Ohjelmapalvelut

 

Kalajoki Keskusvaraamosta voit varata opastettuja retkiä Maakallaan ja erilaisia ohjelmapalveluja Hiekkasärkillä, Siiponjoella sekä Rahjan saaristossa. Saatavilla on myös savusauna- ja kotatilaisuudet evästettynä ja paikallisilla tarinoilla maustettuna sekä teemalliset retkiohjelmat ryhmille. Keskusvaraamosta saat varattua keskitetysti kaikki matkailualueen palvelut: aktiviteetit, ruokailut, liput, kuljetukset, kokoustilat ja -palvelut.

Kalajoki Keskusvaraamo
08 4694 449
www.kalajokikeskusvaraamo.fi

 

Safaritalo järjestää runsaasti erilaisia ohjelmapalveluita, kuten melontaretkiä Siiponjoelle, vesijetti- ja moottorikelkkasafareita, hiihto- ja lumikenkäilyretkiä sekä kartingia.

Safaritalo / Hiekkasärkkien Ohjelmapalvelut Oy
Merisärkäntie 10
045 111 6633
www.safaritalo.fi

 

Surf Center tarjoaa SUP-, purje- ja leijalautailun alkeisohjausta, ryhmäkursseja sekä SUP-melonta- ja SUP-kalastusretkiä. Talvella saatavilla on myös talvisurffauskursseja ja pilkkiretkiä.

Rautio Sports Surf Center
Kalajoki Camping
Tuomipakkaintie 20
044 546 0090
surfcenter.fi

 

Lappis on luonnossa liikuttamisen ammattilainen, jonka kautta voit kokea luonnon huikeuden lukuisilla eri tavoilla. Tarjontaan kuuluvat melontaretket ja -kurssit, melontavarusteiden myynti ja vuokraus, luonto- ja fatbike-retket sekä saaristomajoitus.

Lappis
Musta 14, Raahe
050 370 7111
www.botniaoutdoor.fi