Programtjänster

Kalajoki Centralbokning erbjuder guidade turer till Maakalla och programtjänster i Hiekkasärkät, Siiponjoki och i Rahja skärgård. Kalajoki Centralbokning arrangerar också temautfärder för grupper och bad i rökbastu och tillställningar i kåtor med tilltugg kryddat med berättelser från bygden.
Via centralbokningen kan du boka aktiviteter, måltider, biljetter, transport samt möteslokaler och -tjänster.

Kalajoki Centralbokning
+358 8 4694 449
www.bookingkalajoki.fi

 

Surf Center erbjuder introduktion för nybörjare i SUP-, vind- och draksurfing, kurser för grupper samt SUP-paddlingsutfärder. Om somrarna kan man hyra högklassiga SUP- och vindsurfbräden och ebikes. Surf Center arrangerar också guidade SUP-fiskeutfärder – fråga oss mera!

Rautio Sports Surf Center
Kalajoki Camping
Tuomipakkaintie 20
+358 44 546 0090
surfcenter.fi

 

Safaritalo erbjuder bland annat carting, ledda safariturer med snöskoter, vandringar med snöskor samt paddlings- och fisketurer i Kalajokis vackra natur.

Safaritalo (Safarihuset)
Merisärkäntie 10
+358 45 111 6633
www.safaritalo.fi

 

Vill du ut på havet för att fiska eller skåda sälar och havsfåglar? Eller vill du göra en utflykt till Maakalla eller Rahja skärgård? SeaKalajoki transporterar dig och din grupp med sin splitternya DMS Matilda på en njutningsfylld havsutflykt. Det finns möjlighet att komplettera utflykterna också med en måltid i skärgården. Matilda utgår från Keskuskari hamn.

SeaKalajoki
+358 40 575 7469
www.seakalajoki.fi

 

Lappis har specialiserat sig på naturutfärder, och via dem kan man erfara den fantastiska naturen på flera olika sätt. De erbjuder paddelutfärder och -kurser, natur- och fatbike-utfärder, skärgårds inkvartering samt säljer och hyr ut paddlingsutrustning.

Lappis
Musta 14, Raahe
+358 50 370 7111
www.botniaoutdoor.fi