Hiekka Booking Apartments

Letar du efter en stuga för semestern, en plats för distansarbete, projektboende eller bara övernattning på vägen? Hiekka Booking hyr ut högkvalitativa semesterlägenheter vid Kalajoki Hiekkasärkät. Utforska det varierade utbudet och boka din!

Oavsett om du reser på vintern eller sommaren, i arbetet eller för nöjes skull, har Hiekka Booking boendealternativ för dig. Lägenheterna är belägna på olika delar av Kalajoki-semesterområdet, men nära varandra. Hiekka Booking har cirka 100 lägenheter, varav de flesta har färdigställts de senaste åren. I varje lägenhet finns ett fullt utrustat kök, så lägenheterna passar även för längre vistelser. De flesta lägenheterna är husdjursvänliga, och det tillkommer ingen extra avgift för fyrbenta vänner!

Att bo på Hiekka Booking är enkelt: gör en bokning från den onlinebutik som är öppen varje dag fram till kl. 20. Du kommer genast att få ett e-post med en kod till nyckellådan, där nyckeln till den lägenhet du har bokat finns. På så sätt kan du checka in när det passar dig bäst!

RESERVERA

Hiekka Booking
+358 50 541 5431
Tuomipakkaintie 9
www.hiekkabooking.fi