Hiekka Booking loma-asunnot

Etsinnässä lomakoti, etätyöpiste tai yöpaikka ohikulkumatkalla? Hiekka Bookingilta löydät laadukasta majoitusta uusissa lomahuoneistoissa Kalajoen Hiekkasärkillä!

Oletpa liikkeellä talvella tai kesällä, työn tai loman merkeissä, vaihtoehtoja majoitukseen löydät Hiekka Bookingilta. Hiekka Bookingin kohteet sijaitsevat eri puolilla Kalajoen Hiekkasärkkiä – huoneistoja löytyy niin rauhalliselta Tahkokorvien alueelta läheltä upeita ulkoilureittejä, Hiekkasärkkien ytimestä kylpylän ja muiden alueen palveluiden läheisyydestä sekä uudelta Marinan alueelta, aivan meren rannasta! Välityksessä on noin 100 erilaista huoneistoa, joista suurin osa on valmistunut viime vuosien aikana. Suurin osa kohteista sijaitsee lähellä toisiaan, joten majoittuminen suuremmallakin ryhmällä onnistuu sujuvasti. Kaikista kohteista löytyy hyvin varusteltu keittiö, joten huoneistot soveltuvat loistavasti pidempäänkin viipymään. Myös perheen karvakorvat ovat tervetulleita majoittumaan suurimpaan osaan huoneistoista – erillistä lemmikkieläinmaksua peritä lainkaan!

Majoittuminen Hiekka Bookingin kohteissa on tehty helpoksi; Varaa haluamasi huoneisto onlinekaupasta mahdollisine lisäpalveluineen – onlinekaupan kautta voit tehdä varauksen vielä samalle päivälle klo 20 saakka. Saat sähköpostiisi tiedon avainkoodista, jolla saat huoneistosi avaimen käyttöösi. Näin ollen erillistä sisään- ja uloskirjautumista ei tarvita! Asiakaspalvelu Hiekka Bookingilla on puhelimitse tavoitettavissa 24/7.

Olipa sitten mielessäsi majoittua Kalajoen Hiekkasärkillä tai laittaa oma loma-asuntosi vuokrattavaksi – kysy lisää, Hiekka Booking auttaa mielellään! Kauttamme varaat helposti myös erilaiset kokous- ja virkistyspäivät alueelle.

Hiekka Booking
050 541 5431
Kalakuja 2
www.hiekkabooking.fi

VARAA MAJOITUS