Golfaa

Kalajoki Golf on kasvanut yhdeksi Suomen arvostetuimmista golfkentistä. Se tarjoaa upeat puitteet perhe- ja harrastuslomakohteena golfin ystäville!

 

Kaikentasoisille golfaajille

Tasokas ja hieno, 18-reikäinen par 73 -kenttä sijaitsee Hiekkasärkillä. Kenttä asettuu kauniisti osaksi ympäröivää luontoa, joten kaikki ainekset elämykselliseen kierrokseen ovat tarjolla. Isot viheriöt, kapeahkot väylät ja laajat, hienohiekkaiset bunkkerit antavat riittävästi haastetta kaikentasoisille pelaajille.

Kalajoki Golfista löytyy myös kaikille avoin Par3 -harjoituskenttä, joten pelaamiseen pääsee kiinni, vaikka laji ei olisi entuudestaan tuttu. Par3-kentällä on yhdeksän 80-130 m pitkää väylää. Pelivälineet voi vuokrata toimistosta. Lisäksi laaja ja monipuolinen harjoitusalue tarjoaa erinomaiset puitteet lajin harjoitteluun ja pelaajana kehittymiseen. Lyöntiä pääsee kokeilemaan harjoitusalueella, golfvälineisiin voi tutustua kentän shopissa ja golfravintolassa voi nauttia ravintolapalveluista. Kentällä järjestetään viikoittain myös alkeiskursseja!

 

Asiakkaiden parhaaksi pisteyttämä

Kalajoki Golf on saanut jo useana vuonna huippupisteet kentän vieraspelaajien arvioissa. Vuonna 2020 Kalajoki Golf nousi asiakaskyselyn pisteissä Suomen ykköskentäksi. Vahvuuksia ovat kentän erinomainen kunto, sosiaalinen ympäristö ja hyvä asiakaspalvelu. Tervetuloa pelaamaan, kokeilemaan, shoppailemaan tai poikkeamaan kentän ravintolassa!

 

Kalajoki Golf
Tiitaival 59
0300 300 553
www.kalajokigolf.fi