Kalajoen tarjoukset

Santa´s Resort & Spa Hotel Sanin Syksyn viikonlopputarjous

Lähde tänä syksynä kylpylähotelliin Kalajoelle! Viikonlopputarjouksemme hyödyntämällä voit säästää jopa 15% majoituksen hinnasta. Kun majoitut 2 yötä, säästät 10% majoituksen joustavasta tai ennakkoon maksetusta hinnasta. Kun viivyt 3 yötä, säästät 15%!

Viikonlopputarjous on voimassa koko loppuvuoden perjantaista sunnuntaihin.

LUE LISÄÄ

 
Kalajoki Keskusvaraamon syksyn tarjouksia

(linkeistä näet tarkemmin lisätietoja kohteesta, varauskalenterin sekä ajantasaisen hinnan haluamallesi ajankohdalle)

Marina Resort B1, äkkilähtötarjous syys-lokakuulle, 90€/ vrk
Marina Resort B7, äkkilähtötarjous syys-lokakuulle, 90€/vrk
Marina Resort B2, tarjous alk. 100€/arkivrk, viikonloppuvrk 125€/vrk

Marinan Portti B32, tarjous alk. 99€/ vrk
Marinan Portti B33, tarjous alk. 90€/vrk
Marinan Portti B44, tarjous alk. 99€/vrk

Hilmantori 209, tarjous alk. 89€/vrk
Hilmantori 210, tarjous alk. 99€/ vrk

Skyvillas B5, tarjous alk. 99€/vrk
Starvillas A304, tarjous alk. 99€/ arkivrk, 125€/viikonloppuvrk
Starvillas A204, tarjous alk. 99€/ vrk
Aurinkoranta D14, tarjous alk. 99€/arkivrk, alk. 115€/ viikonloppuvrk

Auringonsäde A10, tarjous alk. 99€/ vrk
Auringonsäde B20, tarjous alk. 99€/ vrk

Onnentupa, alk. 99€/ arkivrk, alk. 110€/viikonloppuvrk

LUE LISÄÄ


Hotelli Rantakallan syksyn supertarjous!

3 vrk paketti Huoneistohotelli Safiirissa alk. 180 €

Kolmen yön majoittuminen 1-2 henkilölle 44-neliöisessä huoneistossa yhteensä 180 euron hinnalla. Merinäköalallisissa huoneistoissa on oma sauna, lasitettu parveke, makuuhuone sekä yhdistetty keittiö-oleskelutila. Huoneiston hintaan kuuluvat liinavaatteet, loppusiivous, pysäköinti ja internetyhteys.

Ota myös lemmikkisi mukaan! Safiirista löytyy viisi lemmikkihuoneistoa, joihin karvakaverit ovat tervetulleita. Lemmikkimaksu on 20 € / oleskelu. Muistathan ilmoittaa lemmikistä etukäteen.

Tarjous on voimassa vuoden loppuun 31.12.2023 saakka varatessasi suoraan myyntipalvelumme tai verkkosivujemme kautta ja koskee ainoastaan uusia varauksia 3 yölle 44-neliöisissä Safiiri-huoneistoissa 1-2 henkilölle. Lisäyöt veloitetaan päivän hinnan mukaisesti. Tarjous ei koske yritysasiakkaita eikä pitkäaikaismajoituksia. Tarjoushintaisia huoneistoja on rajoitettu määrä. Huomioithan myös, että tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Huom. tarjous ei ole voimassa venetsialaisissa 26.8.2023.

Varaukset: nettivaraamostamme, myynti@rantakalla.fi tai 08 466 642.

Tutustumistarjous uuteen Jäkälähoviin

Hotelli Rantakalla tarjoaa myös tutustumishintaan 3 vuorokauden majoituspakettia vastavalmistuneesta Jäkälähovin korkealaatuisissa huoneistoista nyt vain 180 € / 1-2 hlö. Tarjouksen hintaan sisältyy liinavaatteet, loppusiivouksen ja langaton internet-yhteys.

