Seikkaile Pakassa

Seikkailupuisto Pakka on upea tapa kokea Hiekkasärkät elämyksellisellä tavalla. Puihin rakennetuilta seikkailuradoilta löytyy sopivia haasteita kaiken ikäisille ja -tasoisille seikkailijoille ympäri vuoden.

Yhteinen seikkailu vahvistaa työporukan ryhmähenkeä ja tarjoaa ikimuistoista laatuaikaa lapsille vanhempineen tai ystäväporukoille. Pakan hauskat ryhmäpuuhat innostavat vuosittain lukemattomat luokkaretkiryhmät, työporukat ja polttariseurueet kisailemaan – ja viettämään yhdessä mahtavan päivän.


Pakassa jokainen voi ylittää itsensä – turvallisesti

Sinun ei tarvitse olla urheilija tai extreme-henkinen nauttiaksesi Pakasta. Pakan aktiviteetit eivät vaadi mitään lähtötason taitoja ja ihan kaikille löytyy tekemistä – myös maan tasalla.

Helppokäyttöiset turvajärjestelmät varmistavat, ettei laitteista voi koskaan irrottautua vahingossa. Lisäksi työntekijät huolehtivat aina turvallisuudesta ja opastavat eri aktiviteeteissa.


Kiipeile, pompi, liu’u tai golfaa!

Suomen monipuolisin seikkailupuisto on laajentunut entisestään! Uudet eritasoiset köysiseikkailuradat vaijeriliukuineen tarjoavat hauskaa ja jännittävää ulkoilmaseikkailua ympäri vuoden kaikenikäisille. Pakasta löytyvät myös Bungee-trampoliinit sekä Euroopan suurin seikkailutorni X-Tower, josta lähtee 330 metrin mittainen megaliuku hiekkadyynien yllä, kiipeilyseinä ja Free Fall -vapaapudotus. Jousiammuntakilpailut, Archery Tag -jousipyssysota, Kuplafutis ja Tiimikisat tarjoavat elämyksiä ryhmille tilauksesta ympäri vuoden. Pakan edustalta lähtee myös upeissa Hiekkasärkkien maisemissa kiertävä 18-väyläinen frisbeegolfrata. Pelioikeuden ja vuokravälineitä saat Cafe Pakka -kahvilasta, jossa voi haukata samalla myös suolaista tai makeaa välipalaa.

LUE LISÄÄ

Seikkailupuisto Pakka
Tuomipakkaintie 19
040 143 7176
www.seikkailupuistopakka.com