Kalajoen tarjoukset

KALAJOKI KESKUSVARAAMON SYYSTARJOUS

Kalajoki Keskusvaraamolla on alueen laajin ja monipuolisin majoitusvalikoima – majoitu merinäköalallisessa huoneistossa tai tunnelmallisessa mökissä takkatulen lämmössä – syksyinen meriluonto ympärilläsi. Koko perheen syysloma vietetään Kalajoella!

Huoneistot 2+2 hengelle alk. 85€/vrk, mökit 6 hengelle alk. 105€/vrk. Majoituksiin saatavilla lisähinnasta loppusiivous ja liinavaatteet.Varaukset ja tiedustelut keskusvaraamo@kalajoki.fi, p.08-4694449 tai verkkokaupasta.

LUE LISÄÄ

 
HOTELLI RANTAKALLAN SYKSYN SUPERTARJOUS

3 vrk paketti Huoneistohotelli Safiirissa alk. 180 €!
Nappaa syksyn supertarjous ja vietä miniloma Hotelli Rantakallan uusissa Safiiri-huoneistoissa huikeaan pakettihintaan! Kolmen yön majoittuminen 1-2 henkilölle 44-neliöisessä huoneistossa yhteensä 180 euroa. Merinäköalallisissa huoneistoissa on oma sauna, lasitettu parveke, makuuhuone sekä yhdistetty keittiö-oleskelutila. Huoneiston hintaan kuuluu liinavaatteet, loppusiivous, pysäköinti ja internetyhteys. Tarjous on voimassa 30.11.2022 saakka.

LUE LISÄÄ

Rantakallan syyslomatarjoukset

Syyslomaile Hotelli Rantakallassa edullisesti! Rantakalla tarjoaa perheille syyslomien aikaan 3 yön perhepaketin uudessa Huoneistohotelli Safiirissa tarjoushintaan 250€ ja Hotelli Rantakallan Superior-hotellihuoneessa tarjoushintaan 199 €.

3 yön perhepaketti uuteen Huoneistohotelli Safiiriin 250 €

Nappaa Rantakallan syyslomien supertarjous ja vietä miniloma koko perheen voimin uusissa Safiiri-huoneistoissa huikeaan tarjoushintaan! Rantakalla tarjoaa kolmen yön majoittumisen 3-4 henkilölle 44-neliöisessä huoneistossa yhteensä 250 euron hinnalla. Merinäköalallisissa huoneistoissa on oma sauna, lasitettu parveke, makuuhuone sekä yhdistetty keittiö-oleskelutila. Oleskelutilan vuodesohvasta saa kätevästi lisävuoteen 1-2 lapselle. Huoneiston hintaan kuuluu liinavaatteet, loppusiivous, pysäköinti ja internetyhteys.

Tarjous on voimassa 14.-30.10.2022 Varaa majoituksesi: myynti@rantakalla.fi tai 08 466 642.

Tutustu Safiiriin tarkemmin täältä.

3 yön perhepaketti Hotelli Rantakallan Superior-hotellihuoneessa 199 €

Nauti perheen kanssa Rantakallan hotellihuoneiden merinäköalasta, polski allasosastolla ja herkuttele runsaalla buffet-aamiaisella näköalaravintolassa edulliseen pakettihintaan!

Rantakalla tarjoaa 3 yön majoituksen 1-2 aikuiselle ja 1-2 lapselle Superior-huoneessa tarjoushintaan 199 €. Majoituksen hinta sisältää buffetaamiaisen, iltasaunan ja hotellin allasosaston käytön, wifin ja paikoituksen. Tarjous on voimassa 14.-30.10.2022
Varaa majoituksesi: myynti@rantakalla.fi tai 08 466 642.

Tutustu Rantakallan huoneisiin tarkemmin täältä.

