivan hotellimme takana sijaitsee loistava mäenlaskupaikka! Varaa huoneesi osoitteesta www.santashotels.fi/hotelsani 

Tarjoushinnat voimassa 17.2.-12.3. saatavuuden mukaisesti.

 

Kalajoki Keskusvaraamo tarjoaa Kalajoen laajimman valikoiman

Haluatko viettää talvilomaasi laadukkaassa huoneistossa tai upeassa mökissä meriluonnon äärellä? Kalajoki Keskusvaraamo tarjoaa laajimman valikoiman majoituskohteita. Hyödynnä talvilomasesongin edulliset hinnat: Huoneistot alk. 90€ /vrk Mökit alk.110€ / vrk
Tutustu valikoimaan

 

Nauti meriluonnosta ja majoitu Lokkilinnan Meri-Igluun tai hotellihuoneeseen Hiekkasärkkien aitiopaikalle

Meri-Iglu 180€/vrk/2hlö sis. aamiaiskorin ja siivouksen.Majoitus 95€/2hlö/vrk sis. aamiainen ja iltasauna.Huone minikeittiöllinen, parveke merinäköalalla.

Tarjous voimassa 17.2-12.3.2023

Varaukset: p. 08 469 6700 tai hotelli@lokkilinna.fi

 

Talviloman viettoon Hiekka Bookingin kautta Hiekkasärkille!

Kalajoen monipuolinen luonto ja upeat puitteet meren äärellä kutsuvat talviloman viettoon! Hiihdä hyvin hoidetuilla kymmenien kilometrien mittaisilla hiihtoladuilla, vuokraa fatbike ja tutustu uusiin talvipyöräilyreitteihin, pulikoi uimahallissa ja nauti laadukkaiden ravintoloiden herkullisesta tarjonnasta! Loman kruunaa rentoutuminen kuumakivihieronnassa tai vaikkapa kasvohoidossa kylpylän yhteydessä toimivassa day spassa.

Majoittuessasi talvilomilla Hiekka Bookingin laadukkaissa lomahuoneistoissa, saat nyt kolme yötä kahden hinnalla!

Hinnat alkaen
Saunallinen kaksio 198 EUR/3 vrk/2+2hh
– Sisältää majoituksen yhden makuuhuoneen kohteessa (keittiö, sauna, lasitettu parveke), liinavaatteet ja loppusiivous tilattavissa lisämaksusta

Saunallinen kolmio 278 EUR/3 vrk/4+2hh
– Sisältää majoituksen kahden makuuhuoneen kohteessa (keittiö, sauna, lasitettu parveke), liinavaatteet ja loppusiivous tilattavissa lisämaksusta

Marina Chalets Studio 258 EUR/3vrk/2+2hh
– Sisältää majoituksen studio-huoneistossa (keittiö, merinäköala, lasitettu parveke), liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät hintaan

Muista myös edulliset viikkohintamme, alkaen 350 EUR/7 vrk!

 

Tarjous voimassa 17.2.-12.3.2023 välisenä aikana. Huoneistot sijaitsevat Kalajoen Hiekkasärkkien ydinalueella ja ovat uusia, laadukkaita kohteita.
Tarjoushintaisia huoneistoja tarjolla rajoitetusti.

Varaukset

sähköpostitse info@hiekkabooking.fi / p. 0505415431

Yhdistä etätyö ja loma! Majoitu pidempään Hiekka Bookingin lomahuoneistoissa, edullisesti!Viikkohinnat nyt alkaen 350 EUR/7 vrk.

Hinta sisältää majoituksen 1-4 hlölle studio-huoneistossa, jossa on keittiö, wc/suihku, parivuode ja vuodesohva kahdelle. Liinavaatteet ja loppusiivous tilattavissa erikseen. Myös lemmikkiystävällisiä huoneistoja saatavilla!

 Varaukset osoitteesta www.hiekkabooking.fi, soittamalla p. 0505415431 tai sähköpostitse info@hiekkabooking.fi.

 

Talven perheloma Hiekkasärkkien näköalapaikalla Hotelli Rantakallassa 

Majoitu talvilomalla lumisten dyynien ja jäätyneen meren äärellä Rantakallassa! Valitse tilava perhehuone näköalalla hotellin päärakennuksesta tai viihtyisä ja moderni huoneisto omalla saunalla sekä keittiöllä Rantakallan välittömästä läheisyydestä. 

Majoitus 1-4:lle Safiirihuoneistossa 297 €/3 vrk
sisältäen liinavaatteet ja siivouksen. Huoneistossa majoittuessa buffet-aamiainen on saatavilla lisämaksusta etuhintaan 10 € / aikuinen, 5 € / lapsi 4-12 v. Myös lisäpatjoja on saatavilla isommille perheille. 

Majoitus 1-4:lle Hongisto tai Petäjistö-huoneistossa 258 €/3 vrksisältäen liinavaatteet ja siivouksen. Huoneistossa majoittuessa buffet-aamiainen on saatavilla lisämaksusta etuhintaan 10 € / aikuinen, 5 € / lapsi 4-12 v. Myös lisäpatjoja on saatavilla isommille perheille. 

 Majoitus 4:lle Rantakallan perhehuoneessa 239 €/2 vrk
sisältäen buffet-aamiaisen, iltasaunan ja uima-altaan käytön 

Majoitus 2:lle Superior-huoneessa 179 €/2 vrk
sisältäen buffet-aamiaisen, iltasaunan ja uima-altaan käytön

Hinnat ovat voimassa 17.2.-12.3.2023

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja tee varaus osoitteessa www.rantakalla.fi, tai pirauta 08 466 642 / lähetä sähköpostia myynti@rantakalla.fi 

Hyödynnä Hotelli Rantakallan seniorialennus -15 % koko talvikauden ajan

Hotelli Rantakalla tarjoaa yli 63-vuotiaille koko talvikauden ajan 31.5.2023 saakka -15 % alennuksen normaalihintaisista majoituksista sen kaikissa majoituskohteissa. Alennus koskee niin hotellihuoneita kuin huoneistoja (pois lukien Rantakallan välityksessässä olevat Lomarenkaan kohteet). Alennuksen saat ilmoittamalla koodin SENIORI joko nettivaraamon kautta varatessasi tai ollessasi yhteydessä suoraan Rantakallan myyntipalveluun, 08 466 642 tai myynti@rantakalla.fi. Huomioithan, että alennukseen oikeuttava ikä voidaan tarkistaa saapumisen yhteydessä.

Katso lisätietoja: https://rantakalla.fi/seniorialennus/
Tutustu majoitusvalikoimaan: https://rantakalla.fi