Kuntoile salilla

Fit Kalajoki sijaitsee Kalajoen keskustassa. Hyvän olon kuntokeskus tarjoaa monipuoliset liikuntapalvelut kaikille liikkujille – olitpa aktiivinen tai vasta-alkaja. Avainkortilla pääset treenaamaan kuntosalille 24/7 vuoden ympäri. Katso asiakaspalvelun aukioloajat nettisivuilta!

Fit Kalajoki
Kalajoentie 2
050 370 0066
www.kalajoki.ole.fit

 

GoFit sijaitsee Santa’s Resort & Spa Hotel Sani -kylpylähotellin ja kylpylä SaniFanin yhteydessä. Tarjoamme monipuolisesti ohjattuja ryhmäliikuntatunteja, niin rauhallisen liikkumisen kuin tehokkaan hikitreenin ystäville. Kulkukortilla pääset kuntosalillemme joka päivä klo 6-23. Katso asiakaspalvelun aukioloajat nettisivuiltamme!

GoFit kuntosali- ja liikuntapalvelut
Jukupolku 3
044 565 9317
www.gofit.fi

 

Tatsi Gym on Kalajoen Hiekkasärkkien ytimessä sijaitseva moderni ja viihtyisä kuntosali, joka tarjoaa treenaajille hulppeat 500 neliön tilat Hilmantorin laidalla! Tarkkaan suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus palvelee tasokkaasti vaativimpiakin asiakkaita. Tatsi on matalan kynnyksen treenipaikka, jonne voi näppärästi ostaa vaikka kertakäynnin verkkokaupasta. Kuntosali on laitteistoltaan erittäin monipuolinen ja se sopii hienosti kaikille huippu-urheilijoista eläkeläisiin!

Tatsi Gym
Kalakuja 6
0400 624 381
tatsigym.fi