Dra ut på äventyr

Äventyrsparken Pakka är ett fantastiskt sätt att uppleva Hiekkasärkät. Äventyrsbanorna är byggda uppe i träden och erbjuder året runt lämpliga utmaningar för äventyrare av alla åldrar och på alla nivåer.

Äventyrsparkens personal hjälper gärna arbetskamrater eller kompisgäng att planera och ordna nöjesdagar, födelsedagar, svensexor eller möhippor.

 

I Pakka kan alla övervinna sig själv – tryggt

Du behöver inte vara sportig eller äventyrslysten för att njuta av Pakka. Pakkas aktiviteter ställer inga nivåkrav och det finns något att göra för precis alla – också nere på marken.

Våra användarvänliga säkerhetsarrangemang garanterar att ingen av misstag kan tappa greppet om anordningarna. Dessutom ser personalen alltid till att säkerheten är i skick och ger handledning vid de olika aktiviteterna.

 

Finlands mångsidigaste äventyrspark!

 De nya äventyrsbanorna med olika svårighetsgrad erbjuder med linbanor ett kul och spännande äventyr utomhus året om för människor i alla åldrar. På Pakka finns även Bungee-trampoliner och Europas största äventyrstorn X-Tower, som starten på en 330 meter lång linbana över sanddynerna, har klättervägg och Free Fall – en fritt fall-anordning. Pilbågstävlingar, Archery Tag-pilbågskrig, Bumper Ball och Teamtävlingar erbjuder upplevelser på beställning för grupper året om. Framför Pakka startar en frisbeegolfbana med 18 hål som leder en genom Hiekkasärkäts storslagna landskap. Du kan köpa spelrätt och hyra utrustning i Café Pakka, där du samtidigt kan äta ett saltigt eller sött mellanmål.

LÄS MER

Pakka Äventyrspark
Tuomipakkaintie 19
+358 40 143 7176
www.seikkailupuistopakka.com