Kalajoen tarjoukset

 

Majoitustarjoukset Kalajoen kesään

 

Hotelli Rantakallan Safiirin kesäkuun äkkilähtötarjous!

Kesäkuun äkkilähtötarjous Safiiriin! Vietä miniloma Safiiri-huoneistoissamme huikeaan pakettihintaan! Tarjoamme kolmen yön majoittumisen 1-2 henkilölle 44-neliöisessä huoneistossa yhteensä 198 euron hinnalla tai 3-4 henkilölle 288 euroa. Merinäköalallisissa huoneistoissa on oma sauna, lasitettu parveke, makuuhuone sekä yhdistetty keittiö-oleskelutila. Huoneiston hintaan kuuluu liinavaatteet, loppusiivous, pysäköinti ja internetyhteys.

Ota myös lemmikkisi mukaan! Safiirista löytyy viisi lemmikkihuoneistoa, joihin karvakaverit ovat tervetulleita. Lemmikkimaksu on 20 € / oleskelu. Muistathan ilmoittaa lemmikistä etukäteen.

Tarjous on voimassa 20.6.2024 saakka varatessasi suoraan myyntipalvelumme tai verkkosivujemme kautta ja koskee ainoastaan uusia varauksia 3 yölle 44-neliöisissä Safiiri-huoneistoissa 1-4 henkilölle. Lisäyöt veloitetaan päivän hinnan mukaisesti. Tarjous ei koske yritysasiakkaita eikä pitkäaikaismajoituksia. Tarjoushintaisia huoneistoja on rajoitettu määrä. Huomioithan myös, että tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Varaukset: nettivaraamostammemyynti@rantakalla.fi tai 08 466 642.

Tutustu Safiiriin tarkemmin täältä.

 

LUE LISÄÄ