Kalajoen tarjoukset

Kalajoki Keskusvaraamon talvitarjous
Nyt alkutalven majoitukset tarjouksessa❄️ Jo edullisista talvihinnoista saat vielä -10% alennuksen nettivarauksissa koodilla TALVI2024. Alennus on voimassa kaikkiin majoituksiin kun varaat majoituksen 1.1. – 23.2.2024 välille.
 
Hiihtolomaviikoilla 9 ja 10 majoitut edullisesti 3 yötä 2 hinnalla! Kalajoki on talven ihmemaa lukuisine aktiviteetteineen ja lumisine dyyneineen. Tutustu tarjontaan ja varaa hiihtolomasi nyt. Hiihtolomatarjous voimassa vain uusissa puhelin- ja sähköpostivarauksissa (ei koske nettivarauksia) p. 08-4694 449 tai keskusvaraamo@kalajoki.fi.  Voit valita majoitusta monipuolisesti huoneistoista tai mökeistä. Tutustu majoitustarjontaan osoitteessa www.kalajokikeskusvaraamo.fi
 

LUE LISÄÄ

 

Santa´s Resort & Spa Hotel Sanin talvitarjous

Majoitu vähintään kaksi yötä aikavälillä 16.2.-10.3.2024 Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa – säästät 20% majoituksen ennakkoon maksetusta hinnasta.

LUE LISÄÄ

 
Hiekka Booking talvitarjous!

 

Majoittuessasi talvilomilla Hiekka Bookingin laadukkaissa lomahuoneistoissa, saat nyt kolme yötä kahden hinnalla!

Hinnat alkaen;
Saunallinen kaksio 170 EUR/3 vrk/2+2hh
Sisältää majoituksen yhden makuuhuoneen kohteessa (keittiö, sauna, lasitettu parveke), liinavaatteet ja loppusiivous tilattavissa lisämaksusta

Saunallinen kolmio 238 EUR/3 vrk/4+2hh
 Sisältää majoituksen kahden makuuhuoneen kohteessa (keittiö, sauna, lasitettu parveke), liinavaatteet ja loppusiivous tilattavissa lisämaksusta

Marina Chalets Studio 218 EUR/3vrk/2+2hh
Sisältää majoituksen studio-huoneistossa (keittiö, merinäköala, lasitettu parveke), liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät hintaan

Muista myös edulliset viikkohintamme, alkaen 350 EUR/7 vrk!

Tarjous voimassa 12.2.-10.3.2023 välisenä aikana. Huoneistot sijaitsevat Kalajoen Hiekkasärkkien ydinalueella ja ovat uusia, laadukkaita kohteita. Tarjoushintaisia huoneistoja tarjolla rajoitetusti.

Majoitu pidempään, majoitu edullisemmin!
Talvikaudella löydät kaikista Hiekka Bookingin kohteista edulliset viikkohinnat. Kun majoitut vähintään 7 vrk, säästät 40 % tai jopa enemmän kohteen vuorokausihinnasta!

Esimerkiksi:

Tahkokorva Studio-huoneisto 2+2hh
(Auringonsäde, Meriheinä, Aurinkotuuli, Aurinkohiekka)
Huoneistossa on keittiö, wc/suihku, lasitettu parveke.
Viikkohinta 350 € (norm. 483 €)

Aurinkoranta D12 tai D4 2+2hh
Huoneisto Hiekkasärkkien ytimessä jossa on keittiö, wc/suihku, sauna, lasitettu parveke, merinäköala.
Viikkohinta 425 € (norm. 665 €)

Skyvillas B21, B22 tai Sunvillas A30 4+2hh
Huoneistossa Hiekkasärkkien ytimessä, jossa kaksi makuuhuonetta, wc/suihku, sauna, keittiö, parveke.
Viikkohinta 550 € (norm. 693 €)

Viikkohinnat voimassa 31.5.2024 saakka. Liinavaatteet ja loppusiivous eivät sisälly automaattisesti hintaan, vaan ne voi tilata lisämaksusta. Tee varauksesi onlinekaupassamme tai soittamalla +358 50 541 5431.

Verkkokauppaan

 

Hotelli Rantakallan kevään supertarjous!

Suosittu tarjous on täällä taas! Nappaa supertarjouksemme ja vietä miniloma Safiiri-huoneistoissamme huikeaan pakettihintaan! Tarjoamme kolmen yön majoittumisen 1-2 henkilölle 44-neliöisessä huoneistossa yhteensä 180 euron hinnalla. Isommat 3-4 hengen seurueet majoittuvat Safiirissa kolme vuorokautta hintaan 297 euroa. Merinäköalallisissa huoneistoissa on oma sauna, lasitettu parveke, makuuhuone sekä yhdistetty keittiö-oleskelutila. Huoneiston hintaan kuuluu liinavaatteet, loppusiivous, pysäköinti ja internetyhteys.

Ota myös lemmikkisi mukaan! Safiirista löytyy viisi lemmikkihuoneistoa, joihin karvakaverit ovat tervetulleita. Lemmikkimaksu on 20 € / oleskelu. Muistathan ilmoittaa lemmikistä etukäteen.

Tarjous on voimassa 31.5.2024 saakka varatessasi suoraan myyntipalvelumme tai verkkosivujemme kautta ja koskee ainoastaan uusia varauksia 3 yölle 44-neliöisissä Safiiri-huoneistoissa 1-4 henkilölle. Lisäyöt veloitetaan päivän hinnan mukaisesti. Tarjous ei koske yritysasiakkaita eikä pitkäaikaismajoituksia. Tarjoushintaisia huoneistoja on rajoitettu määrä. Huomioithan myös, että tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Huom. tarjous ei ole voimassa viikonloppuna 24.-25.5.2024.

Tervetuloa nauttimaan hiekkasärkistä esimerkiksi hiihtoloman tai pääsiäisen ajaksi!

Varaukset: nettivaraamostammemyynti@rantakalla.fi tai 08 466 642.

 
 
Hotelli Rantakallan tutustumistarjous Jäkälähoviin!
 
Tarjoamme tutustumishintaan 3 vuorokauden majoituspakettia vastavalmistuneesta Jäkälähovin korkealaatuisissa huoneistoista nyt vain 180 € / 1-2 hlö. Tarjouksen hintaan sisältyy liinavaatteet, loppusiivouksen ja langaton internet-yhteys. Jokaisessa viihtyisässä asunnossa on olohuone-avokeittiö, makuuhuone, pesutilat, oma sauna ja lasitettu parveke. Rakennuksen neljännestä kerroksesta ylöspäin on upea näköala merelle ja hiekkadyyneille. Voit ottaa mukaasi myös lemmikit. Lemmikkieläimistä veloitamme 20 € / huoneisto / oleskelu. Lemmikistä on ilmoitettava ennakkoon varausta tehdessä, sillä lemmikkihuoneita on rajoitetusti. Lemmikkihuoneistot sijaitsevat alimmissa kerroksissa.
 
Tarjous on voimassa 15.8.2023 – 15.6.2024 välisiin majoituksiin varatessasi suoraan myyntipalvelumme tai verkkosivujemme kautta ja koskee ainoastaan uusia varauksia 3 yölle Jäkälähovin huoneistoissa 1-2 henkilölle. Lisäyöt veloitetaan päivän hinnan mukaisesti. Tarjous ei koske yritysasiakkaita eikä pitkäaikaismajoituksia. Tarjoushintaisia huoneistoja on rajoitettu määrä. Huomioithan myös, että tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.
 
Varaukset: nettivaraamostamme, myynti@rantakalla.fi tai 08 466 642.
 
 

LUE LISÄÄ