LUE LISÄÄ

Vinkki! Ota myös lemmikkisi mukaan! Rantakallasta löytyy useita lemmikkihuoneita ja huoneistoja, joihin karvakaverit ovat tervetulleita. Lemmikkimaksu on 20 € / oleskelu. Muistathan ilmoittaa lemmikistä etukäteen.

Hyödynnä Hotelli Rantakallan seniorialennus -15 % koko talvikauden ajan

Hotelli Rantakalla tarjoaa yli 63-vuotiaille koko talvikauden ajan 31.5.2023 saakka -15 % alennuksen normaalihintaisista majoituksista sen kaikissa majoituskohteissa. Alennus koskee niin hotellihuoneita kuin huoneistoja (pois lukien Rantakallan välityksessässä olevat Lomarenkaan kohteet). Alennuksen saat ilmoittamalla koodin SENIORI joko nettivaraamon kautta varatessasi tai ollessasi yhteydessä suoraan Rantakallan myyntipalveluun, 08 466 642 tai myynti@rantakalla.fi. Huomioithan, että alennukseen oikeuttava ikä voidaan tarkistaa saapumisen yhteydessä.

Katso lisätietoja: https://rantakalla.fi/seniorialennus/
Tutustu majoitusvalikoimaan: https://rantakalla.fi

 

HIEKKABOOKING TARJOUS SYYSLOMALLE!

Majoittuessasi syyslomilla Hiekka Bookingin laadukkaissa lomahuoneistoissa, saat nyt kolme yötä kahden hinnalla!

Hinnat alkaen:

Saunallinen kaksio 178 EUR/3 vrk/2+2hh
Sisältää majoituksen yhden makuuhuoneen kohteessa (keittiö, sauna, lasitettu parveke), liinavaatteet ja loppusiivous tilattavissa lisämaksusta

Saunallinen kolmio 218 EUR/3 vrk/4+2hh
Sisältää majoituksen kahden makuuhuoneen kohteessa (keittiö, sauna, lasitettu parveke), liinavaatteet ja loppusiivous tilattavissa lisämaksusta

Marina Chalets Studio 258 EUR/3vrk/2+2hh
Sisältää majoituksen studio-huoneistossa (keittiö, merinäköala, lasitettu parveke), liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät hintaan

Huoneistot sijaitsevat Kalajoen Hiekkasärkkien ydinalueella ja ovat uusia, laadukkaita kohteita. Tarjoushintaisia huoneistoja tarjolla rajoitetusti. Tarjous voimassa 14.-30.10.2022 välisenä aikana. 

Varaukset sähköpostitse info@hiekkabooking.fi tai puhelimella 0505415431

LUE LISÄÄ

 

SANTA’S SANIN SYYSLOMATARJOUS

Merinäköala Suomen kauneimmalle hiekkarannalle, ulkoilumahdollisuuksia vuoden ympäri ja tekemistä koko perheelle – Kalajoen Santa’s Resort & Spa Hotel Sani hotelli kutsuu sinut viettämään syyslomaa kanssamme!Kun varaat nyt 2 yötä aikavälille 10.10.-30.10.2022, säästät 15% majoituksen hinnasta. Jos päätät viipyä kanssamme pidempään ja varaat vähintään 3 yötä, säästät 20%!

Varaukset ja tiedustelut kalajoki@santashotels.fi, p. 0400 102 121 tai Sanin onlinekaupasta

LUE LISÄÄ

 
 
KARAVAANAREIDEN JÄSENETU SANTA’S SANISSA

SF-Caravan Ry:n jäsenet saavat -10 % alennuksen ruoka-annoksista ja hotelliaamiaisista Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa.
Tutustu lisää täältä.

 
LOKKILINNAN SYYSTARJOUS

Meri-Iglu 190€/vrk/2hlö sis. aamiaiskorin ja siivouksenMajoitus 110€/2hlö/vrk sis. aamiainen ja iltasauna.Huone minikeittiöllinen, parveke merinäköalalla

Tarjous voimassa 1.9.-31.10.2022

LUE LISÄÄ