RATSASTA

Elämyksellistä ratsastustoimintaa Hiekkasärkillä ympäri vuoden. Ammattitaitoiset opettajat ja kokeneet, osaavat ja luotettavat ratsut.  Merenrantaa ja hiekkakankaita kierteleviä maastoratsastuksia, ratsastustunteja eritasoisille ratsastajille kentällä ja maneesissa. Viikonloppu-, loma- ja kesäkursseja yhteistyössä paikallisten majoitusliikkeiden kanssa.

Merenrannan Ratsutila
Ratsutie 30
040 567 9220
www.merenrannanratsutila.fi
Tuote-esite

divider

Ohjattua maasto- ja vaellusratsastusta rauhallisissa maalaismaisemissa, peltomaisemista upeisiin mäntymetsiin. Vauhdin huumaa pitkillä laukkasuorilla tai maisemien ihastelua rauhallisemmilla retkillä. Monipuolisia ratsastustunteja tason mukaan, aloittelijoiden kokeilutunneista koulu- ja esteratsastukseen. Mahdollisuus tutustua myös työratsastukseen.

Tuomiston hevostila
Torvenkyläntie 291, Himanka
044 377 4098
www.tuomistonhevostila.fi
Tuote-esite

divider

Työhevostila Pohjanmaan Vossikka järjestää sopimuksen mukaan työhevostoimintaan liittyviä koulutuksia sekä kyydityksiä ja ajeluja hevosella tapahtumissa, juhlissa ja yksityisesti. Tilan Korpipurolla on sauna ja lapinkota, jonne voi tilata ruokailun ja ohjelmaa. Ajoaika Kalajoelta on noin 35 minuuttia.

Pohjanmaan Vossikka
Pyhänkoskentie 646, Ylipää
0440 102 880
www.vossikka.com
Tuote-esite