Golfa

Kalajoki Golf har vuxit till en av Finlands mest uppskattade golfbanor. De erbjuder underbara miljöer för golfens vänner som en familje- och hobbysemesterort.

 

FÖR GOLFARE PÅ OLIKA NIVÅER

En högkvalitativ och fin bana med 18-hål och par 73 finns i Hiekkasärkät turist området, nära alla tjänster. Banan sitter vackert i den omgivande naturen, så det finns alla förutsättningar för en upplevelsefylld golfrunda. Stora greener, smala farleder och vida bunkers med fin sand ger tillräckligt med utmaning för spelare på alla nivåer.

Kalajoki Golf har även en för alla öppen par 3-bana, vilket betyder att man kan pröva på att spela fast man inte är bekant med golf sedan tidigare. På par 3-banan finns nio 80-130m banor. Man kan hyra spelutrustning på kontoret. Det mångsidiga och omfattande övningsområdet erbjuder fantastiska möjligheter att träna golf och utvecklas som spelare. Man kan testa sin swing på övningsområdet, bekanta sig med golfredskap i shoppen eller njuta av golfrestaurangens tjänster. Kalajoki Golf ordnar nybörjarkurser på banan varje vecka!

 

KUNDERNA GER TOPPBETYG

Kalajoki Golf har under flera år fått toppoäng av banans gästspelare. Är 2020 steg Kalajoki Golf till Finlands golfbana nummer ett i kundundersökningen. Det bästa med banan är den utomordentligt skötta banan och den utmärkta kundbetjäningen samt sociala miljön. Välkommen till Kalajoki Golf för att spela, pröva, shoppa eller besöka golfrestaurang!

 

Kalajoki Golf
Tiitaival 59
+358 300 300 553
www.kalajokigolf.fi