Jokaisessa viihtyisässä asunnossa on olohuone-avokeittiö, makuuhuone, pesutilat, oma sauna ja lasitettu parveke. Rakennuksen neljännestä kerroksesta ylöspäin on upea näköala merelle ja hiekkadyyneille.

Voit ottaa mukaasi myös lemmikit. Lemmikkieläimistä veloitamme 20 € / huoneisto / oleskelu. Lemmikistä on ilmoitettava ennakkoon varausta tehdessä, sillä lemmikkihuoneita on rajoitetusti. Lemmikkihuoneistot sijaitsevat alimmissa kerroksissa.

Tarjous on voimassa 15.8.2023 – 15.6.2024 välisiin majoituksiin varatessasi suoraan myyntipalvelumme tai verkkosivujemme kautta ja koskee ainoastaan uusia varauksia 3 yölle Jäkälähovin huoneistoissa 1-2 henkilölle. Lisäyöt veloitetaan päivän hinnan mukaisesti. Tarjous ei koske yritysasiakkaita eikä pitkäaikaismajoituksia. Tarjoushintaisia huoneistoja on rajoitettu määrä. Huomioithan myös, että tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Huom. tarjous ei ole voimassa venetsialaisissa 26.8.2023. 

Varaukset: nettivaraamostammemyynti@rantakalla.fi tai 08 466 642.

LUE LISÄÄ

 
Hiekkabooking syystarjoukset

Syyslomien viettoon Hiekkasärkille!

Kalajoen monipuolinen luonto ja upeat puitteet meren äärellä kutsuvat syysloman viettoon! Retkeile alueen vaihtelevissa ja upeilla luontoreiteillä, vuokraa fatbike ja tutustu Hiekkasärkkiin pyörän selästä, pulikoi uimahallissa ja nauti laadukkaiden ravintoloiden herkullisesta tarjonnasta! Loman kruunaa rentoutuminen kuumakivihieronnassa tai vaikkapa kasvohoidossa kylpylän yhteydessä toimivassa Day Spa Sunissa. Majoittuessasi syyslomilla Hiekka Bookingin laadukkaissa lomahuoneistoissa, saat nyt kolme yötä kahden hinnalla!

Hinnat alkaen;

Saunallinen kaksio alk. 190 EUR/3 vrk/2+2hh
Sisältää majoituksen yhden makuuhuoneen kohteessa (keittiö, sauna, lasitettu parveke), liinavaatteet ja loppusiivous tilattavissa lisämaksusta

Saunallinen kolmio alk. 270 EUR/3 vrk/4+2hh
– Sisältää majoituksen kahden makuuhuoneen kohteessa (keittiö, sauna, lasitettu parveke), liinavaatteet ja loppusiivous tilattavissa lisämaksusta

Marina Chalets Studio alk. 218 EUR/3vrk/2+2hh
– Sisältää majoituksen studio-huoneistossa (keittiö, merinäköala, lasitettu parveke), liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät hintaan

Muista myös edulliset viikkohintamme, alkaen 350 EUR/7 vrk! 

Tarjous voimassa 1.-31.10.2023 välisenä aikana.

Huoneistot sijaitsevat Kalajoen Hiekkasärkkien ydinalueella ja ovat uusia, laadukkaita kohteita.
Tarjoushintaisia huoneistoja tarjolla rajoitetusti. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

 Varaukset osoitteesta www.hiekkabooking.fi, soittamalla 050 541 5431 tai sähköpostilla info@hiekkabooking.fi.

LUE LISÄÄ

 

Varaamökki.com syystarjous!

Kun yövyt 4 yötä tai pidempään, saat loppusiivouksen veloituksetta! (siivouksen arvo 70–120 EUR)

Etu koskee vain uusia mökki- ja huoneistovarauksia Kalajoella. Varaukset asiakaspalveluumme info@varaamokki.com tai 050 543 6605 koodilla SYKSY23. Voimassa 31.12.2023 saakka.